Παντζούρια αλουμινίου βαρεώς βαρεώς τύπου απαραβίαστα

Παντζούρια αλουμινίου βαρεώς βαρεώς τύπου απαραβίαστα

Παντζούρια αλουμινίου  απαραβίαστα βαρεώς βαρεώς τύπου

Στην εποχή που ζούμε, όλο και περισσότερο έχουμε ανάγκη να προστατεύσουμε την  περιουσία μας που με μόχθο αποκτήσαμε.

Παντζούρια αλουμινίου  απαραβίαστα βαρεώς βαρεώς τύπου

Για τον λόγο αυτό, δημιουργήσαμε μετά από συχνές μελέτες ένα σύστημα ανοιγμένων παντζουριών,(όχι σαν τα τυφλά παντζούρια, με λαμαρίνα αλουμινίου ή σιδήρου βαμμένη) όπως τα κανονικά παντζούρια αεριζόμενα, σε διαφόρους σχεδιασμούς, με πολύ περισσότερη ασφάλεια με βαρέως τύπου υλικά και, από 24 ως 48 σημεία κλειδώματος.

παντζούρια αλουμινίου με 24 ως 48 σημεία κλειδώματος
Για να είμαστε σίγουροι για το συγκεκριμένο προϊόν που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας.

Γιατί όπως σας έχουμε πει, '' πρώτα πρέπει να αρέσει σε εμάς και μετά στους πελάτες μας '', προχωρήσαμε και υλοποιήσαμε, την πιστοποίηση του προϊόντος με απίστευτα αποτελέσματα ελέγχου όπως, αντοχή σε ανεμοπίεση σε 9 μποφόρ, αντοχή σε κρούση έως 5 φορές το βάρος του, και με ευκολία ανοίγματος πριν και μετά το τεστ, έως 20Ν και στον απίστευτο βαθμό κλάσης 6!!

Στη συνεχή προσπάθεια για τη βελτιστοποίηση των προϊόντων που διαθέτουμε και κατασκευάζουμε και με τις καινοτόμες ιδέες που έχουμε, θα παράγουμε ασφαλέστερα προϊόντα για τη περαιτέρω διασφάλιση της περιουσίας σας, καθώς και της ζωής σας, με βασικό στόχο τη σιγουριά σας στο επίπεδο που εμείς συμβάλλουμε!

Με το σλόγκαν μας που σε εμάς, η ποιότητα, η εξυπηρέτηση, εναρμονίζεται με σωστές τιμές, σάς ενημερώνουμε ότι το παραπάνω προϊόν, δεν διαφοροποιείται κοστολογικά με τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα, παρά τις ιδιότητες που έχει ως κούφωμα ασφαλείας!

Κάντε τον κόπο να μας επισκεφτείτε από κοντά, και θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και να βρούμε μαζί λύσεις!

Προσφέροντας μια τέλεια θωράκιση  ενός κτιρίου.

Η αισθητική, η πρακτικότητα χρήσης και η ενεργειακή απόδοση - αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των οποίων το "περίβλημα" ενός κτιρίου δεν μπορεί να εγκαταλείψει. 

Με τα συστήματα από την STYLETECH  για παράθυρα και προσόψεις, οι πελάτες μας μπορούν πάντα να βασίζονται σε μια ποιοτική ονομαστική μάρκα και πάντα με φροντίδα του προσωπικού μας κατασκευάζοντας με αγάπη και μεράκι , είναι σε θέση  να διαθέτουν προϊόντα που να ικανοποιούν όλες τις ειδικές σας απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας .

Η προσφορά μας  ως STYLETECH, σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλη και ποικίλη: 

από συστήματα παραθύρων, προσόψεις, συρόμενες πόρτες, μικρές πύλες εισόδου, χειμερινούς κήπους και βεράντες, σε τυφλά κουτιά ρολών και σκίαστρων, παράθυρα και εσωτερικά περβάζια.

Εκτός από την παροχή καινοτόμων λύσεων, ή STYLETECH υποστηρίζει πελάτες με υπηρεσίες υποστήριξης υψηλού επιπέδου, σε κάθε στάδιο της εργασίας, από το σχεδιασμό έως την εκπλήρωση.

Για περισσότερα  χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.

mail: shuters.rola@styletech.grΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: κουφώματα πατζουρια

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες