Ρολά αλουμινίου απλού τύπου STYLETECH.

Ρολά   αλουμινίου απλού τύπου STYLETECH.

Ρολά  αλουμινίου απλού τύπου 

Ρολά διάφορον χρωμάτων αλουμινίου απλού τύπου, με κίνηση με ιμάντα και μανιβέλα, σε μικρές διαστάσεις, και σε μεγάλες διαστάσεις, διάφορες επιλογές στην επιλογή του ανοίγματος και αερισμού όπως και επιλογές στον τρόπο με τον οποίο  μπορούμε να επιλέξουμε και να κατευθύνουμε την κίνηση.

Προσφέροντας μια τέλεια μόνωση ενός κτιρίου.

Ρολά  αλουμινίου απλού τύπου

Η αισθητική, η πρακτικότητα χρήσης και η ενεργειακή απόδοση - αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των οποίων το "περίβλημα" ενός κτιρίου, δεν μπορεί να εγκαταλείψει.

Με τα συστήματα  από την STYLETECH, για παράθυρα και προσόψεις, οι πελάτες μας μπορούν πάντα να βασίζονται σε μια ποιοτική ονομαστική μάρκα, και πάντα με φροντίδα του προσωπικού μας κατασκευάζοντας με αγάπη και μεράκι, είναι σε θέση  να διαθέτουν προϊόντα που να ικανοποιούν όλες τις ειδικές σας απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας .

Η προσφορά μας  ως STYLETECH σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλη και ποικίλη:

από συστήματα παραθύρων, προσόψεις, συρόμενες πόρτες, μικρές πύλες εισόδου, χειμερινούς κήπους και βεράντες, σε τυφλά κουτιά ρολών και σκίαστρων , παράθυρα και εσωτερικά περβάζια.

Εκτός από την παροχή καινοτόμων λύσεων,  ή STYLETECH, υποστηρίζει πελάτες με υπηρεσίες υποστήριξης υψηλού επιπέδου σε κάθε στάδιο της εργασίας, από το σχεδιασμό έως την εκπλήρωση.

Για περισσότερα  χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.

mail:shuters.rola@styletech.grΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ενεργειακά κουφώματα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες