Οι ηλεκτροκίνητοι μηχανισμοί somfy για τις εσωτερικές κουρτίνες ή περσίδες

Παιχνίδι με το Ηλιακό φως

Ύφασμα, ξύλο, αλουμίνιο, PVC ή δέρμα... οι επιλογές είναι αμέτρητες, όταν πρόκειται για περσίδες εσωτερικού χώρου. Δημιουργείστε ατμόσφαιρα και εφέ φωτισμού. Τα καλύμματα παραθύρων παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην άνεση και την ιδιωτικότητά σας.

 Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι ηλεκτροκίνητοι μηχανισμοί για τις εσωτερικές κουρτίνες ή περσίδες είναι εύκολοι στη χρήση και λειτουργούν ομαλά, ώστε να διατηρούν τα καλύμματα των παραθύρων σας όμορφα και με μακρά λειτουργία.

Ρολοκουρτίνες, Ρόμαν ή Οριζόντιες Περσίδες... η Επιλογή είναι Δική σας!


 Ρολοκουρτίνες


Οι ρολοκουρτίνες λειτουργούν ως φίλτρο του ηλιακού φωτός. Ανάλογα με το ύφασμα που θα επιλέξετε, σας προστατεύουν από την αντηλιά ή σας παρέχουν το απόλυτο σκοτάδι μέσα στο σπίτι σας.
 Οριζόντιες Περσίδες
Κλασσικές ή μοντέρνες, οι οριζόντιες περσίδες προσφέρουν διπλό όφελος: μετατρέπουν το ηλιακό φως και προστατεύουν την ιδιωτικότητά σας.
 Ρόμαν
Με μια μεγάλη ποικιλία από υφάσματα και χρώματα, οι περσίδες ρόμαν προσαρμόζονται σε όλα τα σχήματα παραθύρων, ενισχύοντας το γούστο σας και την ομορφιά του σχεδιασμού του δωματίου σας.

MOΤΕΡ Ηλεκτροκίνητες Περσίδες Εσωτερικού Χώρου

Η ζωή είναι κίνηση!

Οι μηχανισμοί της Somfy μπορούν να εγκατασταθούν σε όλα τα είδη των καλυμμάτων
παραθύρων εσωτερικού χώρου: Ρολοκουρτίνες, οριζόντιες περσίδες ή ρόμαν και κουρτίνεςΓια ποιό λόγο θα μπορούσατε να τοποθετήσετε ηλεκτροκίνητες περσίδες;Όχι πια άλλα καλώδια ή σχοινιά που μπερδεύονται! Με ένα απλό κλικ μπορείτε να ανοίξετε ή να κλείσετε τις περσίδες σας με τέλεια τοποθέτηση και ευθυγράμμιση.

Οι μηχανισμοί της Somfy είναι ιδανικοί, επίσης, για μεγάλα παράθυρα και κουρτίνες που είναι τοποθετημένες ψηλά ή είναι δύσκολο να τις φτάσετε Τα πλεονεκτήματα των ηλεκτροκίνητων περσίδων εσωτερικού χώρου της Somfy


  Η ήσυχη σειρά Sonesse
Ιδανική για εσωτερικούς χώρους
  Η λειτουργία «ΜΥ»
Σας επιτρέπει να ευθυγραμμίσετε τέλεια όλες τις περσίδες με έναν κεντρικό τηλεχειριζόμενο έλεγχο;
  Η σειρά Somfy WireFreeTM είναι 100% ασύρματη
Αυτοί οι αυτόνομοι μηχανισμοί λειτουργούν με μπαταρίες ή ηλιακή ενέργεια, με διάρκεια μπαταρίας 1 με 5 χρόνια, ανάλογα με τη χρήση... Δεν χρειάζεστε ηλεκτρική σύνδεση για να τοποθετήσετε τις ηλεκτροκίνητες περσίδες!


  Είστε έτοιμοι για ένα πλήρως συνδεδεμένο σπίτι με τεχνολογία home-motion

Συμβουλές από τη Somfy

Για περισσότερη ησυχία όταν έρχεται η νύχτα
Με το TaHoma μπορείτε να προγραμματίσετε μια λειτουργία, η οποία θα κλείνει τις περσίδες σας αυτόματα, όταν πέσει το σκοτάδι και μόλις ανοίξετε τα φώτα.

Για προστασία από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία UVA
Ένας αισθητήρας φωτός στη μπροστινή πλευρά του κτιρίου ενεργοποιεί τις περσίδες σας όποτε το επιθυμείτε.
• Το εσωτερικό του σπιτιού σας παραμένει δροσερό.
• Έπιπλα, χαλιά και καλύμματα είναι προστατευμένα από την ηλιακή ακτινοβολία.
 rehau.etem.europa.alouminco@styletech.gr