Ανασυρόμενες και τύπου VW για παράθυρα και πόρτες σε χώρους κατοικίας και αίθριο

Ανασυρόμενες και τύπου VW  για παράθυρα και πόρτες σε χώρους κατοικίας και αίθριο

Ειδικές κατασκευές αλουμινίου και συνθετικών pvc

Ανασυρόμενες και τύπου VW  για παράθυρα και πόρτες σε χώρους κατοικίας και  αίθριο.

Οι επαφές  μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού στην αρχιτεκτονική είναι ένας από τους κύριους στόχους του κάθε έργου, ειδικά σε σύγχρονα μοντέρνα σπίτια και στην τελευταία γενιά έργων που πραγματοποιεί ή STYLETECH.

Ανασυρόμενες και τύπου VW  για παράθυρα και πόρτες
Τα συστήματα συρόμενων και τύπου VW PASK σε κάθε σειρά κουφωμάτων παράδειγμα ΕΤΕΜ EUROPA REHAU ALOUMINICO παραθύρων και  θυρών είναι απαραίτητα , λόγω των προηγμένων χαρακτηριστικών και του σχεδιασμού τους, με τα πιο εξελιγμένα πλαίσια σε αυτά τα συγκεκριμένα μοντέλα κουφωμάτων .

Ανασυρόμενες και τύπου VW  σε παράθυρα και πόρτες

Το σχήμα, οι διαστάσεις, τα χαρακτηριστικά του γυαλιού και του πλαισίου, ο μηχανισμός ανοίγματος και κλεισίματος είναι όλοι οι παράγοντες που συμβάλλουν στη βέλτιστη ρύθμιση της ροής του φωτός από το εξωτερικό προς το εσωτερικό.

Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες στις προσόψεις κάνουν το σπίτι όμορφο και φωτεινό. Και, εφόσον είναι σφραγισμένα παράθυρα, το κάνουν επίσης καλά μονωμένο. Το χειμώνα όπως και το καλοκαίρι τα αποτελέσματα είναι πραγματικά τέλεια.

Επιπλέον, εξαιτίας των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών μόνωσης τους, οι συρόμενοι ανυψωτήρες κάθε επώνυμης σειράς που κατασκευάζει ΄η STYLETECH όπως  ETEM EUROPA REHAU ALOUMINCO ,θεωρούνται απόλυτα κατάλληλοι για παθητικά σπίτια.

Εκτός από το πέρασμα του φυσικού φωτός, αυτό το είδος πλαισίων επιτρέπει στο εξωτερικό περιβάλλον να διεισδύσει στο σπίτι και να συνδυάζεται με το ύφος των επίπλων σε όλες τις εποχές, συνιστώντας ένα πραγματικό στοιχείο εσωτερικού σχεδιασμού.

Συμβάλουν στην Βελτιστοποίηση χώρου.

Το πρώτο πλεονέκτημα που προσφέρουν τα συρόμενα παράθυρα ανύψωσης και τύπου  vwpaskείναι να κερδίσουν χώρο.

Η συρόμενη ολίσθηση θεωρείται γενικά πιο ερμητική, επομένως με υψηλότερο συντελεστή μόνωσης και είναι σε θέση να προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από τους ατμοσφαιρικούς παράγοντες.
Το άνοιγμα και το κλείσιμο, στην πραγματικότητα, πραγματοποιείται μέσω μιας διαδρομής που ξεκινά από το δάπεδο, στην οποία ολισθαίνει η πόρτα, έτσι ώστε να μην προεξέχει μέσα.

Η ολίσθηση μπορεί να είναι τύπου ανύψωσης ή μετάφρασης. Στην πρώτη περίπτωση, το σύστημα έχει μόνο ένα φύλλο που ολισθαίνει στον οδηγό.

Στο δεύτερο, υπάρχουν δύο πόρτες, ένα σταθερό και ένα κινητό που λειτουργεί παράλληλα με το σταθερό.

Όμως, αν είναι εξοπλισμένο με συγκεκριμένες σφραγίδες, ακόμη και ο ολισθαίνων ανυψωτήρας εγγυάται τη βέλτιστη σφράγιση.

Και οι δύο μπορούν να καλύψουν πολύ μεγάλες επιφάνειες, ακόμη και πάνω από 2 μέτρα και είναι συνεπώς κατάλληλες και για την κατασκευή καλυμμένων βεραντών, θερμοκηπίων, χειμερινών κήπων. διαφέρουν κυρίως στο σχεδιασμό: οι ολισθαίνοντες ορθοστάτες είναι καθαρότεροι και ελάχιστοι.

Τα Προφίλ και γυαλισμένη επιφάνεια τούς : τεχνικά χαρακτηριστικά

Το πλαίσιο είναι θεμελιώδες για τον συντελεστή θερμικής μόνωσης και ως εκ τούτου για την καλή άνεση του σπιτιού.

Τα γυαλιά είναι ένας πολλαπλός θάλαμος (διπλή ή τριπλή πλάκα, η οποία γενικά κυμαίνεται μεταξύ 30 και 46 mm). Διαχωρίζονται από ένα λεγόμενο διάδρομο ή διαχωριστικό.
Για να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση, ένα από τα δύο πρέπει να είναι σε γυαλί χαμηλής εκπομπής, προκειμένου να αποφεύγονται οι θερμικές γέφυρες και επομένως η εμφάνιση συμπύκνωσης και μούχλας.

Η δομή των συρόμενων ανυψωτικών μηχανισμών με υψηλή στεγανοποίηση και καλές μονωτικές ιδιότητες είναι γενικά κατασκευασμένη από PVC και αλουμίνιο ή από ξύλο και αλουμίνιο (ξύλο μέσα στο εσωτερικό και αλουμίνιο για το εκτεθειμένο τμήμα).

Ορισμένοι κατασκευαστές επιλέγουν επίσης ξύλο με πυρήνα κατασκευασμένο από υλικό με πολύ χαμηλή θερμική αγωγιμότητα (αφρός ή καθαρισμός).

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το αλουμίνιο συνδέεται με άλλα μονωτικά υλικά.

Ακριβώς για να κάνει μια σύγκριση, αν στον παραδοσιακό φωτιστικά τιμή Ug (συντελεστή θερμικής στοιχείου γυαλί μετάδοση) είναι περίπου 2 W / m²K, σε αυτά που είναι σχεδιασμένα για την παθητική σπίτι η τιμή αυτή μέχρι 0,4 W / m²K .

Ο θερμικός ρυθμός που υπολογίζεται για ολόκληρο το πλαίσιο (πλαίσιο συν γυαλί), αντίθετα προσδιορίζεται με τα αρχικά UW και στο παθητικό σπίτι είναι περίπου 0,8 W / m²K. Για κάθε σειρά κουφωμάτων ο συντελεστής υπολογίζεται ανάλογα  ETEM EUROPA REHAU ALOUMINCO.

η εγκατάσταση πάντα από τα συνεργεία STYLETECH.

Ένα από τα κύρια σφάλματα που πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης είναι να στερεώσετε το ντουλάπι του εξαρτήματος τοίχου με απλό τσιμέντο.

Για να αποφύγετε τις θερμικές γέφυρες, ωστόσο, δεν αρκεί να έχετε ένα καλό πλαίσιο, είναι απαραίτητο να το εγκαταστήσετε καλά. Αυτό γενικά οδηγεί στο άνοιγμα των ρευμάτων με ρεύματα και πολύ κακή σφράγιση (θερμική γέφυρα).

Η στερέωση πρέπει να πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ειδικά προϊόντα όπως αφρό πολυουρεθάνης και τα παρόμοια.

Συνιστάται, κατά τη διάρκεια της φάσης εγκατάστασης, οι τοίχοι και οι διαρρυθμιστές παραθύρων να συντονίζουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Προσφέροντας μια τέλεια μόνωση ενός κτιρίου.

Η αισθητική, η πρακτικότητα χρήσης και η ενεργειακή απόδοση - αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των οποίων το "περίβλημα" ενός κτιρίου δεν μπορεί να εγκαταλείψει.

Με τα συστήματα REHAU EUROPA ETEM ALOUMINCO από την STYLETECH για παράθυρα και προσόψεις, οι πελάτες μας μπορούν πάντα να βασίζονται σε μια ποιοτική ονομαστική μάρκα και πάντα με φροντίδα του προσωπικού μας κατασκευάζοντας με αγάπη και μεράκι, είναι σε θέση  να διαθέτουν προϊόντα που να ικανοποιούν όλες τις ειδικές σας απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας .

Η προσφορά μας  ως STYLETECH σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλη και ποικίλη: από συστήματα παραθύρων, προσόψεις, συρόμενες πόρτες, μικρές πύλες εισόδου, χειμερινούς κήπους και βεράντες, σε τυφλά κουτιά ρολών και σκίαστρων , παράθυρα και εσωτερικά περβάζια.

Εκτός από την παροχή καινοτόμων λύσεων, η REHAU ETEM EUROPA ALOUMINCO και ή STYLETECH υποστηρίζει πελάτες με υπηρεσίες υποστήριξης υψηλού επιπέδου σε κάθε στάδιο της εργασίας, από το σχεδιασμό έως την εκπλήρωση.

Για περισσότερα  χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.

Mail:  sales.pvc@styletech.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ενεργειακά κουφώματα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες