Μεταλλικά ρολά ασφαλείας STYLETECH.

Μεταλλικά ρολά ασφαλείας STYLETECH.

Μεταλλικά ρολά  ασφαλείας βαρέως τύπου

Η STYLETECH.sa, από το 1996 σχεδιάζει κατασκευάζει, διανέμει και εγκαθιστά μεταλλικά και βαρεώς τύπου αλουμινίου, ρολά ασφαλείας για βιομηχανίες και μεγάλα ανοίγματα, καταστήματα χώρους και οικίες σε όλη την Ελλάδα, και όχι μόνο.

Μεταλλικά ρολά  ασφαλείας βαρέως τύπου

Διαθέτουμε πάντα, εξοπλισμένα και εξειδικευμένα δικά μας  συνεργεία, πολυετούς εμπειρίας και εγγυόμαστε, την σωστή τοποθέτηση και λειτουργεία, όλων των προϊόντων μας.

Η STYLETECH, αντιπροσωπεύει επιπλέον και μεγάλους οίκους του εξωτερικού σε ειδικές πόρτες, οροφής, ειδικού ανοίγματος, σπαστά σε διάφορες μορφές, αλλά και  προϊόντα πυρασφάλειας, γκαραζόπορτες, μηχανισμούς κίνησης, αυτοματισμοί πάσης φύσεως, και παρεμφερή προϊόντα με αυτά.

Τα προϊόντα μας, είναι πάντα σχεδιασμένα με πρωτεύον έμφαση στην ασφάλεια, λειτουργεία, στην αντοχή στον χρόνο, καταπόνηση και τις σκληρές συνθήκες λειτουργίας, πάντα υπό τις οδηγίες μας για τη σωστή λειτουργεία των ειδικών αυτών προϊόντων.

Διαθέτουμε συνέχεια, ένα φυσιολογικό 24ωρο service, 365 μέρες τον χρόνο, σε μεγάλες ανάγκες και  σε οποιοδήποτε πρόβλημα, αντιμετωπίζεται και είναι εφικτό.

Έχουμε μια πλήρη αποθήκη, ανταλλακτικών για όλη την γκάμα των προϊόντων μας.

Εάν για κάποιο λόγο έχετε ήδη εγκατεστημένο ένα προϊόν μιας άλλης εταιρείας, εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, για τη συντήρηση και επισκευή ανά περίπτωση μετα από ανάλυση έργου.

Διαθέτουμε πάντα, την καλύτερη σχέση του τριπτύχου ποιότητας - συνέπειας - τιμής, για όλα τα προϊόντα τα εξαρτήματα, και τις υπηρεσίες μας.

Δυνατότητες αποπληρωμής, κανονισμούς καθώς και διευκολύνσεις πάντα από κοντά .

Για περισσότερα  χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.

 mail:  shuters.rola@styletech.grΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ενεργειακά κουφώματα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες