Ανασηκώμενη Πόρτα Παράθυρο REHAU euro-design, synego, geneo

Ανασηκώμενη Πόρτα Παράθυρο REHAU euro-design, synego, geneo


Ανασηκώμενη πόρτα παράθυρο REHAU pvc

Περιγραφή προϊόντος και τεχνικές λεπτομέρειες:

Περιγραφή προϊόντος:

Η πόρτα REHAU Brilliant-Design Lift & Slide που κατασκευάζει η STYLETECH, έχει  μεγάλες περιοχές υαλοπινάκων χάρη στο σχεδιασμό του προφίλ, αποκτώντας ηλιόλουστα δωμάτια και άνετη ποιότητα διαβίωσης.

κουφώματα συνθετικά  συρόμενα  ανασηκώμενα pvc rehau 70 synego geneo
Οι πόρτες Lift & Slide, από την STYLETECH, είναι πολύ σταθερές και προσφέρουν τις δυνατότητες για διάφορες επιλογές σχεδίασης και εφαρμογής.

Ακόμη και σε δύσκολες περιπτώσεις, βάσει των ανοιγμάτων και διαστάσεων, οι πόρτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή, με πλάτος έως 10 μέτρα, μπορούν να υλοποιηθούν, χάρη στα σ
ταθερά και με μεγάλη αντοχή προφίλ.

Ο σχεδιασμός του προφίλ και το κάτω κατώφλι, παρέχουν μια αρμονική συνύπαρξη με μια συνολική εντύπωση της πόρτας, σε κάθε επιλογή από δίφυλλο μέχρι και έξι έως οχτώ φύλλα.

Αυτή ή επιλογή κουφώματος και ο σχεδιασμός κατασκευής, κάνουν μια συρόμενη  πόρτα να παρέχει την καλύτερη προστασία από τη βροχή και το νερό.

Ακόμα και άνεμος έως 115 km / h και βροχή, δεν είναι ένα θέμα για αυτό το σύστημα, συμπληρώνοντας με τα ειδικά τζάμια.

Επίσης με δοκιμές φαίνεται οτι και κατά τη διάρκεια του χειμώνα παραμένει μέσα στο χώρο ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα.

Αυτό επιτυγχάνεται με τις ειδικές κατασκευές από την STYLETECH, όπως εφαρμογές που δοκιμάστηκαν όπως και η τεχνική 4 θαλάμων, εφαρμόζοντας και το θερμικό κατώφλι σε πολλές περιπτώσεις.

Προφίλ θυρών REHAU Brilliant-Design, S785

Τμήμα Κατασκευής: 70mm

Θερμομόνωση: Uf = 1.0W / m2K (EN12412-2)

Ηχομόνωση: Έως 42dB (DINEN 20140)

Στεγανότητα αέρα: Κλάση 4 (DINEN 12207)

Στεγανότητα νερού: Κλάση 9 Α (DINEN 12208)

Χωρητικότητα υαλοπινάκων: 8mm ~ 43mm

Εφαρμόζεται και σε όλα τα άλλα προφίλ τύπου συρόμενου, από την REHAU και κατασκευασμένα από την STYLETECH, καθώς και σε βαρέως βαρέως τύπου pvc, Sliding Systems HauTau, Roto, Hebeschiebe-Türen προσφέροντας τη τέλεια μόνωση ενός κτιρίου.

Η αισθητική, η πρακτικότητα χρήσης και η ενεργειακή απόδοση - αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των οποίων το "περίβλημα" ενός κτιρίου δεν μπορεί να εγκαταλείψει.

Με τα συστήματα REHAU από την STYLETECH, για παράθυρα και προσόψεις, οι πελάτες μας μπορούν πάντα να βασίζονται, σε μια ποιοτική ονομαστική μάρκα που πάντα με φροντίδα του προσωπικού μας κατασκευάζοντας με αγάπη και μεράκι, είναι σε θέση να διαθέτουν προϊόντα που να ικανοποιούν όλες τις ειδικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Η προσφορά μας ως STYLETECH, σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλη και ποικίλει:

Από συστήματα παραθύρων REHAU lift and slide, προσόψεις, συρόμενες πόρτες, μικρές πύλες εισόδου, χειμερινούς κήπους και βεράντες, σε τυφλά κουτιά ρολών και σκίαστρων,παράθυρα και εσωτερικά περβάζια.

Εκτός από την παροχή καινοτόμων λύσεων, η REHAU και η STYLETECH, υποστηρίζει πελάτες με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε κάθε στάδιο της εργασίας, από το σχεδιασμό έως την εκπλήρωση.

Για περισσότερα χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας πατώντας το παρακάτω κουμπί! 

Ή φυσικά μέσω e-mail στο: sales.pvc@styletech.grΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ενεργειακά κουφώματα lift and slide rehau

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες