Πώς να επιλέξετε το χρώμα των κουφωμάτων σας και των παραθυρόφυλλων

Πώς να επιλέξετε το χρώμα των κουφωμάτων σας και των παραθυρόφυλλων.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνουμε όταν ανακαινίζουμε το σπίτι, το γραφείο, ή κάνουμε μια αρχική αγορά κουφωμάτων σε νεόδμητο κτίριο, πρέπει να  αποφασίζουμε από την αρχή το σχέδιο, τυπολογία, και το χρώμα των κουφωμάτων, ταυτόχρονα είναι να επιλέξετε το στυλ των κουφωμάτων και των αξεσουάρ που τα πλαισιώνουν.

τυπολογία, και το χρώμα των κουφωμάτων

Αποφασίζουμε σε συνεργασία με διακοσμητή ή μονοί μας, πιο πρέπει να είναι το χρώμα των τοίχων, το υλικό των πατωμάτων, τα έπιπλα, πλακάκια και όλα τα αλλά μαζί με το χρώμα των κουφωμάτων.

Τέλος, αφιερώνουμε λίγο χρόνο στα τελειώματα και την επιλογή υλικού των κουφωμάτων και χρώματος που θα επιλέξουμε των παραθύρων, παντζουριών, θυρών και ρολών.

Όλες αυτές οι επιλογές γίνονται λαμβάνοντας υπόψη τα γούστα μας που θα συμπίπτουν με τα δικά σας για ένα τέλειο αποτέλεσμα και μια άψογη αρμονία  κουφωμάτων και χώρου.

Χρειαζόμαστε ένα σπίτι που να αντικατοπτρίζει σε κάθε στιγμή τον τρόπο ύπαρξής μας και μας κάνει να νιώθουμε άνετα και όμορφα.

Κατά μία έννοια, οι τόποι που ζούμε λένε κάτι για εμάς.

Γι 'αυτό πρέπει να επιλέξουμε προσεκτικά όλα τα κουφώματα, αξεσουάρ, ακόμα και το χρώμα των πόμολων και τα υπόλοιπα  εξαρτήματα που συνοδεύουν ένα σωστό κούφωμα.

Πώς θα αποφασίζετε  να επιλέξετε το χρώμα των κουφωμάτων;

Για να κατανοήσετε απλά τον τρόπο επιλογής του χρώματος των κουφωμάτων και εξαρτημάτων, είναι χρήσιμο να υιοθετήσετε ένα όργανο οδηγό, όπως το διάγραμμα χρωμάτων RAL και συνθέσεις χρωμάτων, ξύλου, μεταλλικών, και όλων των χρωμάτων που διαθέτει ή  STYLETECH.

Πρόκειται για ένα πίνακα που παρουσιάζει την κλίμακα χρώματος για χρώματα και επικαλύψεις, συμπεριλαμβανομένων των μετάλλων που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή παραθύρων, θυρών, παντζουριών και ρολών..

Η χρωματική κλίμακα σε κάθε δειγματολόγιο, κυμαίνεται από μπεζ έως κόκκινο, από αμάραντο έως μπλε ultramarine, και σε πάρα πολλά άλλα χρώματα για βαφές αλουμινίου.

Μην χάσετε και τις αποχρώσεις του πράσινου και του γκρι, μέχρι διαφορετικούς τύπους ασπρόμαυρων με μεγάλη ποικιλία σε εταιρείες Etem, Rehau, Europa, Alouminco, Aloumil, Kbe, alouplast,exalco.

Όλα τα χρώματα των καταλόγων μας,  συσχετίζονται, μαζί με την παλέτα και το όνομα, με τον κωδικό RAL, sable, raff, inox, δηλαδή έναν κωδικό αναγνώρισης για τον σωστό προσδιορισμό του χρώματος που θέλουμε να επιλέξουμε στα κουφώματα μας.