Ειδικές κατασκευές αλουμινίου σιδήρου και συνθετικών pvc

Ειδικές κατασκευές αλουμινίου σιδήρου και συνθετικών  pvc

Ειδικές κατασκευές αλουμινίου σιδήρου και συνθετικών  pvc.

Πώς μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε επιθυμία για ένα όμορφο αποτέλεσμα και ταυτόχρονα να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας από όλα αυτά που μας απειλούν.

Ειδικές κατασκευές αλουμινίου σιδήρου και συνθετικών  pvc

Ειδικές κατασκευές σε :

Κουφώματα, ρολά, παντζούρια, κάγκελα, αίθρια, πέργολες, πατάρια, αυτοματισμούς, και σε πάρα πολλά που θα « ντύσει »  το σπίτι σας και θα προσθέτει ηρεμία και ασφάλεια.

Στο τέλος κάθε σχεδιασμού των κουφωμάτων, ρολών, παντζουριών, κιγκλιδωμάτων, αίθριου και ότι άλλο κατασκευάζουμε εμείς ως  STYLETECH σε συνεργασία με τα κορυφαία  ETEM EUROPA REHAU ALOUMINCO, παραμένει το ζήτημα ασφάλειας, το σημείο είναι ακριβώς αυτό, ποιες προφυλάξεις και ποιες συσκευές μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας από όλα αυτά;

Οι λύσεις που είναι σε θέση να σας προσφέρουν είναι πολλές και πρέπει να μελετηθούν κατά περίπτωση, ανάλογα με το πλαίσιο εγκατάστασης και τους περιορισμούς που θα μπορούσαν να συνεπάγονται:

Ας τις δούμε μαζί:

Κάγκελα ασφαλείας σταθερά και πτυσσόμενα:

Σίγουρα ένα προϊόν κλασικό.

Οι γρίλιες ασφαλείας είναι κατασκευασμένες από γαλβανισμένο και βαμμένο σίδερο.

Μπορούν να είναι σταθερά και ανοιγόμενα και μπορούν να σχεδιαστούν για να εγκατασταθούν στις πιο ποικίλες συνθήκες.

Μπορούμε πράγματι να φανταστούμε την εγκατάσταση μιας ασφάλειας πτυσσόμενης ως μια πάρα πολύ καλή επιλογή.

Εκτός από την ενδιάμεση: εγκατάσταση που συμβαίνει συχνά σε ανακαινίσεις.

Μεταξύ παράθυρο και παντζούρια:

χάρη στη νέα αρθρωτή λειτουργεία τους τα συστήματα πτυσσόμενα , έχουν σχάρες με «λεπτή» σε φόρμα, αλλά δεν «χαλάνε » συχνά και εγκαθίστανται στα αστικά κέντρα, όπου, με την παρουσία των τυφλών ή εξωτερικά ρολά κάποιος πρέπει να τους βάλει στην ιδέα ενός κλειστού κουφώματος.

Επιπλέον, το κοινό τους σύστημα, τόσο προς το εξωτερικό όσο και προς το εσωτερικό, δεν θέτει σε κίνδυνο το κλείσιμο των υπαρχόντων εξαρτημάτων.

Αντί για τα παντζούρια:

η λύση αυτή όμως χρησιμοποιείται συχνά σε νέα κτίρια, όπου, ενώ στο υπνοδωμάτιο υπάρχει η ανάγκη να συνδυάσει την ασφάλεια και το σκούρο χρώμα στο σαλόνι προτιμάτε να εγκαταστήσετε σκιάδια εσωτερικά μόνο και να έχουν ένα ασφαλές περιβάλλον και φωτεινό κούφωμα με μια σχετική ασφάλεια.

Για να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη ζώνη  ασφαλείας που εμείς στην STYLETECH, προτείνουμε να συνοδεύονται από πολλαπλών σημείων κλειδώματος, ακόμη και με το σύστημα thorax, βίδες και σφιγκτήρα που παρέχονται από βασικές ευρωπαϊκές οδηγίες με κύλινδρο ελεγχόμενης επαφής και με ατσάλινη  επικάλυψη.

Με λίγα λόγια, τα συστήματα κάγκελων, ρολών, παντζουριών, θωρακισμένων, αθραύστων υλικών, που σας τοποθετεί ή  STYLETECH σε συνεργασία με ETEM, EUROPA, REHAU, ALOUMINCO, ένα πραγματικό ένα συμπλήρωμα της παράδοσης, ικανό όχι μόνο να σας προστατεύσει, αλλά και να διακοσμήσετε το σπίτι σας!

Στα νέα, θα σας δώσω μερικά παραδείγματα:

 Ανοιγόμενο κάγκελο:

Περιστρεφόμενη άρθρωση τοποθετημένη μεταξύ του παραθύρου και του κλείστρου.

Τυφλωμένα ρολά:

Ένα άλλο κλασικό προϊόν του τομέα της ασφάλειας, δομικά πολύ παρόμοιο με τα κάγκελα  με τα οποία μοιράζονται τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Στο παρελθόν οι παραθυρόφυλλα σιδήρου ήταν συχνά παραβιάζονται «θέση μοχλού», δηλαδή το σχίσιμο των περσίδων που αποτελείται, μία λειτουργία που πραγματοποιείται με τη βοήθεια ενός λοστό και ότι επέτρεψε στον εισβολέα να δημιουργήσει ένα άνοιγμα στο πλαίσιο του παραθύρου.

Όλα αυτά δεν είναι πλέον δυνατή, διότι οι νέες κατασκευές μας σε θωρακισμένα παντζούρια, προτάσεις από την  STYLETECH γίνονται με άλλα μέτρα ασφαλείας και εγγυώνται υψηλό επίπεδο ασφάλειας ενάντια στην απόπειρα κλοπής και διαρρήξεις.

 Αλλά προϊόντα :

Προφανώς δεν υπάρχουν μόνο αυτά τα δύο προϊόντα για να αυξήσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας, υπάρχουν πολλά προϊόντα και επιλογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με γρίλιες ή θωρακισμένα παντζούρια και στα άλλα συστήματα μας.

Άλλες συσκευές που μας επιτρέπουν να αυξήσουμε την ασφάλεια είναι:

Αντιολισθητικά ή άθραυστα γυαλιά που εφαρμόζονται στα παράθυρα.

Αντικλεπτικά εξαρτήματα : κάνει το παράθυρο πολύ δύσκολο να παραβιαστεί.

Ρολά ασφαλείας χάλυβα με ειδική αντί μπλοκ ανύψωσης (επίσης σε αυτό το προϊόν έχουμε πολλά ειδή).

Συστήματα οικιακής αυτοματοποίησης που είναι σε θέση να ανιχνεύσουν το άγγιγμα  στο παράθυρο.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ενεργειακά κουφώματα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες