Somfy TaHoma – Έξυπνο Σπίτι

Somfy TaHoma – Έξυπνο Σπίτι
Το «έξυπνο σπίτι» γίνεται πραγματικότητα με το σύστημα TaHoma της Somfy

Η Somfy, η νούμερο ένα εταιρεία παγκοσμίως σε μηχανισμούς και αυτοματισμούς για σπίτια και κτήρια, ανέπτυξε και διαθέτει πλέον στην αγορά ένα νέο σύστημα πλήρους ασύρματης διαχείρισης οικιακού εξοπλισμού, επεκτείνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τις υπηρεσίες της σε ένα αναδυόμενο και πολλά υποσχόμενο πεδίο εφαρμογών, που στοχεύουν στην απλοποίηση και αναβάθμιση της ποιότητας του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Πρόκειται για το πρωτοποριακό σύστημα TaHoma, το οποίο προσφέρει στον επαγγελματία και τον καταναλωτή ένα ολοκληρωμένο και αξιόπιστο πακέτο λύσεων για ευέλικτο, απομακρυσμένο και συνάμα κεντρικό έλεγχο όλων των συσκευών ή συστημάτων που διαθέτει ένα σπίτι ή μία επιχείρηση.

Μέσω των ειδικών εφαρμογών TaHoma για smartphones, tablets και PCs, παρέχεται η δυνατότητα στο χειριστή του συστήματος να ελέγχει και να προγραμματίζει εξ αποστάσεως τη λειτουργία συστημάτων σκίασης, πρόσβασης, ασφάλειας, φωτισμού, θέρμανσης, κ.ά. Και όλα αυτά χάρη στη συσκευή TaHoma, η οποία χρησιμοποιώντας το ίντερνετ του σπιτιού ή της επιχείρησης συνδέει ασύρματα όλες τις συνδεδεμένες οικιακές/κτηριακές συσκευές με το περιβάλλον χρήσης (διασύνδεσης) TaHoma.

Το εν λόγω περιβάλλον υποστηρίζει τη σύνδεση όλου του φάσματος των συμβατών προϊόντων της Somfy αλλά και πολλών προϊόντων άλλων εταιρειών που είναι συμβατά με το σύστημα TaHoma.
Επιπλέον, με τη χρήση «έξυπνων» αισθητήρων καθίσταται δυνατή η δραστική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στο χώρο.

Έτσι, και η εξοικονόμηση ενέργειας έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο συγκριτικών πλεονεκτημάτων του συστήματος TaHoma, μαζί με την ασφάλεια-προστασία, την ευελιξία και τη λειτουργικότητα-ευχρηστία. Το TaHoma σχεδιάστηκε για να κάνει τη ζωή του ανθρώπου απλούστερη και ευκολότερη, απελευθερώνοντάς τον από τους καθημερινούς περιορισμούς.

για μοναδικές στιγμές ζωής…

Με τον δικό σας ρυθμό!

Το TaHoma® κάνει το σπίτι σας να λειτουργεί πιο άνετα, με μεγαλύτερη ασφάλεια και οικονομία. Τα ηλεκτρικά ρολά, οι τέντες, τα φώτα, η θέρμανση, οι αυλόπορτες και οι γκαραζόπορτες, συνδέονται και μπορείτε να τα διαχειριστείτε από το σπίτι ή μακριά από αυτό.

Το TaHoma έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει τη ζωή σας πιο άνετη. Απελευθερώνεστε από τους καθημερινούς σας περιορισμούς μέσα από αυτή την εξελιγμένη, εύκολη στη χρήση συσκευή που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας!

Χρησιμοποιώ το TaHoma® εύκολα…

• Από την αρχική οθόνη, εποπτεύετε όλο το σπίτι σας
• Με 3 μενού. διαχειρίζεστε τις λειτουργίες με απλότητα
 TaHoma®, Συμβατό με όλα τα προϊόντα Somfy!

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του TaHoma είναι η συμβατότητα
με πάνω από 100 προϊόντα της Somfy…
 Άνεση, ασφάλεια, εξοικονόμηση ενέργειας
Η επιλογή του TaHoma® εγγυάται την ηρεμία σας

 Τέλεια άνεση

Κατάλληλη θερμοκρασία τις Κυριακές, ιδανικός φωτισμός τα απογεύματα, η αυλόπορτα που κλείνει αυτόματα μόλις φεύγετε από το σπίτι… TaHoma® αναλαμβάνει την άνεση σας.

 Ασφάλεια κάθε στιγμή

Έχοντας το TaHoma στο σπίτι, σημαίνει ότι μπορώ να έχω κάμερες και αισθητήρες ώστε να ενημερώνομαι κάθε στιγμή. Πάρτε τον έλεγχο του σπιτιού σας ακόμα και αν λείπετε από αυτό!

 Με οικονομία επίσης

Συνδυάστε την θέρμανση και τα ηλεκτρικά σας ρολά για να εξοικονομήσετε ενέργεια. Οι οικιακοί αυτοματισμοί παρέχουν αισθητήρες που αυτόματα ελέγχουν το άνοιγμα και κλείσιμο των ρολών σας σύμφωνα με το επίπεδο της ηλιοφάνειας.

Επιλέξτε πιστοπoιημένη ασφάλεια για το σπίτι σας

• – Για το TaHoma®, η Somfy επέλεξε τα δύο ασφαλή πρότυπα ασύρματης τεχνολογίας, RTS και io-homecontrol
• – To TaHoma® είναι SySS-certified, ένας δείκτης υψηλής ασφάλειας.

Οι εγγυήσεις από μια εταιρεία παγκοσμίου εμβέλειας

• – Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται στην Γαλλία στο κέντρο R&D centre στην αιχμή της τεχνολογίας
• – Δοκιμές και έλεγχοι σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια που εγγυώνται την ποιότητα, τις επιδόσεις και την αντοχή.
• – Τα προϊόντα μας πληρούν τις πιο αυστηρές απαιτήσεις των ισχυόντων προτύπων.

Το TaHoma coach για να σας βοηθήσει!

• – Η STYLETECH.sa έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα κατάρτισης για να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα του τρόπου που σχεδιάζετε το TaHoma για το σπίτι σας.
• – Μια αποκλειστικότητα της STYLETECH.sa & somfy !
Προϊόντα που μπορούν να συνδεθούν στο TaHoma®

Τεχνολογίες και συμβατότητα

 Οι ασύρματες τεχνολογίες της Somfy διευκολύνουν τη διαχείριση του σπιτιού σας, παρέχοντάς σας περισσότερη άνεση & ασφάλεια.

Τα ηλεκτροκίνητα προϊόντα επικοινωνούν έτσι μεταξύ τους, ασύρματα, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένη τεχνολογία ραδιοκυμάτων. Αυτό σημαίνει ότι ο εξοπλισμός μπορεί να ομαδοποιηθεί και να ελεγχθεί συλλογικά από τηλεχειριστήριο ή λύσεις αυτοματισμού.

Τα συστήματά μας με δυνατότητα κλιμάκωσης σας επιτρέπουν να προσθέστε εξοπλισμούς καθώς εξελίσσονται οι ανάγκες και ο προϋπολογισμός σας, χωρίς να διακόψετε την αρχική εγκατάσταση.

Τώρα είναι η ώρα να μεταβείτε σε ένα συνδεδεμένο σπίτι, διατηρώντας παράλληλα την αρχική ολοκληρωμένη όψη του συστήματος.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Είναι τα ραδιοκύματα βλαβερά για την υγεία σας;
• Ένα κινητό τηλέφωνο έχει ισχύ εκπομπής περίπου 1 watt, και ένα Wi-Fi box περίπου 0,1 watt.
• Για τον ραδιοεξοπλισμό, αυτό είναι ένα milliwat.
• Επιπλέον, ο ραδιοεξοπλισμός χρησιμοποιείται μόνο 1 έως 10 δευτερόλεπτα τη μέρα.
• Για να το θέσουμε πιο απλά, οποιοδήποτε ραδιοφωνικά ενεργοποιημένο προϊόν της Somfy εκπέμπει 1000 φορές λιγότερη ενέργεια για 1000 φορές λιγότερο χρόνο από ό,τι ένα κινητό τηλέφωνο.