Ρολά μασίφ βαρέως τύπου αλουμινίου και συνθετικού με μοτέρ μανιβέλα

Ρολά μασίφ βαρέως τύπου αλουμινίου και συνθετικού με μοτέρ μανιβέλα

Ρολά μασίφ βαρέως τύπου, αλουμινίου και συνθετικού, με μοτέρ 

Ρολά μασίφ βαρέως τύπου αλουμινίου και συνθετικού με μοτέρ

Ρολά με κίνηση μοτέρ και διάφορες επιλογές, στον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να επιλέξουμε την κίνηση .

Οι νέες προτάσεις μας, συμπληρώνονται επιπλέον και  με δύο καινούργιες  σειρές, από διελάσιμα μασίφ  φυλλαράκια και με κίνηση με μοτέρ.

Ρολά μασίφ βαρέως τύπου αλουμινίου και συνθετικού με μοτέρ μανιβέλα
Η μία σειρά, στα φυλλαράκια διαθέτει ίσιες γραμμές, απόλυτης στιβαρότητας, και η άλλη σειρά είναι μοντέρνας καινούργιας σχεδίασης, με υψηλή διαφάνεια και άνετο αερισμό και εσωτερικό φωτισμό.

Ιδιαίτερα για τα εξωτερικά μας ρολά, τα οποία δεν επηρεάζουν καθόλου τη θερμομόνωση του κουφώματος, σχεδιάστηκε και δίνεται η δυνατότητα εφαρμογής κουτιού ρολού, με ενσωματωμένη σήτα, σε ιδικές διαστάσεις και τυπολογίες.

Προσφέροντας μια τέλεια μόνωση ενός κτιρίου.

Η αισθητική, η πρακτικότητα χρήσης και η ενεργειακή απόδοση - αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των οποίων το "περίβλημα" ενός κτιρίου, δεν μπορεί να εγκαταλείψει.

Με τα συστήματα από την STYLETECH, για παράθυρα και προσόψεις, οι πελάτες μας μπορούν πάντα να βασίζονται σε μια ποιοτική ονομαστική μάρκα, και πάντα με φροντίδα του προσωπικού μας κατασκευάζοντας με αγάπη και μεράκι, είναι σε θέση  να διαθέτουν προϊόντα, που να ικανοποιούν όλες τις ειδικές σας απαιτήσεις, του κάθε πελάτη μας .

Η προσφορά μας  ως STYLETECH, σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλη και ποικίλη:

από συστήματα παραθύρων, προσόψεις, συρόμενες πόρτες, μικρές πύλες εισόδου, χειμερινούς κήπους και βεράντες, σε τυφλά κουτιά ρολών και σκίαστρων, παράθυρα και εσωτερικά περβάζια.

Εκτός από την παροχή καινοτόμων λύσεων, ή STYLETECH, υποστηρίζει πελάτες με υπηρεσίες υποστήριξης υψηλού επιπέδου, σε κάθε στάδιο της εργασίας, από το σχεδιασμό, έως την εκπλήρωση.


Για περισσότερα  χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.

mail:shuters.rola@styletech.grΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ενεργειακά κουφώματα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες