Θυροτηλεόραση somfy

Θυροτηλεόραση  Έξυπνο Σπίτι

Ποιός χτυπά την πόρτα σας;

Επιλέξτε μια εύκολη και ασφαλή λύση. Ακόμα πιο πλήρης από την ενδοεπικοινωνία, η εγκατάσταση μιας θυροτηλεόρασης σάς επιτρέπει να αναγνωρίσετε με μια ματιά οποιονδήποτε χτυπά την πόρτα σας ή την εξώπορτα.

Πώς λειτουργεί;

Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο! Η θυροτηλεόραση αποτελείται από δύο συσκευές:

Την εσωτερική οθόνη

Μια έγχρωμη οθόνη από την οποία μπορείτε να δείτε ποιος χτυπά την εξωτερική μπουτονιέρα, να απαντάτε και να τους ανοίγετε την πόρτα.

Έχετε τον έλεγχο για το άνοιγμα και το κλείσιμο της ηλεκτρικής σας πόρτας ή εξώπορτας.

Εκτός από τις βασικές λειτουργίες τους οι θυροτηλεοράσεις της Somfy μπορούν να ελέγξουν μέχρι και 5 είδη του εξοπλισμού της Somfy RTS (αυλόπορτα, γκαραζόπορτα, ρολά, φωτισμός ή άλλα μέρη).

Δημιουργείτε τις προσωπικές σας λειτουργίες. Πριν φύγετε από το σπίτι, με μια κίνηση μπορείτε να ελέγξετε τα φώτα σας, τα παντζούρια και την εξωτερική πόρτα, ώστε να είσαστε απολύτως ήσυχοι, όταν έχετε φύγει.

Την εξωτερική μπουτονιέρα

Αυτή η συσκευή επιτρέπει στους επισκέπτες να σας ενημερώσουν ότι έφτασαν.
Είναι σχεδιασμένος να αντέχει στον βανδαλισμό και διαθέτει προστασία από τη βροχή, νυχτερινή όραση και οπίσθιο φωτισμό πλήκτρων. Ανάλογα με το μοντέλο, μπορείτε να προσθέσετε ακόμα και αναγνώριση με το δακτυλικό σας αποτύπωμα, ώστε να μην χρειαστεί να χτυπήσετε το κουδούνι!
 
  rehau.etem.europa.alouminco@styletech.gr