Πτυσσόμενη πέργκολα

Πτυσσόμενη πέργκολα

Οι πέργκολες αλουμινίου Aluminco, Etem, Europa,

που παράγονται και επιλέγονται από την Styletech, εάν ηγέτη στην απλή και πολυτελή επίπλωση εξωτερικού χώρου, διατίθενται τόσο στο διαδίκτυο σε έτοιμο kit,  όσο και στα φυσικά καταστήματά μας που διανέμονται σε όλη την επικράτεια και όχι μόνο, για να επιτρέπουν στους πελάτες να χαρούν και αγγίζουν την ποιότητα των προϊόντων μας.

Οι καλύτεροι Έλληνες τεχνίτες και οι ταλαντούχοι σχεδιαστές μας μελετούν καθημερινά νέα σχέδια και καινούργια μοντέλα για να καλύψουν όσο το δυνατό τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, για να θέσουν στην παραγωγή μας μοναδικές και ασυναγώνιστες πέργκολες αλουμινίου, ξύλου και pvc.

Για όσους αναζητούν την αριστεία της Styletech, που εκτός από την παραγωγή και τοποθέτηση κουφωμάτων, ήταν πάντα σύμβολο στυλ και πρακτικότητας, οπότε θα ήταν φυσικό να πάτε σε ένα κατάστημα της Styletechή να ολοκληρώσετε μια διαδικτυακή αγορά στο info@styletech.gr.

Οι κατασκευές μαςαποτελούνται από μεγάλο αριθμό ειδικών αξεσουάρ και μονάδων με τα οποία μπορείτε να σχεδιάσετε και εσείς τη δική σας πέργκολα αλουμινίου ή ξύλου.

Πρακτικά πολύ ανθεκτικό σε ατμοσφαιρικούς παράγοντες, το αλουμίνιο δεν απαιτεί καμία συντήρηση με την πάροδο των ετών και επομένως είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη δημιουργία δομών που εκτίθενται σε κακές καιρικές συνθήκες.

Τύπος και μοντέλα:

Επιτοίχια πέργκολα αλουμινίου

Επιτοίχια πέργκολα αλουμινίου με συρόμενο πάνινο κάλυμμα

Υλικά: Αλουμίνιο

Το Styletech πέργκολα - τέντα είναι ένα μοναδικό, σύγχρονο έργο, που καθορίζει τους εξωτερικούς χώρους μεταξύ αξίας και λειτουργικότητας.

Ταιριάζει πάντα απόλυτα σε αστικούς χώρους και μπορεί να συντονιστεί με πλατφόρμες πατωμάτων και περιμετρικών κλεισίματος με κουφώματα, δίνοντας ζωή σε νέους χώρους αναψυχής.

Το περιμετρικό και κάθετο πλαίσιο από αλουμίνιο, με επικάλυψη βαφής σε πούδρα, έχει συμπαγή όψη χάρη στο μειωμένο μέγεθός του προφίλ αλουμινίου, οι περιμετρικές υδρορροές χαρακτηρίζουν ευρέως την αρμονική τεχνική και το στυλ σχεδιασμού που επιτρέπει και την ενσωμάτωση του εξωτερικού συστήματος φωτισμού – led control.

Το πάνω κάλυμμα είναι με επικάλυψη από ελαστομερές PVC, με πολυεστερικά υφάσματα πυρίμαχης κατηγορίας 2 και 3, σε σκιά, πολύ ανθεκτικό στους λεκέδες και επεξεργάζεται για να προστατεύει από τη δράση των περιττών ακτίνιων UVA, έναντι μεγάλης ποσότητας νερού, η ανασυρόμενη τέντα είναι συνήθως επικλινής από τη μία πλευρά για να διευκολύνει τη διοχέτευση του βρόχινου νερού στο υδρορροές, είτε σε φάτσα είτε σε πλαϊνά τμήματα.

Το σύστημα πέργκολας είναι εξοπλισμένο με μια οροφή προστασίας από αλουμίνιο για την περεταίρω προστασία του κινητήρα και της περιμετρικής οροφής.

Το Somfy motor είναι με ηλεκτρονικό κινητήρα (σε εκδόσεις στάνταρ) και τηλεχειριστήριο (υποχρεωτικό για προστασία θερμότητας).

Μέγιστη κάλυψη επιφάνειας από 35τ.μ έως 80 τ.μ., σε ομοιόμορφά και ασύμμετρα τμήματα.

Πανέμορφη επιτοίχια πτυσσόμενη πέργκολα κατασκευασμένη για βεράντες και κάθετους τοίχους.

Είναι εξοπλισμένο με προφίλ διπλού ενισχυμένης τεγίδας, με υδρορροή για τη ροή του νερού, με άμεση εκροή στους πυλώνες και συρόμενη τέντα.

Οι μέγιστες εφικτές διαστάσεις κατασκευής είναι 1450 cm.

Πλάτος 730 cm, σε μια προεξοχή, ίση με 88 τετραγωνικά μέτρα.

Για τη γεωμετρική τοποθέτηση των προφίλ που προσαρμόζουν την πέργολα περιμετρικά, εφαρμόζουμε ειδικά βύσματα με ειδικά καλύμματα, που κρύβουν τα παξιμάδια και τα μπουλόνια.

Μπορεί εύκολα να αγκυρωθεί στον τοίχο με τα απαιτούμενα υλικά, με ελάχιστη κλίση από 10% έως 15%, εξοπλισμένο με βαρέως τύπου κολώνες για στερέωση στο πάτωμα και στιβαρή στέγη προστασίας του πλαισίου.

Προσφέρει μια ασφαλή προστασία από καιρικές συνθήκες, τον ήλιο και τη βροχή, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση φορτίου χιονιού.

Διατίθεται με υφάσματα PVC με ανθεκτική επίστρωση, πυρασφάλεια τάξη κατηγορίας 2, ανθεκτικά στους επίμονους λεκέδες και επεξεργάζεται για να τα διατηρεί από τη δράση αρκετές ακτίνες UVa, νερό και διάφοροι μικροοργανισμοί.

Τυπικό χρώμα βαφής White Ral 9010 - Ivory Ral 1013 - Iron Grey Ral f213 - Brown Ral 8017.

Για μια προσφορά κατασκευής ή και τοποθέτησης για αυτό το προϊόν, οι αρχικές μετρήσεις και οι διαστάσεις είναι απαραίτητες καθώς κάθε δομή σε μας, προσαρμόζεται σύμφωνα με τους περιορισμούς και τις διαστάσεις κάθε κατασκευής.

Η ομορφιά του ξύλου και τα πλεονεκτήματα του αλουμινίου σε βαφές χρωμάτων ξύλου, σε μια ενιαία ιδέα.

Η Styletech είναι η μόνη πέργκολα στην Ελλάδα που αναπαράγει πιστά και τέλεια χαρακτηριστικά του ξύλου σε σχήματα, χρώματα, υφές και δομές.

Έχει όλα τα χαρακτηριστικά των δοκών ξύλου, όπως η στρογγυλεμένη και κυρτή κεφαλή, σε ένα υλικό από αλουμίνιο.

Διαφέρει επίσης από τις άλλες πέργκολες που κατασκευάζονται,  λόγω της πλήρους απουσίας εμφανών βιδών, μεντεσέδων, αγκιστριών και ορατών φινιρισμάτων υλικών στεγάνωσης, σιλικόνης.

Όλες οι στερεώσεις κρύβονται σε τοποθέτηση πέργολας Styletech.

Για περισσότερα ελάτε να τα συζητήσουμε από κοντά στα σημεία επαφής μας, γραφεία ή εκθέσεις, ή εάν σας είναι δύσκολο αυτό: παρακαλώ στείλτε τα σχέδια σας, ή κάποια φωτογραφία για να σας κοστολογήσουμε την δική σας πέργκολα με όλα τα απαραίτητα.

Mail: info@styletech.gr
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες