Συρόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Θέρμο, ΕΤΕΜ 36

Συρόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Θέρμο, ΕΤΕΜ 36


ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΕΤΕΜ 36


Το συρόμενο θέρμο ΕΤΕΜ 36 είναι ένα σύστημα απλό και με λιτές ορθογώνιες διατομές, σε  χαμηλό ύψος του  κάτω οδηγού, και ειδικά μελετημένο και σχεδιασμένο για να μην δημιουργεί επιπλέον προεξοχές στο πάτωμα του χώρου και σε αντικαταστάσεις παλαιών κουφωμάτων.

Mε ένα ύψος κινούμενο φύλου, μόλις 75mm και τετράγωνες γραμμές επιτρέπει μεγαλύτερη φωτεινότητα από μέσα προς στον εσωτερικό χώρο.

κουφώματα αλουμινίου επάλληλα συρόμενα ανασηκώμενα  etem 36

Η πρωτοπορία όμως του συρόμενου ΕΤΕΜ 36, είναι και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά σε επίπεδα θερμομόνωσης και υδατοστεγανότητας, που το καθιστούν μοναδικό σε αυτή την κατηγορία συστημάτων, και στην ευκολία που μπορεί να προσφέρει στον χρήστη.

Ο έξυπνος σχεδιασμός  του συρόμενου  συστήματος με την επιλογή που τοποθετεί την θερμομόνωση σε μια γραμμή στο φύλο και στην κάσα στο ίδιο κατακόρυφο άξονα, με ιδιότητες εξαιρετικές στην επιλογή με  δυνατότητα για πάχος υάλωσης μέχρι και 24mm και στο κάτω μέρος  ο σωληνωτός οδηγός με διατομές από ινοξ που βοηθάει στην γρήγορη απορροή των υδάτων κατά τα έντονα και επίμονα καιρικά φαινόμενα, είναι λίγα από τα ορισμένα σημεία υπεροχής και τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το ΕΤΕΜ 36 ιδιαίτερο.

Με λίγα λόγια το  ΕΤΕΜ 36 σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται για να αντιμετωπίσει συνολικά και να δώσει τη σωστή λύση στην αντικατάσταση δύσκολων και παλαιών συρόμενων χωνευτών κουφωμάτων και με την ιδιαιτερότητα που όταν αυτά πρέπει να εφαρμοστούν σε στενό άνοιγμα που υπάρχει στο λεγόμενο παλιό χωνευτό  «τούνελ» τοιχοποιίας.

Η καινοτομία αυτή στον σχεδιασμό του συρόμενου συστήματος ΕΤΕΜ 36 είναι η δυνατότητα που δίνει στην κατασκευή ενός καινούργιου κουφώματος που ξεπερνάει παραδοσιακούς και διαστάσεις με περιορισμούς και συμβιβασμούς σε αυτή την κατηγορία προσφέροντας ένα κούφωμα ιδιαίτερα δυνατό ,σύγχρονο αισθητικά, στιβαρό, λειτουργικά άψογο  και ιδιαίτερα με τεχνικά χαρακτηριστικά συγκρίνοντας με ιδιαιτερότητες συστημάτων πολύ μεγαλύτερης κατηγορίας όσον αφορά το μέγεθος και το κόστος.

Τέλος, πέρα απο τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του συστήματος ΕΤΕΜ 36, υπάρχει η δυνατότητα που μας επιτρέπει την επιλογή χρήσης μηχανισμού ανύψωσης στο ένα ή και στα δυο μέρη για την κίνηση του φύλου, καθιστώντας το ΕΤΕΜ 36, μία ιδανική λύση για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων από την STYLETECH. 

Για περισσότερα χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας πατώντας το παρακάτω κουμπί! 

Ή φυσικά μέσω e-mail στο: sales.alouminioum@styletech.grΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ETEM 36 ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες