Βαφές σε χρώματα ξύλου και άλλα χρώματα για κουφώματα αλουμινίου

Κατασκευές  και χρώματα κουφωμάτων: Ποιες είναι οι νέες τάσεις;

Τα κουφώματα και το  χρώματα: Ποιες είναι οι νέες τάσεις;

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για μέρες με θέμα τα χρώματα των παραθύρων και πορτών.

Εκείνοι που ετοιμάζονται να αγοράσουν τα παράθυρα και γενικά τα κουφώματα τους, συχνά επιλέγουν μόνο με βάση τους συνδυασμούς με τους τοίχους, με τα έπιπλα και την επίπλωση του σπιτιού γενικά.

χρώματα για κουφώματα αλουμινίου

Ακολουθώντας τις νέες σημερινές τάσεις είναι σημαντική, αλλά δεν γνωρίζουν όλοι ότι είναι η τελική επεξεργασία των κουφωμάτων, εξαρτημάτων και τον προφίλ που κάνει την πραγματική διαφορά στην αντοχή, αλλά και στο αισθητικό αποτέλεσμα της εγκατάστασης των κουφωμάτων!

Μάθετε περισσότερα για αυτά διαβάζοντας το άρθρο!

Σήμερα μιλάμε για φινιρίσματα τελειώματα, χρωματισμό, ποια χρώματα είναι διαθέσιμα για διαφορετικά υλικά ... με λίγα λόγια, πώς να επιλέξετε το χρώμα των κουφωμάτων.

Τελειώματα και χρώματα για κουφώματα αλουμινίου: βαφή και οξείδωση

Ματ, γυαλιστερή βαφή των κουφωμάτων αλουμινίου

Χρωματισμός πλαισίων αλουμινίου με οξείδωση

Τελειώματα και χρώματα από ανοξείδωτο χάλυβα

Πώς να επιλέξετε το χρώμα των κουφωμάτων;

Βαφές σε χρώματα ξύλου και άλλα χρώματα για κουφώματα αλουμινίου

Ας ξεκινήσουμε με τα υλικά, για τα οποία υπάρχει τεράστια πιθανότητα βαφής και χρωμάτων στα κουφώματα.

Για παράδειγμα, για ξύλινα κουφώματα και  κουφώματα αλουμινίου, το εξωτερικό μέρος μπορεί να βαφτεί σε οποιοδήποτε χρώμα και το εσωτερικό μέρος μπορεί να έχει και άλλο χρώμα στην περιοχή επιλογής χρωμάτων Ral.

επιλογής χρωμάτων Ral.

Με τον Ral χρώμα εννοούμε μια σειρά προκαθορισμένων χρωμάτων: είναι πίνακες που ορίζονται από μια γερμανική ρύθμιση. Με αυτά τα χρώματα είναι δυνατή η βαφή σε απόχρωση ξύλου, αλλά και αλουμινίου, χάλυβα και πολλά άλλα υλικά.

Αλλά ας επιστρέψουμε στα χρώματα για κουφώματα με απόχρωση βαφής σε χρώματα ξύλου: τα πλαίσια από ξύλο-αλουμίνιο μπορούν επομένως να βαφτούν με τις τυπικές αποχρώσεις της σειράς Ral.

Ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να επιτευχθεί πραγματικό αποτέλεσμα ξύλου, για παράδειγμα, να κάνουν ορατές τις φλέβες και ρόζους από δρυς, κερασιά, καστανιά, καρυδιά.

Με τη σειρά τους, αυτές οι φλέβες και ρόζοι μπορούν στη συνέχεια να βουρτσιστούν, να βαφτούν, να επεξεργαστούν, να αποκτήσουν πολύ διαφορετικά αποτελέσματα.

Βαφές και χρώματα για κουφώματα αλουμινίου: βαφή και οξείδωση

Ας στραφούμε τώρα στα είδη και τα χρώματα για κουφώματα αλουμινίου.

Το αλουμίνιο προσφέρεται να είναι κυρίως βαμμένο σε αρχικό λευκό χρώμα, αλλά μπορεί η βαφή του να είναι: αδιαφανής - όπως συνήθως γίνεται στο ξύλο - ή μπορεί να είναι γυαλιστερή ή ματ.

Ποια είναι η διαφορά ενδιάμεσα στα χρώματα αυτά;

Ματ, γυαλιστερή και με ειδική επεξεργασία χρωμάτων των κουφωμάτων αλουμινίου

Το γυαλιστερό χρώμα είναι πιο εύκολο να καθαριστεί. όταν είναι πολύ λαμπερό γίνεται πολύ λεπτή επίστρωση.

Ωστόσο, ακόμη και η ματ βαφή έχει το μειονέκτημα της λεπτότητας, επειδή είναι πιο δύσκολο να καθαριστεί και ενδέχεται να αφήσει σημάδια.

Αν κοιτάξουμε ένα ματ χρώμα κάτω από το μικροσκόπιο, βλέπουμε ότι όλα είναι οδοντωτά, πρακτικά όταν το φως διαθλάται στην επιφάνεια - έχοντας όλες αυτές τις πτυχές - αντανακλάται ανομοιογενώς.

Από την άλλη πλευρά, όταν η επιφάνεια είναι πολύ ομαλή και λεία - τόσο ομαλή όσο ο καθρέφτης - το φως διαθλάται στην ίδια γωνία και ξεκινά προς την ίδια κατεύθυνση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το αντιλαμβανόμαστε ως αντικατοπτρισμένο αποτέλεσμα στα γυαλιστερά χρώματα αλουμινίου.

Επιπλέον, το ματ φινίρισμα δεν είναι μόνο ένα οπτικό εφέ: έχοντας όλα αυτά τα οδοντωτά άκρα και όλους αυτούς τους πόρους, παραμένει λίγο πιο τραχύ στην αφή και στην πραγματικότητα είναι πιο αντοχής.

Εκείνοι με πιο ευαίσθητο δέρμα το νιώθουν με μια δοκιμή κυλώντας το δάχτυλο τους πάνω στο χρώμα.

Αλλά πάνω απ 'όλα είναι πιο δύσκολο να καθαριστεί, επειδή η αδιαφανής επιφάνεια δεν είναι τόσο λεία όσο η γυαλιστερή και η ημι-γυαλιστερή (τα οποία καθαυτά καθαρίζονται) αλλά με αρκετούς πόρους.

Χρωματισμός πλαισίων αλουμινίουμε οξείδωση τύπου ανοδιοση των χρωμάτων.

Εκτός από το χρωματισμό, το αλουμίνιο μπορεί επίσης να οξειδωθεί για να αποκτήσει ορισμένα χρώματα κουφωμάτων.

Ετοιμοπαράδοτα χρώματα αλουμινίου σε βαφές με ιδιαίτερη έμφαση .

Πλήρη και μεγάλη γκάμα σε χρώματα για αλουμίνιο.

Δεν είναι μόνο το αγαπημένο μας  χρώμα που δίνουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση  στα κουφώματα ETEM EUROPA ALOUMINCO  που κατασκευάζει ή STYLETECH, ακόμη και η αγαπημένη σκιά στα special χρώματα του καταλόγου!

Ετοιμοπαράδοτα χρώματα αλουμινίου

 Χρωματολόγιο Κουφωμάτων αλουμινίου

Παρακάτω διαθέτουμε τα χρώματα που μπορείτε να βάψετε τα κουφώματα σας, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

Το χρωματολόγιο αυτό περιλαμβάνει χρώματα των συνεργαζόμενων εταιριών Akzo Nobel, Inver, NEOKEM.

Τα χρώματα των κουφωμάτων αλουμινίου χωρίζονται σε 5 κατηγορίες, γενικά σε RAL, MAT, SPECIAL EFECTκαι αναλυτικά: τα χρώματα RAL γυαλιστερά μονόχρωμα χρώματα, τα χρώματα ΜΑΤ μονόχρωμα χρώματα, τα Μεταλλικά και τα Σαγρέ.

Με μια επιλογή πάνω από 300 χρώματα για τις μοντέρνες, παραδοσιακές, αρχιτεκτονικές  ή λεπτές επιφάνειες από αλουμίνιο, σας προσφέρουμε μέγιστη ελευθερία επιλογής στα χρώματα  Etem Europa Alouminco Rehau.

Πλήρη συλλογή σε χρώματα και σε πολλές αποχρώσεις για αλουμινένιες επιφάνειες.

Σκούρο πράσινο, καφέ, κόκκινο, ή μεταλλικό;

Το σχήμα της σειράς των προφίλ συνδυάζεται αρμονικά με το αρχιτεκτονικό πλαίσιο ή σας δημιουργεί αντίθεση με τη συνολική εμφάνιση της πρόσοψης;

Η επιλογή είναι δική σας αλλά εμείς σας προσφέρουμε:

Χάρη σε 300 χρώματα - εκ των οποίων 252 χρώματα RAL – ETEM EUROPA REHAU ALOUMINCO από την συλλογή ή STYLETECH, σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία λύσεων για να βελτιώσετε τις πόρτες και τα παράθυρα αλουμινίου σε πραγματικά κάδρα.

Για κάθε στυλ η κατάλληλη μορφή και σκιά χρώματος.

Οι επιφάνειες των κουφωμάτων αλουμινίου είναι πάντα όμορφες και πολύτιμες.

Η STYLETECH χρησιμοποιεί σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες όπως Etem, Europa, Alouminco, Aloumil, Rehau, υψηλής ποιότητας βαφή σε σκόνη, η οποία εξασφαλίζει πάντα ένα  ομοιόμορφο χρωματισμό συνόλου, ακόμη και σε γωνίες και κατά μήκος των άκρων.

Οι επιφάνειες του αλουμινίου είναι ανθεκτικές και σε δύσκολες συνθήκες σε παραθαλάσσια.

Το αλουμίνιο σαν υλικό, είναι ελαφρύ και ταυτόχρονα μεγάλης αντοχής και εξαιρετικά σταθερό.

Το υλικό αυτό,  αντέχει τις επιπτώσεις του κακού καιρού και διατηρεί τη αρχική του σταθερότητα σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο , ανεξάρτητα από το χρώμα στο οποίο θα εφαρμόζουμε, ακόμα και όταν η θερμοκρασία δοκιμής υπερβαίνει τους 540 βαθμούς.

Ακόμα και τα προφίλ των παραθύρων που χρωματίζονται  σε σκούρα χρώματα με ειδικές βαφές,  δεν υποβάλλονται σε παραμορφώσεις όταν είναι πολύ εκτεθειμένα στον ήλιο.

Οι επιφάνειες κουφωμάτων αλουμινίου συνήθως απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Τα παράθυρα με βαφή  αλουμινίου δεν απαιτούν ή απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Δεν χρειάζονται ειδικές θεραπείες και λεπτομέρειες και δεν είναι απαραίτητο να τους επισκευάσουμε, εκτός περιπτώσεων που έχει γίνει ζημιά μεγάλη στην εξωτερική επιφάνεια.

Η εξωτερική επιφάνεια των κουφωμάτων, δεν προσελκύει σκόνη ή ακαθαρσίες, ούτε επηρεάζεται σημαντικά από ατμοσφαιρικούς ρίπους, οπότε με απλά υλικά που βρίσκονται σε  καταστήματα  super market, μπορείτε και  καθαρίστε την επιφάνεια  μόνο με ένα πανί.

Όλα τα Decor της Rehau

Mail :  sales.alouminioum@styletech.gr