Πλήρη συλλογή σε χρώματα και σε πολλές αποχρώσεις για αλουμινένιες επιφάνειες

Ετοιμοπαράδοτα χρώματα αλουμινίου σε βαφές με ιδιαίτερη έμφαση .

Πλήρη και μεγάλη γκάμα σε χρώματα για αλουμίνιο.

Δεν είναι μόνο το αγαπημένο μας  χρώμα που δίνουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση  στα κουφώματα ETEM EUROPA ALOUMINCO  που κατασκευάζει ή STYLETECH, ακόμη και η αγαπημένη σκιά στα special χρώματα του καταλόγου!

Ετοιμοπαράδοτα χρώματα αλουμινίου

 Χρωματολόγιο Κουφωμάτων αλουμινίου

Παρακάτω διαθέτουμε τα χρώματα που μπορείτε να βάψετε τα κουφώματα σας, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

Το χρωματολόγιο αυτό περιλαμβάνει χρώματα των συνεργαζόμενων εταιριών Akzo Nobel, Inver, NEOKEM.

Τα χρώματα των κουφωμάτων αλουμινίου χωρίζονται σε 5 κατηγορίες, γενικά σε RAL, MAT, SPECIAL EFECTκαι αναλυτικά: τα χρώματα RAL γυαλιστερά μονόχρωμα χρώματα, τα χρώματα ΜΑΤ μονόχρωμα χρώματα, τα Μεταλλικά και τα Σαγρέ.


Με μια επιλογή πάνω από 300 χρώματα για τις μοντέρνες, παραδοσιακές, αρχιτεκτονικές  ή λεπτές επιφάνειες από αλουμίνιο, σας προσφέρουμε μέγιστη ελευθερία επιλογής στα χρώματα  Etem Europa Alouminco Rehau.

Πλήρη συλλογή σε χρώματα και σε πολλές αποχρώσεις για αλουμινένιες επιφάνειες.

Σκούρο πράσινο, καφέ, κόκκινο, ή μεταλλικό;

Το σχήμα της σειράς των προφίλ συνδυάζεται αρμονικά με το αρχιτεκτονικό πλαίσιο ή σας δημιουργεί αντίθεση με τη συνολική εμφάνιση της πρόσοψης;

Η επιλογή είναι δική σας αλλά εμείς σας προσφέρουμε:

Χάρη σε 300 χρώματα - εκ των οποίων 252 χρώματα RAL – ETEM EUROPA REHAU ALOUMINCO από την συλλογή ή STYLETECH, σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία λύσεων για να βελτιώσετε τις πόρτες και τα παράθυρα αλουμινίου σε πραγματικά κάδρα.

Για κάθε στυλ η κατάλληλη μορφή και σκιά χρώματος.

Οι επιφάνειες των κουφωμάτων αλουμινίου είναι πάντα όμορφες και πολύτιμες.

Η STYLETECH χρησιμοποιεί σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες όπως Etem, Europa, Alouminco, Aloumil, Rehau, υψηλής ποιότητας βαφή σε σκόνη, η οποία εξασφαλίζει πάντα ένα  ομοιόμορφο χρωματισμό συνόλου, ακόμη και σε γωνίες και κατά μήκος των άκρων.

Οι επιφάνειες του αλουμινίου είναι ανθεκτικές και σε δύσκολες συνθήκες σε παραθαλάσσια.

Το αλουμίνιο σαν υλικό, είναι ελαφρύ και ταυτόχρονα μεγάλης αντοχής και εξαιρετικά σταθερό.

Το υλικό αυτό,  αντέχει τις επιπτώσεις του κακού καιρού και διατηρεί τη αρχική του σταθερότητα σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο , ανεξάρτητα από το χρώμα στο οποίο θα εφαρμόζουμε, ακόμα και όταν η θερμοκρασία δοκιμής υπερβαίνει τους 540 βαθμούς.

Ακόμα και τα προφίλ των παραθύρων που χρωματίζονται  σε σκούρα χρώματα με ειδικές βαφές,  δεν υποβάλλονται σε παραμορφώσεις όταν είναι πολύ εκτεθειμένα στον ήλιο.

Οι επιφάνειες κουφωμάτων αλουμινίου συνήθως απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Τα παράθυρα με βαφή  αλουμινίου δεν απαιτούν ή απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Δεν χρειάζονται ειδικές θεραπείες και λεπτομέρειες και δεν είναι απαραίτητο να τους επισκευάσουμε, εκτός περιπτώσεων που έχει γίνει ζημιά μεγάλη στην εξωτερική επιφάνεια.

Η εξωτερική επιφάνεια των κουφωμάτων, δεν προσελκύει σκόνη ή ακαθαρσίες, ούτε επηρεάζεται σημαντικά από ατμοσφαιρικούς ρίπους, οπότε με απλά υλικά που βρίσκονται σε  καταστήματα  super market, μπορείτε και  καθαρίστε την επιφάνεια  μόνο με ένα πανί.

Mail :  sales.alouminioum@styletech.gr