Ανοιγόμενο Ανακλινόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Θέρμο, ΕΤΕΜ 75

Ανοιγόμενο Ανακλινόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Θέρμο, ΕΤΕΜ 75


ΕΤΕΜ 75 ΣΕΙΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΘΕΡΜΟ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ  


Το ανοιγόμενο βαρέως βαρέως τύπου ΕΤΕΜ 75 είναι το πιο δυνατό και απαραβίαστο σταθερό και ανοιγόμενο θερμομονωτικό ιδανικό σύστημα αλουμινίου από την ΕΤΕΜ και έχει σχεδιαστεί με μεράκι ώστε να ικανοποιεί όλες μα όλες τις ανάγκες, δυσκολίες και σύγχρονες απαιτήσεις σε ένα κτίριο, γραφείο, κατάστημα, σπίτι, με χαρακτηριστικά πολύ βελτιωμένης μόνωσης για τον τελικό χρήστη.

Διακρίνεται  πάρα πολύ  όσον αφορά την στιβαρή κατασκευή, την προηγμένη τεχνολογία και την άψογη αισθητική.

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και χωρίς να έχει την παραμικρή διαφορά από το τελειότερο σύστημα αλουμίνιου παγκοσμίως, δεν υπερβαίνει το προϋπολογισθέν κόστος σε αναλογία με τις ιδιότητες που έχει ως ένα από τα μεγάλα θέρμο συστήματα αλουμίνιου.

Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του, όπως τα λάστιχα από EPDM πολλών θαλάμων και τα πολυαμίδια ειδικού σχεδιασμού 39 mm, οι εσωτερικές ράβδοι μόνωσης, το Ε75 έχει εξαιρετικές ιδιότητες θερμομόνωσης (Uf = 1,4 W/m2) και πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές στη κατηγορία κουφωμάτων με μεγάλες απαιτήσεις και ιδιότητες.

Λειτουργικό πολύ, πάρα πολύ σταθερό, μέγα στιβαρό, όμορφο και  πλήρες σύστημα όσον αφορά τις διαθέσιμες τυπολογίες ανοιγμάτων και επιλογών, το σύστημα ΕΤΕΜ 75 προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ μεγάλης πληθώρας προφίλ για την κατασκευή ειδικών σταθερών, καμπύλων και παράγωνων όπως και  και ίσιων προφίλ για πόρτες και παράθυρα θέρμο στα προφίλ και με την εφαρμογή από την STYLETECH.

Με το πλάτος των προφίλ τις σειράς ΕΤΕΜ 75 αλουμινίου να κυμαίνεται από 1,6 mm έως 2,5mm, έχει σχεδιαστεί ειδικά για πόρτες που χρησιμοποιούνται και καταπονούνται έντονα.

Το ανοιγόμενο ΕΤΕΜ 75, είναι ένα θέρμο σύστημα που προσφέρει όπως είπαμε όλα τα πλεονεκτήματα ενός μεγάλου θερμομονωτικού συστήματος αλουμινίου για μικρά έως μεγάλα  κουφώματα με οικονομικό τρόπο στην κατηγορία του και προπαντός την τέλεια εφαρμογή παράλληλα με την τοποθέτηση από τα συνεργεία της STYLETECH.

κουφώματα αλουμινίου ανοιγόμενα ανακλινόμενα etem 75

Κλασικός σχεδιασμός του συστήματος ΕΤΕΜ 75 θέρμο σε ίσια γραμμή.

Οι βασικές διαστάσεις του ΕΤΕΜ 75 θέρμο είναι φύλλο πλάτους 75 mm και ύψος σταθερού πλαισίου-φύλλου από μόνο 106 mm που το καθιστούν μοναδικό στη κατηγορία άψογων συστημάτων.

Το ανοιγόμενο θέρμο ΕTEM 75 είναι ένα σύστημα διατομής φύλλων 85 mm και 98 mm (και για ίσια και για παράγωνα και πομπέ προφίλ, αντίστοιχα) που κατασκευάζεται και πληροί όλες τις προδιαγραφές και δείκτες ποιότητας και έχει πιστοποιηθεί όπως όλα τα άλλα συστήματα σύμφωνα με τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα στην ανώτερη κλάση. 

Το σύστημα ΕΤΕΜ 75 προσφέρει ταυτόχρονα ευρεία γκάμα αξεσουάρ και εξαρτημάτων που έχουν σχεδιαστεί από την ΕΤΕΜ και όπως στα άλλα συστήματα τις ΕΤΕΜ εγγυώνται μακροχρόνια αποτελέσματα στην λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα πάντα από την STYLETECH.

Τέλος, τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την δυνατότητα που μας επιτρέπει την επιλογή χρήσης και μηχανισμού πολλαπλών κλειδωμάτων στο ένα ή και στα δυο μέρη για την κίνηση του φύλου, καθιστούν το θέρμο ΕΤΕΜ 75 μία ιδανική λύση για την αντικατάσταση παλαιών και καινούριων κουφωμάτων αλουμινίου σε όλες τις τυπολογίες και ανάγκες από την STYLETECH.

Για περισσότερα χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας πατώντας το παρακάτω κουμπί! 

Ή φυσικά μέσω e-mail στο: sales.alouminioum@styletech.gr
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΕΤΕΜ 75 ΘΕΡΜΟ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες