Ετοιμοπαράδοτα χρώματα αλουμινίου σε βαφές με ιδιαίτερη έμφαση

Χρώματα παραθύρων και πορτών  αλουμινίου: πώς να τα επιλέξετε εσείς:

Η επιλογή των χρωμάτων αλουμινίου στα κουφώματα πορτών και παραθύρων σημαίνει να γνωρίζετε πώς να συνδυάσετε το σχεδιασμό και την τεχνολογία, δηλαδή δυο σε ένα.

Στην πραγματικότητα, το αλουμίνιο ως υλικό σας επιτρέπει να δημιουργείτε πολυάριθμα τελειώματα και αποχρώσεις χρωμάτων χάρη στην ευελιξία του συνδυασμού χρωμάτων που διαθέτει.

χρώματα κουφωμάτων αλουμινίου

Η επιλογή των κουφωμάτων αλουμινίου δεν είναι μόνο θέμα εξοικονόμησης ενέργειας και ηχομόνωσης.

Είναι επίσης θέμα στυλ, εμφάνισης και  αρχιτεκτονικής επιλογής, σχεδιασμού.

Τα κουφώματα πρέπει να ταιριάζουν με τις εσωτερικές πόρτες, τα έπιπλα, τα δάπεδα και τα χρώματα τοίχων, εάν όχι απόλυτα τουλάχιστον σε ένα μεγάλο βαθμό.

Πρέπει επίσης να δημιουργήσουν προϋποθέσεις διαπεράσεις του φως και να δώσουν βάθος, να διακοσμήσουν, να μια ευχάριστη νότα στην διαμονή μας εντός σπιτιού.

Με τα πλαίσια κουφωμάτων αλουμινίου τα διαθέσιμα χρώματα είναι πολλαπλά και ποίκιλα.

Ας τα βρούμε μαζί.

Χρώματα παραθύρων και κουφωμάτων αλουμινίου: πώς κατασκευάζονται αυτά

Τα χρώματα των κουφωμάτων αλουμινίου αφήνουν χώρο για φαντασία και εφαρμογές.

Το αλουμίνιο εάν θα θέλαμε να το ταυτίσουμε, είναι ένα όμοιο με χαμαιλέοντα υλικό, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί σε  άπειρες επιλογές και στις πιο ποικίλες μορφές διακόσμησης επίπλων και αρχιτεκτονικής.

Είτε πρόκειται για νέα υπερσύγχρονα κτίρια με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες είτε για ανακαινισμένες παλιές κατοικίες, ανακαινίσεις με κουφώματα αλουμινίου, τα χρώματα και τα τελειώματα μπορούν να γίνουν με διάφορους τρόπους.

Οι κύριες τεχνικές φινιρίσματος μιας βαφής είναι:

  • Χρώματα σε ανοδίωση: το μέταλλο παράγει φυσικά ένα στρώμα οξειδίου το οποίο με αυτή την τεχνική γίνεται λιγότερο παχύτερο και πορώδες.
  • Ηλεκτροστατική βαφή: πραγματοποιείται στο ανοδιωμένο μέταλλο και χρησιμοποιούνται ειδικές σκόνες ή υγρά ακρυλικά χρώματα, και μετά σε πέρασμα ειδικού θαλάμου με υψηλή θερμοκρασία.

Χάρη σε πολλές επιλογές στα χρώματα είναι δυνατό να χρωματίσετε το αλουμίνιο σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις ή επιλέγοντας το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι σας.

Τα αδιαφανή γυαλιστερά άσπρα πλαίσια στα κουφώματα αλουμινίου είναι τα πιο χρησιμοποιημένα για να δίνουν το φως και το βάθος στους  υπάρχουν χώρους.

Αλλά είναι δυνατόν να δώσετε στο κούφωμα παράδειγμα στα νησιά του Αιγαίου ένα άγγιγμα μπλε ή ένα μπλε που θυμίζει τη θάλασσα ή σκούρα χρώματα για ένα αποτέλεσμα υψηλής τεχνολογίας και αρχιτεκτονικής επιλογής.

Με το αλουμίνιο σαν κούφωμα, είναι επίσης δυνατό να δημιουργήσετε διώροφα κουφώματα που ταιριάζουν και με το εσωτερικό του χώρου σας και να διατηρούν το ντεκόρ του εξωτερικού σας χώρου.

Και μην ξεχνάμε και τα ρολά αλουμινίου ή τα παντζούρια, διατίθενται επίσης σε ένα ή σε δύο χρώματα, διαφορετικά μέσα και έξω από το σπίτι.

Θέλετε τα κουφώματα αλουμινίου να έχουν απόχρωση κα να μοιάζουν με ξύλο;

Ελάτε στην Styletech, τον ειδικό για κουφώματα αλουμινίου και όχι μόνο για την Αθήνα  και την επαρχία της, αλλά και σε όλη την επικράτεια.

Ειδική βαφή για παράθυρα και πόρτες αλουμινίουμε φυσικό αποτέλεσμα.

Εάν, από την άλλη πλευρά, μόνο για σας αναζητάτε μια εκλεπτυσμένη και εκλεπτυσμένη λύση που θυμίζει φυσικά υλικά, τότε γνωρίζετε ότι είναι επίσης δυνατό να δημιουργήσετε κουφώματα με αμμοβολή, χρώματα ματ στα παράθυρα, σαγρέ επιφάνειες, μεταλλικό αποτέλεσμα και απόχρωση  ξύλου.

Για να δημιουργήσετε αυτό το είδος στην εμφάνιση των κουφωμάτων, πλαισίων πορτών και παραθύρω, χρησιμοποιείται βαφή πούδρας .

Αυτή η διαδικασία συνδυάζει μαζί την επεξεργασία υλικού για την εξάλειψη των ατελειών, την προ επεξεργασία σκόνης – πούδρας και στη συνέχεια την εφαρμογή μιας ειδικής  μεμβράνης που αναπαράγει τον κόκκο ή την αποτύπωση του ξύλου, την αμμοβολή ή το ματ ή γυαλιστερό μεταλλικό αποτέλεσμα.

Κουφώματα αλουμινίου με ξύλινο φινίρισμα σε απομίμηση.

Τα κουφώματα αλουμινίουμε απομίμηση χρώματος όπως ένα ξύλινο κούφωμα με  στυλ,  είναι ιδανικά για τα πιο κλασικά ή εκλεπτυσμένα περιβάλλοντα, εκεί όπου κυριαρχούν αρχαία υλικά όπως η πέτρα και το ξύλο, για ένα αρχαίο αλλά και ρουστίκ αποτέλεσμα.

Το ξύλο ως εμφάνιση και υλικό  πηγαίνει καλά με μεταλλικό βιομηχανικό στυλ και δίνει ζεστασιά και φωτισμό στα δωμάτια ενός σπιτιού.

Τα κουφώματα αλουμινίουμε  εμφάνιση όπως το  ξύλο, έχουν πολύ διαφορετικά χρώματα, τα οποία αναπαράγουν τις αποχρώσεις του ξύλου που βρίσκεται στη φύση: με διάφορα χρώματα επιλογής όπως καρυδιά, κερασιά, δρυς,  Ντάγκλας, έβενο αλλά και πράσινο.

Ή και ένα κλασικό χρώμα ειδικής επιλογής: λευκό ξύλο με επίδραση για τις εξοχικές κατοικίες ή ένα ρουστίκ περιβάλλον, χωρίς να αποποιείται η φωτεινότητα του λευκού χρώματος.

Τα παλιά ρολά από ξύλο μπορούν επίσης να κατασκευαστούν από ρολά με φυλλαράκια από  αλουμίνιο για να ταιριάζουν απόλυτα με το στυλ των παραθύρων σας.

Στην Styletech στην Αθήνα αλλά  και στην επαρχία στα σημεία πωλήσεων, θα βρείτε όλες τις χρωματικές λύσεις και ιδέες  για κουφώματα αλουμινίου διαθέσιμα στην αγορά.

Καλέστε το 210 2484454 ή 210 6810040 ή επισκεφθείτε το εκθετήριο Styletech όπου μπορείτε να λάβετε εξειδικευμένες συμβουλές.

Ετοιμοπαράδοτα χρώματα αλουμινίου σε βαφές με ιδιαίτερη έμφαση .

Πλήρη και μεγάλη γκάμα σε χρώματα για αλουμίνιο.

Δεν είναι μόνο το αγαπημένο μας  χρώμα που δίνουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση  στα κουφώματα ETEM EUROPA ALOUMINCO  που κατασκευάζει ή  STYLETECH, ακόμη και η αγαπημένη σκιά στα special χρώματα του καταλόγου!

μεγάλη γκάμα σε χρώματα για αλουμίνιο

 Χρωματολόγιο Κουφωμάτων αλουμινίου

Παρακάτω διαθέτουμε τα χρώματα που μπορείτε να βάψετε τα κουφώματα σας, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

Το χρωματολόγιο αυτό περιλαμβάνει χρώματα των συνεργαζόμενων εταιριών Akzo Nobel, Inver, NEOKEM.

Akzo Nobel

Τα χρώματα των κουφωμάτων αλουμινίου χωρίζονται σε 5 κατηγορίες, γενικά σε RAL, MAT, SPECIAL EFECT και αναλυτικά:

τα χρώματα RAL γυαλιστερά μονόχρωμα χρώματα, τα χρώματα ΜΑΤ μονόχρωμα χρώματα, τα Μεταλλικά και τα Σαγρέ.

Με μια επιλογή πάνω από 300 χρώματα για τις μοντέρνες, παραδοσιακές, αρχιτεκτονικές  ή λεπτές επιφάνειες από αλουμίνιο, σας προσφέρουμε μέγιστη ελευθερία επιλογής στα χρώματα  Ετεμ Europa Alouminco Rehau.

Πλήρη συλλογή σε χρώματα και σε πολλές αποχρώσεις για αλουμινένιες επιφάνειες.

Σκούρο πράσινο, καφέ, κόκκινο, ή μεταλλικό;

Το σχήμα της σειράς των προφίλ συνδυάζεται αρμονικά με το αρχιτεκτονικό πλαίσιο ή σας δημιουργεί αντίθεση με τη συνολική εμφάνιση της πρόσοψης;

Η επιλογή είναι δική σας αλλά εμείς σας προσφέρουμε:

Χάρη σε 300 χρώματα - εκ των οποίων 252 χρώματα RAL – ETEM EUROPA REHAU ALOUMINCO από την συλλογή ή STYLETECH, σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία λύσεων για να βελτιώσετε τις πόρτες και τα παράθυρα αλουμινίου σε πραγματικά κάδρα.

Για κάθε στυλ η κατάλληλη μορφή και σκιά χρώματος.

Οι επιφάνειες των κουφωμάτων αλουμινίου είναι πάντα όμορφες και πολύτιμες.

Η STYLETECH χρησιμοποιεί σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες όπως Etem, Europa, Alouminco, Aloumil, Rehau, υψηλής ποιότητας βαφή σε σκόνη, η οποία εξασφαλίζει πάντα ένα  ομοιόμορφο χρωματισμό συνόλου, ακόμη και σε γωνίες και κατά μήκος των άκρων.

Οι επιφάνειες του αλουμινίου είναι ανθεκτικές και σε δύσκολες συνθήκες σε παραθαλάσσια.

Το αλουμίνιο σαν υλικό, είναι ελαφρύ και ταυτόχρονα μεγάλης αντοχής και εξαιρετικά σταθερό.

Το υλικό αυτό, αντέχει τις επιπτώσεις του κακού καιρού και διατηρεί τη αρχική του σταθερότητα σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο, ανεξάρτητα από το χρώμα στο οποίο θα εφαρμόζουμε, ακόμα και όταν η θερμοκρασία δοκιμής υπερβαίνει τους 540 βαθμούς.

Ακόμα και τα προφίλ των παραθύρων που χρωματίζονται  σε σκούρα χρώματα με ειδικές βαφές, δεν υποβάλλονται σε παραμορφώσεις όταν είναι πολύ εκτεθειμένα στον ήλιο.

Οι επιφάνειες κουφωμάτων αλουμινίου συνήθως απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Τα παράθυρα με βαφή  αλουμινίου δεν απαιτούν ή απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Δεν χρειάζονται ειδικές θεραπείες και λεπτομέρειες και δεν είναι απαραίτητο να τους επισκευάσουμε, εκτός περιπτώσεων που έχει γίνει ζημιά μεγάλη στην εξωτερική επιφάνεια.

Η εξωτερική επιφάνεια των κουφωμάτων, δεν προσελκύει σκόνη ή ακαθαρσίες, ούτε επηρεάζεται σημαντικά από ατμοσφαιρικούς ρίπους, οπότε με απλά υλικά που βρίσκονται σε  καταστήματα super market, μπορείτε και  καθαρίστε την επιφάνεια  μόνο με ένα πανί.

 Όλα τα Decor της Rehau

Mail :  sales.alouminioum@styletech.gr