Χρώματα Συνθετικών Κουφωμάτων με Παραγγελιά

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ PVC

Κατά την επιλογή των παραθύρων σας, εξετάστε και την τελική εμφάνιση του σπιτιού σας.

Προσαρμόστε το χρώμα των παραθύρων, ρολών και των παντζουριών  στο χρώμα της πρόσοψης και την αρχιτεκτονική αντίληψη του κτιρίου σας.

Η συντήρηση των παραθύρων και των πορτών από PVC είναι απλή και εύκολη, ανεξάρτητα από το χρώμα που επιλέξατε.

Για τα PVC παράθυρά και πόρτες σας μπορείτε να επιλέξετε:

Φωτεινά και εξαιρετικά ανθεκτικά ακρυλικά χρώματα κουφωμάτων συνθετικών pvc.

ακρυλικά χρώματα κουφωμάτων  pvc χρώματα κουφωμάτων pvc με παραγγελία χρώματα κουφωμάτων pvc με παραγγελία

Πλήρεις διακοσμήσεις από αποχρώσεις pvc που έχουν απολυτή ταύτιση με το ξύλο.

Ευρέως γνωστό λευκό χρώμα βάσης κουφωμάτων pvc.

Το ειδικό pvc ακρυλικό χρώμα του ασημιού που δίνει μια εμφάνιση παρόμοια με το επιμεταλλωμένο αργυρό χρώμα στα κουφώματα από αλουμίνιο.

Ακρυλικά χρώματα pvc - χρώματα υψηλής αντοχής με εγγύηση 20 ετών και πάνω.

Τα παράθυρα και γενικά τα κουφώματα από PVC επικαλυμμένα με στρώμα ακρυλικού χρώματος προσφέρουν μεγάλη αντοχή στην τριβή και εύκολη συντήρηση και καθαρισμό.

Η αντοχή των ακρυλικών χρωμάτων pvc καλύπτεται από εγγύηση 20 ετών.

Αν θέλετε τα παράθυρά σας να έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των παραθύρων από PVC αλλά και την εμφάνιση αλουμινίου, σας προσφέρουμε επίσης το ειδικό ασημί χρώμα RAL 9007.

Οι εγγυήσεις ποιότητας των κουφωμάτων pvc, ανθεκτικότητας και αντοχής των συστημάτων παραθύρων και πορτών pvc από ακρυλικό χρώμα παρακάτω:

Το ακρυλικό χρώμα, το οποίο προστίθεται πάνω στο υλικό PVC του προφίλ,  με μια συγκεκριμένη διαδικασία συγκόλλησης, εξασφαλίζει εξαιρετική αντοχή στη βλάβη, τριβή και διάφορα χημικά συστατικά και απορρυπαντικά.

Τα παράθυρα και πόρτες από PVC  χρωματιστά με ακρυλικά χρώματα είναι πιο ανθεκτικά και στις υψηλές θερμοκρασίες που επηρεάζουν κανονικά την παραμόρφωση των προφίλ, την επέκταση και τη συστολή των παραθύρων επειδή η βαμμένη επιφάνεια του παραθύρου αντανακλά το 80% έως 90% των ακτίνων του ήλιου.

χρώματα κουφωμάτων pvc με παραγγελία

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία παραγωγής ακρυλικών προφίλ χρωμάτων PVC διατίθενται επίσης στον ιστότοπο του κατασκευαστή των προφίλ Rehau και Kommerling που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή μας στα παράθυρα και κουφώματα PVC.

Τα συναρπαστικά πλεονεκτήματα των ακρυλικών χρωμάτων στα κουφώματα pvc:

  • αντοχή σε επίμονες επιθετικές καιρικές συνθήκες
  • αντοχή σε γρατζουνιές, τριβές, εκδορές και ακαθαρσίες
  • αντοχή σε υψηλές μεσογειακές θερμοκρασίες (υψηλή ικανότητα ανάκλασης του ηλιακού φωτός)
  • εύκολη συντήρηση με απλά εργαλεία καθαρισμού
  • δυνατότητα μεγάλης επιλογής από πολλές αποχρώσεις (12 διαφορετικές αποχρώσεις)
  • είναι ένα 100% ανακυκλώσιμο υλικό – φιλικό προς το περιβάλλον και του χρήστη
  • με 20 και παραπάνω χρόνια εγγύηση για την ανθεκτικότητα χρώματος

Η επεξεργασία κουφωμάτων σε αποχρώσεις διάφορον χρωμάτων του REHAU pvc, με τη συνεχή χρήση διαδικασίας ποιοτικού ελέγχου και υψηλής ποιότητας συγκολλητικών υλικών.

χρώματα σε συνθετικά κουφώματα  pvc

Με ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και πολλαπλών διαμορφώσεων στα κουφώματα που κατασκευάζει ή STYLETECH pvc και συνάδει  με τα πρότυπα, είναι πολύ εύκολο  για να διαλέξετε κουφώματα με γούστο και style, γνωρίζοντας ότι τα παράθυρά μας ενισχύουν οπτικά τόσο τον εσωτερικό χώρο όσο και την πρόσοψη οποιουδήποτε σπιτιού ή γραφείου.


Το υψηλής ποιότητας pvc, σύνθετο υλικό που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του φημισμένου φινιρίσματος λείας και λάμψης στα προφίλ της  REHAU pvc, εξασφαλίζει ότι τα παράθυρα θα διατηρούν την απεριόριστη εμφάνιση τους όπως την αρχική .

Τα επιτεύγματα με τα χρώματα σε συνθετικά κουφώματα  pvc.

Χημική αντοχή και πολύ δυνατή επιφάνεια.

Τα χρώματα ποιότητας REHAU pvc που προμηθεύει ή  STYLETECH, καθαρίζονται εύκολα με τα περισσότερα εμπορικά διαθέσιμα απορρυπαντικά και μη διαβρωτικά καθαριστικά, αλλά για καλύτερα αποτελέσματα με τα ειδικά πακέτα καθαρισμού που διαθέτει ή STYLETECH από την  REHAU.

Χρωματολόγιο Συνθετικών Κουφωμάτων PVC

Τα κουφώματα PVC της Styletech διατίθενται σε πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Όλα τα Decor της Rehau είναι εξοπλισμένα με μία καινοτόμο τεχνολογία kaleido

Βαμμένο προφίλ GENEO.

Χρωματολόγιο σε βεντάλια με πάνω από 150 RAL χρώματα.

Χάρη στην πολύ χαμηλή και ειδική επιφανειακή τάση του, τα χαμηλής στατικής δομικά στοιχεία των παραθύρων REHAU pvc είναι απωθητικά σε λερώματα και σημάδια βρωμιάς.

Αυτό εξαλείφει τυχόν απώλεια του χρώματος της επιφάνειας και ή λάμψη παραμένει σε αρχικά επίπεδα εργοστασίου κατά τον καθαρισμό.

Εξαιρετική επαναφορά με τα ειδικά λοσιόν από την REHAU που διαθέτει ή STYLETECH.

Τα χρώματα που συναρμολογούνται στα συστήματα παραθύρων της REHAU pvc, είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο φιλμ ανάγλυφο και ελαστικό, με μέγα αντοχή, για να καλύπτει ακόμα και την πιο έντονη ακτινοβολία UV στην περιοχή της νότιας Ευρώπης, κάτω χώρες Ασίας-Ειρηνικού, με επεξεργασίες pvcκαι προδιάγραφες που αρέσουν και ταυτόχρονα  διασφαλίζουν χρόνια τη σταθερότητα χρωμάτων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό περίβλημα των κουφωμάτων.

Όλα τα Decor της Rehau

Mail :  sales.pvc@styletech.gr