Ρολά μασίφ βαρέως τύπου αλουμινίου με μεγάλη διάτρηση

Ρολά μασίφ βαρέως τύπου αλουμινίου με μεγάλη διάτρηση

Ρολά αλουμινίου με μεγάλη διάτρησημασίφ, βαρέως τύπου 

Το καινούργιο ρολό με μεγάλη, και πολύ μεγάλη διάτρηση, είναι  μία από τις  λύσεις που ικανοποιούνε και τι πιο απαιτητικό πελάτη και ή STYLETECH, ως  της μια από της  πρωτοπόρος εταιρίες, παραγωγής και διάθεσης προϊόντων συνθετικού και  αλουμινίου, με όλες τις σειρές σε ανοιγμένα και συρόμενα συστήματα, εφαρμόζει με επιτυχία το ιδανικό συστήματα σκίασής, κρυφού τύπου  και προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στα συστήματα ρολού.

Ρολά μασίφ βαρέως τύπου αλουμινίου με μεγάλη διάτρηση


Το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρίας που συνεργαζόμαστε, με γνώμονα τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των πελατών, για περισσότερο φως και αέρα, και ακολουθώντας τις πλέον σύγχρονες τάσεις της αγοράς, με αποκλειστικότητα κατασκευής από την  STYLETECH, ολοκλήρωσε ένα σύνολο επικαθήμενων ρολών, με σύστημα διαχείρισης, εντός και εκτός οικήματος σε θερμομονωτικά και μη ρολά, τα οποία συμπληρώνουν τα κουφώματά της STYLETECH, και είναι απολύτως συμβατά με αυτά της υπόλοιπης αγοράς.

Τα καινοτόμα αυτά ρολά, χαρακτηρίζονται και από το  μίνιμαλ ίσιες γραμμές, επιτυγχάνουν πολύ καλούς δείκτες, θερμομόνωσης και ηχομόνωσης και αθόρυβης λειτουργείας, και ενσωματώνουν τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες αυτοματισμών, με τη τοποθέτηση κουφωμάτων από την εταιρεία μας.

Το κάθε ένα ρολό ξεχωριστά, αποτελεί ειδική ενισχυμένη κατασκευή (διευκολύνοντας τη μεταφορά και τοποθέτησή του) και είναι ιδανικό, για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, και την τοποθέτηση πάνω και όχι μόνο, σε συστήματα ανοιγώμενου κουφωμάτων, αλλά και συρόμενων, ακόμη και με τριπλούς οδηγούς.

Οι νέες προτάσεις μας, συμπληρώνονται επιπλέον και  με δύο καινούργιες  σειρές, από διελάσιμα μασίφ  φυλλαράκια, και με κίνηση με μοτέρ.

Η μία σειρά στα φυλλαράκια, διαθέτει ίσιες γραμμές απόλυτης στιβαρότητας, και η άλλη σειρά  είναι, μοντέρνας καινούργιας σχεδίασης, με υψηλή διαφάνεια, και άνετο αερισμό και εσωτερικό φωτισμό.

Ιδιαίτερα για τα εξωτερικά μας ρολά, τα οποία δεν επηρεάζουν καθόλου τη θερμομόνωση του κουφώματος, σχεδιάστηκε και δίνεται η δυνατότητα, εφαρμογής κουτιού ρολού με ενσωματωμένη σήτα ,σε ιδικές διαστάσεις και τυπολογίες.

Για περισσότερα  χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.

mail:shuters.rola@styletech.gr


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες