Ευρύ φάσμα εσωτερικών θυρών laminate και ξύλου

Ευρύ φάσμα εσωτερικών θυρών laminate και ξύλου

Παραγωγή και τοποθέτηση εσωτερικών θυρών laminate

Ευρύ φάσμα εσωτερικών και εξωτερικών θυρών LAMINATE, θωρακισμένων, συνθετικού υλικού pvc.

εσωτερικές πόρτες laminate

Η STYLETECH, στην σημερινή  πραγματικότητα στην οποία πρέπει να μετρά για κάθε ανάγκη του πελάτη, διαθέτει στο εργοστάσιο ένα ευρύ φάσμα εσωτερικών και εξωτερικών  θυρών διαφορετικών χρωμάτων και σχεδίων ικανών να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις μιας όλο και μεγαλύτερης πελατείας.

Από τις διαφορετικές πόρτες του PVC έως εκείνες από ξύλο και αλουμίνιο, θωρακισμένες, η εταιρεία θα διακρίνει μαζί σας ω, επιπλέον, να προτείνει τους καλύτερους συνδυασμούς, δίνοντας σε κάθε σπίτι ξεχωριστά ένα μοναδικό χαρακτήρα.

Με την ικανότητα να συμβάλλει πάντα στην εκλεπτυσμένη άνεση και την ευχαρίστηση να ζει σε κάθε χώρο, η STYLETECH θα προτείνει σε σας ουσιαστικές και καθαρές γραμμές που θα μπορούν να προσαρμοστούν στο χώρο σας και καλύτερο σε κάθε ιδιαίτερο περιβάλλον.

Όλα αυτά εγγυώνται την άριστη θερμική και ακουστική μόνωση για κάθε επιλογή και εταιρείες  υλικού όπως Etem, Europa,Rehau, Alouminco.

Οι συνεργάτες στις οποίες θα βασίζονται και για την εγκατάστασή τους, πάντα τοποθετούνται με τα δικά μας συνεργεία, η εταιρεία θα φροντίσει στη συνέλευση, διασφαλίζοντας πάντα τις καλύτερες παρεμβάσεις.

Η STYLETECH ανυπομονεί να προσφέρει σε σας τις καλύτερες λύσεις για κάθε σπίτι, η STYLETECH διαθέτει στο εργοστάσιο μια μεγάλη επιλογή εσωτερικών και εξωτερικών  θυρών.

Από εκείνες από PVC σε ξύλινες πόρτες, περνώντας από τις προτάσεις σε αλουμίνιο, θωρακισμένες, η εταιρεία θα προσφέρει μόνο τις καλύτερες λύσεις στον τομέα, φροντίζοντας επίσης για τη συναρμολόγησή τους.

Η STYLETECH, διακεκριμένη για να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα, έχει καθιερωθεί και σε όλη την Ελλάδα  για να συστήσει τους καλύτερους συνδυασμούς με οποιοδήποτε στυλ σπιτιού που έχετε.

Για περισσότερα  χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.

mail:  exartimata.ylika.panel.sites@styletech.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: πόρτες

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες