Ρολά απλού τύπου pvc συνθετικά Rehau

Ρολά απλού  τύπου pvc συνθετικά  Rehau

Ρολά  pvc συνθετικά  απλού  τύπου 

Ρολά διάφορον χρωμάτων, συνθετικών pvc  απλού τύπου, με κίνηση με ιμάντα και μανιβέλα, σε μικρές διαστάσεις, και σε μεγάλες διαστάσεις, διάφορες επιλογές στην επιλογή του ανοίγματος, και αερισμού, όπως και επιλογές στον τρόπο με τον οποίο  μπορούμε να επιλέξουμε, και να κατευθύνουμε την κίνηση.

STYLETECH με κουτί αποκατάστασης ρολού.

Ρολά απλού  τύπου pvc συνθετικά  Rehau

Το κουτί συλλογής του ρολού, είναι μια πηγή διασποράς, που δεν πρέπει να υποτιμάται σε ένα σπίτι.

Για να αυξηθεί η ενεργειακή απόδοση ενός κτιρίου, είναι συνεπώς σημαντικό να εξεταστεί το στοιχείο παράθυρου στο σύνολό του.

Η REHAU, έχει σχεδιάσει το κιβώτιο αποκατάστασης, με εξαιρετικές μονωτικές ιδιότητες που προέρχονται από το υλικό που χρησιμοποιείται.

Το PVC και το σύστημα ασφάλισης ρολού, το οποίο εγγυάται διπλή ασφάλεια χάρη στο παρέμβυσμα του στοπ και στη φλάντζα των χαντρών.

Από αισθητική άποψη, το κουτί αποκατάστασης πείθει με στρογγυλεμένες γωνίες και γραμμικό σχέδιο.

Ιδανικά συντονισμένη στα χρώματα με όλη τη γκάμα των θυρών και των παραθύρων, μπορεί να γίνει μετρούμενη και διαθέσιμη με πάνελ κλεισίματος και γυάλινες κορνίζες με διαφορετικά σχήματα και χρώματα.

Προσφέροντας μια τέλεια μόνωση ενός κτιρίου.

Η αισθητική, η πρακτικότητα χρήσης και η ενεργειακή απόδοση - αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των οποίων το "περίβλημα" ενός κτιρίου δεν μπορεί να εγκαταλείψει.

Με τα συστήματα REHAU από την STYLETECH, για παράθυρα και προσόψεις, οι πελάτες μας μπορούν πάντα να βασίζονται σε μια ποιοτική ονομαστική μάρκα, και πάντα με φροντίδα του προσωπικού μας κατασκευάζοντας με αγάπη και μεράκι , είναι σε θέση  να διαθέτουν προϊόντα, που να ικανοποιούν όλες τις ειδικές σας απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας .

Η προσφορά μας  ως STYLETECH, σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλη και ποικίλη:

από συστήματα παραθύρων, προσόψεις, συρόμενες πόρτες, μικρές πύλες εισόδου, χειμερινούς κήπους και βεράντες, σε τυφλά κουτιά ρολών και σκίαστρων, παράθυρα και εσωτερικά περβάζια.

Εκτός από την παροχή καινοτόμων λύσεων, η REHAU και ή STYLETECH, υποστηρίζει πελάτες με υπηρεσίες υποστήριξης υψηλού επιπέδου, σε κάθε στάδιο της εργασίας, από το σχεδιασμό έως την εκπλήρωση.

Για περισσότερα  χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.


mail:shuters.rola@styletech.grΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ενεργειακά κουφώματα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες