Με ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων του REHAU pvc

Χωρίς καθαρισμό και με μεγάλη αντοχή

Η επεξεργασία κουφωμάτων σε αποχρώσεις διάφορον χρωμάτων του REHAU pvc, εξαλείφει την αποκόλληση με τη συνεχή χρήση διαδικασίας ποιοτικού ελέγχου και υψηλής ποιότητας συγκολλητικών υλικών.

χρώματα σε συνθετικά κουφώματα  pvc

Με ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και πολλαπλών διαμορφώσεων στα κουφώματα που κατασκευάζει ή STYLETECH pvc και συνάδει  με τα πρότυπα ,είναι πολύ εύκολο  για να διαλέξετε κουφώματα με γούστο και style, γνωρίζοντας ότι τα παράθυρά μας ενισχύουν οπτικά τόσο τον εσωτερικό χώρο όσο και την πρόσοψη οποιουδήποτε σπιτιού ή γραφείου.

Το υψηλής ποιότητας pvc, σύνθετο υλικό που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του φημισμένου φινιρίσματος λείας και λάμψης στα προφίλ της  REHAU pvc, εξασφαλίζει ότι τα παράθυρα θα διατηρούν την απεριόριστη εμφάνιση τους όπως την αρχική .

Τα επιτεύγματα με τα χρώματα σε συνθετικά κουφώματα  pvc.

Χημική αντοχή και πολύ δυνατή επιφάνεια.

Τα φιλμ ποιότητας REHAU pvc που προμηθεύει ή  STYLETECH, καθαρίζονται εύκολα με τα περισσότερα εμπορικά διαθέσιμα απορρυπαντικά και μη διαβρωτικά καθαριστικά, αλλά για καλύτερα αποτελέσματα με τα ειδικά πακέτα καθαρισμού που διαθέτει ή STYLETECH από την  REHAU.

 Χρωματολόγιο Συνθετικών Κουφωμάτων PVC

Τα κουφώματα PVC της Styletech διατίθενται σε πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Όλα τα Decor της Rehau είναι εξοπλισμένα με μία καινοτόμο τεχνολογία kaleido

Βαμμένο προφίλ GENEO.

Χρωματολόγιο σε βεντάλια με πάνω από 150 RAL χρώματα.

Χάρη στην πολύ χαμηλή και ειδική επιφανειακή τάση του, τα χαμηλής στατικής δομικά στοιχεία των παραθύρων REHAU pvc είναι απωθητικά σε λερώματα και σημάδια βρωμιάς.

Αυτό εξαλείφει τυχόν απώλεια του χρώματος της επιφάνειας και ή λάμψη παραμένει σε αρχικά επίπεδα εργοστασίου κατά τον καθαρισμό.

Εξαιρετική επαναφορά με τα ειδικά λοσιόν από την REHAU που διαθέτει ή STYLETECH.

Το αλουμινόχαρτο ως στρώσεις pvc, που χρησιμοποιείται στα χρώματα που συναρμολογούνται στα συστήματα παραθύρων της REHAU pvc, είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο φιλμ ανάγλυφο και ελαστικό, με μέγα αντοχή, για να καλύπτει ακόμα και την πιο έντονη ακτινοβολία UV στην περιοχή της νότιας Ευρώπης, κάτω χώρες Ασίας-Ειρηνικού, με επεξεργασίες pvcκαι προδιάγραφες που αρέσουν και ταυτόχρονα  διασφαλίζουν χρόνια τη σταθερότητα χρωμάτων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό περίβλημα των κουφωμάτων.

Mail :  sales.pvc@styletech.gr