Παντζούρια υψηλής ποιότητας και αισθητικής U-pvc

Παντζούρια υψηλής ποιότητας  και αισθητικής U-pvc

Παντζούρια συνθετικά  pvc υψηλής ποιότητας και αισθητικής 

Σε πρωτοποριακό σχεδιασμό, η εταιρεία μαζί με τους αντιπροσώπους της, ενισχύει εσωτερικά τις περσίδες των παντζουριών της, με αλουμίνιο για μεγαλύτερη αντοχή και αντικλεπτική προστασία.

Διατίθενται διάφοροι τύποι, πχ με ταμπλά ή περσίδες, για παραδοσιακό ή σύγχρονο design, καθώς επίσης υπάρχει η δυνατότητα κίνησης των περσίδων.

Παντζούρια συνθετικά  pvc υψηλής ποιότητας
Επίσης υπάρχει δυνατότητα επιλογής από υλικό  inox  μάσκουλων.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και συνδυάζουν άριστη τεχνολογία και αισθητική.

Σε πρωτοποριακό σχεδιασμό η  εταιρεία, μαζί με τους αντιπροσώπους της σε διάφορα μέρη στην επικράτεια, ενισχύει εσωτερικά τις περσίδες των παντζουριών της με αλουμίνιο, για μεγαλύτερη αντοχή και αντικλεπτική προστασία.

Διατίθενται διάφοροι τύποι, πχ με ταμπλά ή περσίδες, για παραδοσιακό ή σύγχρονο design καθώς επίσης υπάρχει η δυνατότητα κίνησης των περσίδων.

Επίσης υπάρχει δυνατότητα επιλογής από υλικό  inox  μάσκουλων.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και συνδυάζουν άριστη τεχνολογία και αισθητική.

 Προσφέροντας μια τέλεια θωράκιση  ενός κτιρίου.

Η αισθητική, η πρακτικότητα χρήσης και η ενεργειακή απόδοση - αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των οποίων το "περίβλημα" ενός κτιρίου δεν μπορεί να εγκαταλείψει. 

Με τα συστήματα από την STYLETECH  για παράθυρα και προσόψεις, οι πελάτες μας μπορούν πάντα να βασίζονται σε μια ποιοτική ονομαστική μάρκα και πάντα με φροντίδα του προσωπικού μας κατασκευάζοντας με αγάπη και μεράκι , είναι σε θέση  να διαθέτουν προϊόντα που να ικανοποιούν όλες τις ειδικές σας απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας .

Η προσφορά μας  ως STYLETECH, σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλη και ποικίλη: 

από συστήματα παραθύρων, προσόψεις, συρόμενες πόρτες, μικρές πύλες εισόδου, χειμερινούς κήπους και βεράντες, σε τυφλά κουτιά ρολών και σκίαστρων, παράθυρα και εσωτερικά περβάζια.

Εκτός από την παροχή καινοτόμων λύσεων, ή STYLETECH υποστηρίζει πελάτες με υπηρεσίες υποστήριξης υψηλού επιπέδου, σε κάθε στάδιο της εργασίας, από το σχεδιασμό έως την εκπλήρωση.

Για περισσότερα  χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.

mail: shuters.rola@styletech.gr
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: παντζουριού

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες