Μετρητής εξοικονόμησης ενέργειας

Μετρητής εξοικονόμησης ενέργειας

Μετρητής εξοικονόμησης ενέργειας REHAU by Styletech

Πολύ ευκολά και με λίγα βήματα, μπορείτε μονοί σας να υπολογίστε τα οφέλη με τα συνθετικά κουφώματα τρίτης γενιάς που κατασκευάζει η Styletech.

Κάντε επιλογές βασισμένες σε πραγματικά αποτελέσματα και παραγγείλετε τώρα τα καλύτερα κουφώματα για σας!

Παρακαλούμε να σημειώσετε, ότι το αποτέλεσμα αποτελεί μια προσέγγιση, διότι στον υπολογισμό είναι αδύνατον να ληφθούν υπόψη όλες οι παράμετροι της κάθε μεμονωμένης περίπτωσης.

 

Πολύ ευκολά και με λίγα βήματα, μπορείτε μονοί σας να υπολογίστε τα οφέλη με τα συνθετικά

 

Εάν χτίζετε ένα νέο σπίτι μιας οικογένειας, αναδιαμορφώνετε ή απλά αντικαθιστάτε τα παλιά παράθυρά σας για να βελτιώσετε την ενεργειακή απόδοση ή την ελκυστικότητα, ίσως να είστε μεταξύ εκείνων που εξακολουθούν να σκέφτονται επίσης παράθυρα pvc… εντάξει θα το πούμε… φτηνό !

Είναι κατανοητό, επειδή πολλοί πρώτοι πελάτες προσπάθησαν να ξεπεράσουν τα παράθυρα αλουμινίου με κλώνους pvcπου ήταν αδύναμοι, με διαρροή αέρα και νερό, ήταν δύσκολο να ανοίξουν και να κλείσουν και ήρθε σε ένα συναρπαστικό χρώμα – λευκό που κιτρινίζει;

Οι πρώτες ύλες αναμιγνύονται εσωτερικά για να εξασφαλίσουν αντοχή, ενεργειακή απόδοση και βιωσιμότητα

Τα περισσότερα προϊόντα είναι τόσο καλά όσο το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους, γι 'αυτό και ο τύπος για το uPVC (πολυβινυλοχλωρίδιο) που χρησιμοποιείται σε κάθε σύστημα παραθύρων και θυρών στο REHAU είναι ένα πολύ απόρρητο εταιρικό μυστικό.

Αναμιγνύουμε όλες τις πρώτες ύλες εσωτερικά αντί να βασίζουμε σε έτοιμα σκευάσματα από εξωτερικούς προμηθευτές.

Τα pvc προφίλ διαθέτουν ποιότητες που δεν είναι διαθέσιμες πουθενά αλλού.

Τα παράθυρα υψηλής απόδοσης uPVC από το REHAU δεν μοιάζουν με το βινύλιο που μπορεί να θυμάστε.

Κάλος ιδιοκτήτης σπιτιού, οικοδόμος και εργολάβος, είναι μια νέα εποχή με παράθυρα και πόρτες uPVC από τη REHAU.

Πρωτοπόρος στην ενεργειακή ευθύνη στην Ευρώπη και στη συνέχεια εισήχθη στην Αμερική πριν από 40 χρόνια, τα συστήματα παραθύρων και θυρών REHAU θέτουν πρότυπα παγκόσμιας κλάσης στην καινοτομία ΑΠΟΔΟΣΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΑΝΕΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ και PASSIVE HOUSE.

Αυτό συμβαίνει όταν η χειροτεχνία συναντά τη γερμανική μηχανική και την αμερικανική εφευρετικότητα, οπότε ας ξεκινήσουμε.

Ακριβώς όπως το προσωπικό της κουζίνας σε ένα εκλεκτό εστιατόριο, οι «σεφ» του REHAU στο εσωτερικό τμήμα χημείας μας δοκιμάζουν και βελτιστοποιούν συνεχώς αυτές τις συνθέσεις ώστε να πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα.

Πείρα 60 χρόνια ευρωπαϊκής σχεδιαστικής αριστείας με 40 χρόνια ευρηματικότητας στην αμερικανική αγορά.

Οι λύσεις παραθύρων και πορτών pvc αναγνωρίζονται ευρέως και στις δύο ηπείρους ως επιλογή A-list για απαιτητικούς κατασκευαστές, εργολάβους, αρχιτέκτονες, προγραμματιστές και ιδιοκτήτες σπιτιού.

Πολλές επιλογές στυλ pvc κουφωμάτων.

Οι επιλογές στυλ, σχήματος, επιφάνειας και χρώματος παρέχουν στους αρχιτέκτονες, τους κατασκευαστές και τους ιδιοκτήτες σπιτιού μέγιστη ευελιξία.

Μια τολμηρή δήλωση, ναι, αλλά η ασυμβίβαστη προσοχή του REHAU στην τελειότητα επεκτείνεται σε κάθε στάδιο του οικοσυστήματος παραθύρων και πορτών, όπως ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΥΛΙΚΟ, ΔΟΚΙΜΕΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και ΣΤΥΛ.

Ενώ άλλες εταιρείες κάνουν ένα ή ακόμα και δύο στάδια καλά, καμία δεν παρέχει σε ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΑ με το ίδιο επίπεδο μετρήσιμης ποιότητας και ακλόνητη συνέπεια με το REHAU, ξεκινώντας από το σχεδιασμό.

Αμερικανική εφευρετικότητα + Γερμανική μηχανική = αριστεία στην απόδοση και το στυλ.

Ανώτερα προφίλ κουφωμάτων pvc.

Το πλαίσιο και το φύλλο στην καρδιά κάθε συστήματος παραθύρων REHAU διαθέτουν παχύτερους τοίχους uPVC που καθιστούν το προϊόν πιο ανθεκτικό και, σε μια ανακάλυψη REHAU, κατάλληλο για εμπορικές εφαρμογές καθώς και για οικιακές εφαρμογές.

Η REHAU έγινεμια από τις πρώτες εταιρείες που εισήγαγε συγκολλημένα συστήματα παραθύρων pvcστη Βόρεια Αμερική το 1976, έχοντας ήδη γίνει όνομα οικιακής χρήσης για μηχανική αξίας σε όλη την Ευρώπη.

Και ενώ πολλοί πρώτοι κατασκευαστές συνθετικών παραθύρων pvc θυσίασαν την ποιότητα στην τιμή στην αμερικανική αγορά, η REHAU δεν έκανε συμβιβασμούς, ποτέ δεν σταμάτησε να ωθεί τα όρια του σχεδιασμού και της μηχανικής.

Εσωτερικές και τρίτες δοκιμές κουφωμάτων.

Για δομική ακεραιότητα, θερμική απόδοση, ακουστική μόνωση, αντοχή στην υγρασία και ευκολία λειτουργίας.

Η εσωτερική ομάδα σχεδιασμού της REHAU υποστηρίζει προσαρμοσμένες εφαρμογές, βελτιώσεις προϊόντων και νέα ανάπτυξη προϊόντων.

Οι υπηρεσίες προσαρμοσμένου σχεδιασμού περιλαμβάνουν τροποποίηση των υπαρχόντων συστημάτων παραθύρων και θυρών για την κάλυψη των αναγκών των αρχιτεκτόνων ή των εργολάβων σε συγκεκριμένα έργα καθώς και περιφερειακές διαφορές.

Μέχρι τριπλά και τετραπλά ενεργειακά τζάμια.

Οι υποδομές υαλοπινάκων στα κουφώματα, μπορούν να φιλοξενήσουν έως και τρία με τέσσερα τζάμια για μέγιστη ενεργειακή απόδοση και ακουστική απόδοση.

Η ίδια ευαισθησία στη ζήτηση της αγοράς μεταφράζεται επίσης σε νέα και βελτιωμένη ανάπτυξη προϊόντων.

Με ένα εκπαιδευμένο team συνεργατών, το πρωτότυπο των σχεδιαστών μας, δοκιμάζει και κατασκευάζει τα απαραίτητα εργαλεία για την τακτική αναβάθμιση και επέκταση του χαρτοφυλακίου προϊόντων παραθύρων και θυρών pvc.

Mail : info@styletech.grΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες