Ανοιγόμενο Ανακλινόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Θέρμο, ΕΤΕΜ 45

Ανοιγόμενο Ανακλινόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Θέρμο, ΕΤΕΜ 45


ΕΤΕΜ 45 Σειρά αλουμινίου θέρμο υψηλών απαιτήσεων


Το ανοιγόμενο βαρέως ΕΤΕΜ 45, είναι ένα δυνατό και απαραβίαστο σταθερό και ανοιγόμενο θερμομονωτικό, ιδανικό σύστημα αλουμινίου και  έχει σχεδιαστεί με μεράκι, ώστε να ικανοποιεί όλες μα όλες τις ανάγκες, δυσκολίες και σύγχρονες απαιτήσεις σε ένα κτίριο, γραφείο, κατάστημα, σπίτι, μεσω της χαρακτηριστικά πολύ βελτιωμένης μόνωσης για τον τελικό χρήστη.

Διακρίνεται τόσο όσον αφορά την στιβαρή κατασκευή, την προηγμένη τεχνολογία και την άψογη αισθητική, χωρίς όμως να ζηλεύει τίποτα και χωρίς υπερβαίνει το προϋπολογισθέν κόστος από το σύνολο έργου με τα μεγάλα θέρμο συστήματα αλουμίνιου.

Λειτουργικό, σταθερό, στιβαρό, όμορφο και οικονομικό πλήρες σύστημα όσον αφορά τις διαθέσιμες τυπολογίες ανοιγμάτων και επιλογών, το σύστημα ΕΤΕΜ 45, προσφέρει την δυνατότητα επιλογής μεταξύ μεγάλης πληθώρας προφίλ για την κατασκευή ειδικών σταθερών, καμπύλων, και παράγωνων όπως και ίσιων προφίλ για πόρτες και παράθυρα θέρμο με την εφαρμογή από την STYLETECH.

κουφώματα αλουμινίου ανοιγόμενα ανακλινόμενα etem 45

Το ανοιγόμενο ΕΤΕΜ 45, είναι ένα θέρμο σύστημα που προσφέρει όπως είπαμε, όλα τα πλεονεκτήματα ενός μεγάλου θερμομονωτικού συστήματος αλουμινίου, για μικρά έως μεσαία κουφώματα με τον πιο οικονομικό τρόπο, στην κατηγορία του και προπαντός την τέλεια εφαρμογή παράλληλα με την τοποθέτηση από τα συνεργεία της STYLETECH.

Το ανοιγμένο θέρμο ΕTEM 45, είναι ένα σύστημα διατομής φύλλων 65 mm και 68 mm (και για ίσια και για τα παράγωνα και πομπέ προφίλ, αντίστοιχα) που κατασκευάζεται, και πληροί όλες τις προδιαγραφές και δείκτες ποιότητας, και έχει πιστοποιηθεί όπως όλα τα συστήματα σύμφωνα με τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα στη ανώτερη κλάση. 

Το σύστημα ΕΤΕΜ 45, προσφέρει ταυτόχρονα ευρεία γκάμα αξεσουάρ και εξαρτημάτων που έχουν σχεδιαστεί από την ΕΤΕΜ και όπως στα άλλα συστήματα της ΕΤΕΜ, εγγυώνται μακροχρόνια αποτελέσματα, λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα, πάντα από την STYLETECH.

 Μηχανισμού πολλαπλών κλειδωμάτων.

Τέλος, μετα από όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του συστήματος ΕΤΕΜ 45, σε συνδυασμό με την δυνατότητα που μας επιτρέπει την επιλογή χρήσης και μηχανισμού πολλαπλών κλειδωμάτων, στο ένα ή και στα δυο μέρη για την κίνηση του φύλου, καθιστούν το θέρμο ΕΤΕΜ 45 μία ιδανική λύση για την αντικατάσταση παλαιών και καινούργιων κουφωμάτων αλουμινίου, σε όλες τις τυπολογίες και ανάγκες από την STYLETECH.

Για περισσότερα χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας πατώντας το παρακάτω κουμπί! 

Ή φυσικά μέσω e-mail στο: sales.alouminioum@styletech.grΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΕΤΕΜ 45

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες