Κουφώματα Συνθετικά pvc REHAU Τύπου Volkswagen VW

Κουφώματα Συνθετικά pvc REHAU Τύπου Volkswagen VW


Κουφώματα συνθετικά pvc  τύπου VW με βάθος 70, 80, 86 mm.


Το σύστημα αυτό, εφαρμόζεται από την  STYLETECH, σε όλες τις σειρές των προφίλ EURO DESIGN, SYNEGO , GENEO , GENEO PHZ.

Πόρτες PSK από πλαστικό συνθετικό υλικό  pvc, από την Rehau και τη STYLETECH, εντυπωσιάζουν με εξαιρετικές ιδιότητες μόνωσης.

Το πλαστικό συνθετικό υλικό pvc, είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο υλικό για την παραγωγή παράθυρων και θυρών στη Γερμανία και όχι μόνο.

Οι εξαιρετικές ιδιότητες μόνωσης και ο βέλτιστος λόγος τιμής / απόδοσης δίνουν στην πόρτα PSK από την Rehau και την Styletech.sa, υψηλό επίπεδο απόδοσης με μεγάλη διάρκεια ζωής και άνετης λειτουργείας, σε όλους τους χώρους.

koufomata-pvc-rehau-70-synego-geneo-anasikomena-volsvagen-styletech

Η Styletech.sa, πλαστική συνθετική  pvc πόρτα Rehau, Synego, MD Classic, με βάθος 80 mm είναι προσανατολισμένη στο μέλλον, με μια σύγχρονη και βιώσιμη συνθετική  pvc πόρτα και  αίθριο.

Οι πόρτες Synego PSK, από την Rehau και την Styletech.sa, είναι η ιδανική λύση για τους ιδιοκτήτες κτιρίων με μεγάλα και μεσαία ανοίγματα και με συνείδηση ​​της ενέργειας, επειδή εξασφαλίζουν ένα άνετο περιβάλλον διαβίωσης, με ελάχιστο κόστος κατανάλωσης ρεύματος.

Το τριπλό ή τετραπλό -τζάμι, με μια τιμή Ug του 0.5 W / m²K, είναι ιδιαίτερα ηχομονωτικό και μπορεί προαιρετικά να διαμορφωθεί με έναν αποστάτη, κατασκευασμένο από αλουμίνιο ή πλαστικό, αυξάνοντας τους δίχτες θερμομόνωσης σε απίστευτα επίπεδα.

pvc-volsvagen-rehau-plastika-styletech

Σε σύγκριση με άλλα συστήματα, το προφίλ και ή σειρά Synego-προφίλ pvc, προσφέρει μέχρι 50% περισσότερο θερμομόνωση και 36% ηχομόνωση, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμη ενέργεια στη θέρμανση,προστατεύει το περιβάλλον και αυξάνει τη μακροπρόθεσμη αξία του ακινήτου ταυτόχρονα, προσφέροντας σε ένα καθαρό περιβάλλον.

Τα προφίλ των συνδυασμών, με 6 και 7 θαλάμων με βάθος 80 και 86 mm, και η ενίσχυση χάλυβα στο προφίλ πλαισίου, προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα.

Σε συνδυασμό με τα αξιόπιστα εξαρτήματα G-U και ROTO, τα πλαστικό συνθετικά pvc προφίλ πόρτας PSK Rehau, Synego, Geneo, ,Geneophz, MD Classic, προσφέρουν και επιπλέον  σταθερή προστασία από τη διάρρηξη.

Με το καινούργια σύστημα μας, με ειδικό  διαμορφωτή, μπορείτε να εξοπλίσετε τη νέα σας επιλογή Rehau PSK Styletech, είτε με εξαρτήματα απλά,ή με των κατηγοριών αντίστασης RC1N και RC 2 N.

Η μεγάλη γκάμα των υαλοπινάκων μας, σας δίνει την ευκαιρία να εξοπλίσετε τη νέα σας πόρτα PSK με γυαλί ενεργειακό πολλών επιλογών, σε Τέλιους δείχτες θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και  και ασφαλείας.

Η "Κλασική" έκδοση του συστήματος, μπορεί και  πείθει σε μια τυπολογία  με ένα φύλλο μετατόπισης και ένα σταθερό και προσφέρει, μια κλασική εμφάνιση με καθαρές γραμμές.

Τα τρία επίπεδα στεγανοποίησης, προστατεύουν αξιόπιστα από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες.

Η επιφάνεια του προφίλ των PSK, πόρτα  με συνθετικό πλαστικό pvc Rehau  από την Styletech.sa, σε προφίλ Synego ,MD Classic, Geneo, που στο παρελθόν ήταν  δύσκολο να καθαριστεί, τώρα λόγω της τεχνολογίας HDF, να είναι εξαιρετικά εύκολο να καθαριστεί και να διώξει μακριά τους λεκέδες.

Πλαστικό συνθετικό  pvc, πόρτα PSK Rehau, Synego, MD Classic, ή καλύτερη επιλογή για τους ανθρώπους με ενεργειακή συνείδηση.

Προσφέρεται σε:

         7 και 6 σύστημα θαλάμου για βέλτιστες τιμές μόνωσης.

         Βάθος κατασκευής 80 mm με Uf = 0,94 W / m²K.

         Τριπλά τζάμια Ug = 0,5 W / m²K πρότυπο.

         Σύστημα κεντρικής σφράγισης με 3 επίπεδα στεγανοποίησης.

         Σύστημα συναρμολόγησης activePilot από το G-U η ROTO.

         Τεχνολογία HDF για ομαλότερες επιφάνειες .

          Με οπτικά μετατοπισμένα στην περιοχή και με σαφείς γραμμές.

         Συμπεριλαμβανομένης της λαβής παραθύρου (βασική έκδοση).

  1. Τυποποιημένο τζάμι: 3 φορές με Ug = 0.5 W / m²K 2.
  2. 3 επίπεδα στεγανοποίησης για εξαιρετική προστασία από τον άνεμο, τη βροχή και τον θόρυβο
  3.  Οπτική εμφάνιση στο πλαίσιο του πλαισίου
  4. Οι αισθητικές φώκιες προστατεύουν από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες και δίνουν το γυαλί Halt
  5.  7και 6 προφίλ θαλάμου με βάθος εγκατάστασης 80 mm, τιμή Uf = 0,94 W / m²K

       6. Οι ενισχύσεις από γαλβανισμένο μέταλλο διασφαλίζουν τη στατική σταθερότητα και  τη λειτουργία μακράς διάρκειας

      7. Το αποτέλεσμα  των υαλοπινάκων μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το σχεδιασμό των υαλοπινάκων  και το συνολικό πάχος τους.

Προσφέροντας μια τέλεια μόνωση ενός κτιρίου.

Η αισθητική, η πρακτικότητα χρήσης και η ενεργειακή απόδοση - αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των οποίων το "περίβλημα" ενός κτιρίου δεν μπορεί να εγκαταλείψει.

Με τα συστήματα REHAU από την STYLETECH, για παράθυρα και προσόψεις, οι πελάτες μας μπορούν πάντα να βασίζονται σε μια ποιοτική ονομαστική μάρκα και πάντα με φροντίδα του προσωπικού μας κατασκευάζοντας με αγάπη και μεράκι, είναι σε θέση να διαθέτουν προϊόντα, που να ικανοποιούν όλες τις ειδικές σας απαιτήσεις, του κάθε πελάτη μας .

Η προσφορά μας ως STYLETECH, σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλη και ποικίλη:

από συστήματα παραθύρων, προσόψεις, συρόμενες πόρτες, μικρές πύλες εισόδου, χειμερινούς κήπους και βεράντες, σε τυφλά κουτιά ρολών και σκίαστρων , παράθυρα και εσωτερικά περβάζια.

Εκτός από την παροχή καινοτόμων λύσεων, η REHAU και ή STYLETECH, υποστηρίζει πελάτες με υπηρεσίες υποστήριξης υψηλού επιπέδου σε κάθε στάδιο της εργασίας, από το σχεδιασμό έως την εκπλήρωση.

Για περισσότερα  χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.

mail:  sales.pvc@styletech.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ενεργειακά κουφώματα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες