Πιστοποίηση CE

Ο σκοπός της STYLETECH.sa είναι μέσα από αυτήν την διαδικασία να βοηθήσει τους Έλληνες πελάτες και όχι μόνο, στην αγορά των  κουφωμάτων, να αναβαθμίσουν ουσιαστικά την ποιότητα των προϊόντων κατά την παραλαβή τους, καθώς επίσης και να τα καταστήσουν συμβατά με τις απαιτήσεις της κατά CE σήμανσης που είναι υποχρεωτική από 01-02-2010 σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εταιρία μας μετά από επίπονες και συστηματικές προσπάθειες κατάφερε έτσι ώστε το κόστος της όλης διαδικασίας να είναι εξαιρετικά προσιτό για το κάθε Έλληνα πελάτη.

Το σύστημα CE  καλύπτει όλους τους τύπους κουφωμάτων όπως ανοιγόμενα-ανακλινόμενα, συρόμενα, κυκλικά, τραπεζοειδή, συρόμενα βαρέως τύπου, πτυσσόμενα ( Φυσούνες ), φεγγίτες ,τους μεταξύ τους συνδυασμούς καθώς επίσης και εξώπορτες.

CE  πιστοποίηση

Για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε και εσείς το CE για τα προϊόντα σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας και να σας ενημερώσουμε σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας και το σχετικό προϊόν αλουμινίου, pvc και ότι άλλο.

Η όλη διαδικασία , το τεχνικό εγχειρίδιο καθώς επίσης και τα διάφορα έντυπα τα οποία θα πρέπει να τηρούνται είναι στην Ελληνική γλώσσα γεγονός που καθιστά όλη την διαδικασία πολύ εύκολη και άνετη και ταυτόχρονα αναβαθμίζει την παραγωγική διαδικασία της κατασκευής των κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών U-pvc.

Πάντα δοκιμασμένο σε κάθε βήμα.

Η Styletech πιστοποιημένος κατασκευαστής παραθύρων στην Ελλάδα οπότε και στην Ευρώπη.

Λίγοι  κατασκευαστές παραθύρων στην Ελλάδα  διαθέτουν τόσο μεγάλο και αυστηρό αριθμό πιστοποιήσεων όπως ή Styletech.

Γιατί; Επειδή θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι η ποιότητα της δουλειάς μας δεν είναι μόνο υψηλή - αλλά και σταθερή.

Γι 'αυτό το λόγο ελέγχουμε πάντα τι κάνουμε, τόσο άμεσα όσο και μέσω εξωτερικών επιθεωρήσεων, που πραγματοποιούνται από ανεξάρτητους φορείς.

Οι πιστοποιήσεις των προϊόντων μας, κουφώματα αλουμινίου και pvc.

Οι πολυάριθμες πιστοποιήσεις που λαμβάνονται για τα προϊόντα μας εγγυώνται εξαιρετική καταλληλόλητα για χρήση, συμμόρφωση με αυστηρά και σταθερά πρότυπα ποιότητας και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Αυτά είναι :

  • Σήμα ποιότητας RAL για μονωτικό γυαλί πολλαπλών στρώσεων

Το σήμα ποιότητας RAL για μονωτικό γυαλί πολλαπλών στρώσεων πιστοποιεί την ποιότητα του προϊόντος και τον έλεγχο των υλικών και των διαδικασιών παραγωγής.

  • Σήμα ποιότητας CE για μονωτικό γυαλί

Το σήμα ποιότητας CE για μονωτικό γυαλί καθορίζει και πιστοποιεί την ποιότητα του προϊόντος και τον έλεγχο των υλικών και των διαδικασιών παραγωγής.

  • Σήμα ποιότητας RAL για παράθυρα και μπροστινές πόρτες εισόδου

Το σήμα ποιότητας RAL για παράθυρα και πόρτες πιστοποιεί την ποιότητα του προϊόντος και τον έλεγχο των υλικών και των διαδικασιών παραγωγής.

  • Σήμα ποιότητας NF για προφίλ PVC

Το σήμα ποιότητας NF για προφίλ PVC καθορίζει και πιστοποιεί την ποιότητα του προϊόντος και τον έλεγχο των υλικών και των διαδικασιών παραγωγής.

  • Σήμα ποιότητας RAL για προφίλ παραθύρου αλουμινίου και PVC

Το σήμα ποιότητας RAL για προφίλ παραθύρου αλουμινίου και  PVC καθορίζει και πιστοποιεί την ποιότητα του προϊόντος και τον έλεγχο των υλικών και των διαδικασιών παραγωγής.

  • Επαγγελματική μάρκα βινυλίου για ποιοτικό κούφωμα PVC

Το εμπορικό σήμα caleido rehau, "Vinylverified" πιστοποιεί την εξαιρετική απόδοση που έχουν επιτύχει οι εταιρείες στη βιομηχανία κουφωμάτων PVCόσον αφορά την αειφόρο ανάπτυξη.

  • Εκτίμηση των επιπτώσεων στην υγεία των πτητικών εκπομπών (VOC) που εκδίδονται από δομικά προϊόντα

Το δομικό προϊόν πληροί όλες τις απαιτήσεις σχετικά με την εκπομπή πτητικών οργανικών ουσιών και είναι κατάλληλο για χρήση στους εσωτερικούς χώρους ενός κτηρίου.

  • Πιστοποίηση IFTγια παράθυρα και πόρτες Styletech

Η πιστοποίηση ift εγγυάται την καταλληλόλητα χρήσης και τη λειτουργική ανθεκτικότητα των συστημάτων προφίλ μας, συμπεριλαμβανομένων όλων των εξαρτημάτων (γυαλί, υλικό, παρεμβύσματα κ.λπ.) που υπόκεινται σε υψηλή πίεση χρήσης.

Οι περιοδικοί έλεγχοι για την ανανέωση της πιστοποίησης είναι σταθεροί.

 info@styletech.gr