Συρόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Θέρμο, ΕΤΕΜ 32

Συρόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Θέρμο, ΕΤΕΜ 32


ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΕΜ 32 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ 


ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Η νέα σειρά συρόμενου κουφώματος ΕΤΕΜ 32 από την ΕΤΕΜ είναι το πιο οικονομικό και έξυπνο της αγοράς!

Μέσω του έξυπνου και απλού σχεδιασμού του με απλούστερα είδη και εξαρτήματα, είναι πλέον το ελαφρύτερο σε αλουμίνιο σύστημα στην κατηγορία του.

Το σύστημα συρόμενου ΕΤΕΜ 32 έχει την πιο εύκολη και γρήγορη δυνατότητα στην κατασκευή και τοποθέτηση σε σχέση με άλλα αντίστοιχα προϊόντα που χρησιμοποιούσαμε έως τώρα.

Αυτό σημαίνει περισσότερη ευκολία για τον κατασκευαστή αλουμινίου, άρα και λιγότερος χρόνος ολοκλήρωσης έργου λόγω της απροβλημάτιστης ροής εργασιών.

Το νέο συρόμενο σύστημα ΕΤΕΜ 32 σε συρόμενο θερμομονωτικό, δεν είναι μόνο το πιο οικονομικό της αγοράς στην κατηγορία του αλλά είναι ιδανικό και για αντικατάσταση κουφωμάτων! 

Ειδικά σε οικοδομές που είναι δύσκολη έως αδύνατη η τοποθέτηση άλλων συστημάτων λόγω της μη χωρητικότητας υπάρχοντος τοίχου. 

κουφώματα αλουμινίου επάλληλα συρόμενα ανασηκώμενα  etem 32

Τα φύλλα του συρόμενου συστήματος ΕΤΕΜ 32 έχουν πλάτος 32mm και με καινούργιου τύπου πολυαμίδια από 16mm έως 28mm, ιδανικά για ανοίγματα μικρά έως μεσαίων διαστάσεων και όχι μόνο.

Ο πρωτοποριακός λιτός σχεδιασμός του συστήματος ΕΤΕΜ 32 με χαρακτηριστικά όπως στενοί οδηγοί που ξεκινούν από πλάτος 76mm εώς 107mm, και ύψους 31mm, το καθιστούν ιδανικό σήμερα για αντικατάσταση συρόμενων χωνευτών κουφωμάτων σε χώρους και οικίες που είναι αδύνατο να χρησιμοποιούμε άλλα συστήματα αλουμινίου.

Ο σκληρός οδηγός inox στο κάτω μέρος του κουφώματος πάντα εγγυάται την εύκολη, με δυνατή ομαλή χρήση και απρόσκοπτη λειτουργία του κουφώματος στα συρόμενα ΕΤΕΜ 32.

Για περισσότερα χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας πατώντας το παρακάτω κουμπί! 

Ή φυσικά μέσω e-mail στο: sales.alouminioum@styletech.grΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ETEM 32

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες