Κουφώματα συνθετικά pvc REHAU συρόμενα, επάλληλα, χωνευτά euro-design, synego, geneo

Κουφώματα συνθετικά pvc REHAU συρόμενα, επάλληλα, χωνευτά euro-design, synego, geneo

Κουφώματα συνθετικά pvc, συρόμενα, επάλληλα, χωνευτά

Συρόμενα παράθυρα με στυλ και χάρη.

Τα παράθυρα και πόρτες συρόμενες συνθετικά  pvc REHAU, κατασκευασμένα από την STYLETECH, με βάθος 70,80 και 86 mm, έχουν σύστημα οδηγού, ειδικό για την αντικατάσταση, και όχι μόνο σε κάθε χώρο διαμονής, είτε ιδιόκτητοί κατοικία, είτε γραφεία και κτίρια, που μπορούν να εφαρμοστούν τα συνθετικά pvc, παράθυρα και συρόμενες πόρτες.

κουφώματα pvc επάλληλα συρόμενα ανασηκώμενα  rehau 70 synego geneo

Τα συρόμενα συνθετικά παράθυρα, λειτουργούν καλά σε διάφορα δωμάτια και χώρους.

Ιδανική για να τονίσει το τοπίο, αυτό το στυλ παραθύρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου επιθυμείτε ανεμπόδιστη θέα του εξωτερικού χώρου.

Τα συρόμενα pvc παράθυρα, δημιουργούν μια εκπληκτική εμφάνιση, που εντείνει τη σύγχρονη αρχιτεκτονική για όλη την κατοικία.

Ενώ άλλα συρόμενα συστήματα που κυκλοφορούν είναι περιορισμένα σε μέγεθος, η σειρά κουφωμάτων με τη τεχνολογία  REHAU High-Design Slide, προσφέρει φύλλα σε μεγάλες διαστάσεις και για μεγάλα κενά ανοιγμάτων .

Τα συρόμενα συνθετικά παράθυρα κατασκευασμένα από την STYLETECH, έχουν μια κομψή, μοντέρνα εμφάνιση, που δίνει έμφαση στην αρχιτεκτονική επένδυση ενός κτιρίου.

Αυτό το στυλ παραθύρου, διαθέτει λιγότερο πλαίσιο και περισσότερο γυαλί, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα του υπαίθριου.

Με αυτό το ισχυρό σύστημα συρόμενων πορτών, η REHAU και ή STYLETECH, ανταποκρίνεται στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις, για μεγάλες ανοικτές τζαμαρίες.

Οι ισχυρές ενισχύσεις που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αντοχή σε εξωτερικά στοιχεία, όπως ή πίεση του ανέμου, ή μεγάλη αντοχή σε θερμοκρασία και και τα στατικά φορτία.

Τα συρόμενα παράθυρα της REHAU U-pvc, συνθετικά κατασκευασμένα από την STYLETECH, είναι ιδανικά για μοντέρνα σπίτια, συνδυάζοντας εξαιρετικό σχεδιασμό και μηχανική στήριξη, για να προσφέρουν εξαιρετική ευελιξία, και να δημιουργούν ένα αίσθημα ελεύθερου  ανοίγματος, σε οποιοδήποτε κτίριο, είτε μονοκατοικία είτε πολυκατοικία.

Προσφέροντας μια τέλεια μόνωση ενός κτιρίου.

Η αισθητική,η πρακτικότητα χρήσης και η ενεργειακή απόδοση - αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των οποίων το "περίβλημα" ενός κτιρίου δεν μπορεί να εγκαταλείψει.

Με τα συστήματα REHAU από την STYLETECH, για παράθυρα και προσόψεις, οι πελάτες μας μπορούν πάντα να βασίζονται σε μια ποιοτική ονομαστική μάρκα, και πάντα με φροντίδα του προσωπικού μας κατασκευάζοντας με αγάπη και μεράκι, είναι σε θέση, να διαθέτουν προϊόντα που να ικανοποιούν όλες τις ειδικές σας απαιτήσεις, του κάθε πελάτη μας .

Η προσφορά μας  ως STYLETECH, σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλη και ποικίλη:

από συστήματα παραθύρων, προσόψεις, συρόμενες πόρτες, μικρές πύλες εισόδου,χειμερινούς κήπους και βεράντες, σε τυφλά κουτιά ρολών και σκίαστρων, παράθυρα και εσωτερικά περβάζια.

Εκτός από την παροχή καινοτόμων λύσεων, η REHAU και ή STYLETECH, υποστηρίζει πελάτες με υπηρεσίες υποστήριξης υψηλού επιπέδου, σε κάθε στάδιο της εργασίας, από το σχεδιασμό έως την εκπλήρωση.

Για περισσότερα  χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.

mail:  sales.pvc@styletech.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ενεργειακά κουφώματα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες