Ανοιγόμενο Ανακλινόμενο Κούφωμα PVC Θέρμο, REHAU SYNEGO

Ανοιγόμενο Ανακλινόμενο Κούφωμα  PVC Θέρμο, REHAU SYNEGO


Κουφώματα συνθετικά pvc REHAU SYNEGO  με βάθος 80 mm


Τα παράθυρα και πόρτες REHAU SYNEGO κατασκευασμένα από την STYLETECH, είναι το σύστημα με βάθος 80 mm που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους κατασκευαστές παραθύρων, μια ευέλικτη λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τομείς, εφαρμογών και ιδιαίτερα σε ανακαινίσεις.

Το νέο προφίλ REHAU SYNEGO, προσφέρει υψηλής ποιότητας θερμική και ακουστική απόδοση, και εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία, χάρη στη διαθεσιμότητα σε δύο τύπους παρεμβυσμάτων.

Προφίλ παραθύρου SYNEGO με βάθος 80 mm.

κουφώματα συνθετικά  ανοιγόμενα ανακλίνομενα  pvc rehau synego

Τεχνικές πληροφορίες.

Θερμική διαπερατότητα SYNEGO.

Τιμή Uf ≤ 1,0 W / m2 K (AD: Uf έως 1,0 W / m²K - MD: Uf έως 0,94 W / m²K).

Βάθος προφίλ 80 mm SYNEGO.

Ασφάλεια κατά των διαρρήξεων μέχρι την κατηγορία αντίστασης 3.

Ηχομόνωση SYNEGO

μέχρι την τάξη προστασίας 5

Τεχνική 7 θαλάμων SYNEGO

Οφέλη:

Με την καινοτόμο φόρμουλα SYNEGO  HDF, (Φινίρισμα Υψηλής Ευκρίνειας) που εξασφαλίζει ομαλότερες επιφάνειες, επομένως λιγότερο επιρρεπείς στη βρωμιά και πιο ανθεκτικές.

Συμβατό με συμπληρωματικά προφίλ REHAU και υπάρχουσες ενισχύσεις.

Περισσότερη θερμομόνωση, λιγότερο θόρυβο, με πολύ υψηλό επίπεδο προστασίας από διάρρηξη, στην κλάση RC 3 και με άριστες λειτουργικές τιμές, όσον αφορά την αντίσταση στα φορτία νερού και ανέμου.

Προσφέροντας μια τέλεια μόνωση ενός κτιρίου.

Η αισθητική, η πρακτικότητα χρήσης και η ενεργειακή απόδοση - αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των οποίων το "περίβλημα" ενός κτιρίου δεν μπορεί να εγκαταλείψει.

Με τα συστήματα REHAU SYNEGO, από την STYLETECH για παράθυρα και προσόψεις, οι πελάτες μας μπορούν πάντα να βασίζονται σε μια ποιοτική ονομαστική μάρκα, και πάντα με φροντίδα του προσωπικού μας κατασκευάζονται με αγάπη και μεράκι διαθέτοντας προϊόντα που να ικανοποιούν όλες τις ειδικές σας απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας .

Η προσφορά μας, ως STYLETECH σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλη, και ποικίλει:

από συστήματα παραθύρων, προσόψεις, συρόμενες πόρτες, μικρές πύλες εισόδου, χειμερινούς κήπους και βεράντες, σε τυφλά κουτιά ρολών και σκίαστρων, παράθυρα και εσωτερικά περβάζια.

Εκτός από την παροχή καινοτόμων λύσεων, η REHAU SYNEGO και η STYLETECH, υποστηρίζει πελάτες με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κάθε στάδιο της εργασίας, από το σχεδιασμό έως την εκπλήρωση.

Για περισσότερα χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας πατώντας το παρακάτω κουμπί! 

Ή φυσικά μέσω e-mail στο: sales.pvc@styletech.grΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ REHAU SYNEGO

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες