Κυρίες εισόδου συνθετικά pvc rehau-kommerling

Κυρίες εισόδου συνθετικά pvc rehau-kommerling

Κυρίες εισόδου Rehau-kommerling σε συνθετικά πάνελ pvc

Γενικά χαρακτηριστικά:

Οι πόρτες PVC  Styletech.sa, Rehau Kommerling, μπορούν να προσαρμοστούν με διαφορετικά στυλ και χρώματα και τυπολογίες.

Κυρίες εισόδου συνθετικά pvc rehau kommerling
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε είδος γυαλιού, πάνελ από PVC ή αλουμίνιο, παρέχει ανεμπόδιστη χρήση με εφαρμογή κατωφλίου αλουμινίου, μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στην παλιά δομή με το χαρακτηριστικό εύκολης στήριξης.

Οι πόρτες εισόδου PVC που παράγουμε δεν είναι μόνο ένα στοιχείο σχεδιασμού, λειτουργούν αξιόπιστα και παρέχουν προστασία από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την ηχομόνωση.

Προσφέρουν μεγάλη διάρκεια ζωής και αξιοσημείωτη εμφάνιση με επιπλέον επιλογές ασφαλείας για προστασία από τη θερμομόνωση και την αντικλεπτική προστασία.

Οι πόρτες συνθετικά pvc STYLETECH είναι κατασκευασμένες κατά παραγγελία μέσω ενός συστήματος σχεδιασμού που επιτρέπει μέγιστη ελευθερία επιλογής από πάνω από εξακόσια πενήντα διαμορφώσεις προϊόντων, που είναι εφικτές από το συνδυασμό  πάνελ, εξαρτημάτων και τυπολογίες, όπως σταθερές πλευρές με ανοίγματα φωτός, σταθερές ή ανοίγματα παραθύρου για καθαρισμού τζαμιών, δευτερεύουσα συμμετρική πόρτα ή ασύμμετρη, με σταθερό  ή κινητό πλαίσιο.

Εκτός από ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ όπως χειρολαβές, κουμπιά, κάγκελα και αφαλούς, τα γυαλιά άθραυστα που χρησιμοποιεί η STYLETECH στις πόρτες του έχουν μεγάλη σημασία.

Ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ και γούστο, μπορείτε να δημιουργήσετε σχέδια και μοτίβα, διακοσμήσεις πανέλου χρησιμοποιώντας τζάμια, σατέν, χάραξη, αμμοβολή ή ζωγραφική.

Το επίπεδο προσαρμογής πηγαίνει μέχρι την επίστρωση που μπορεί να είναι από αλουμίνιο, συνθετικό pvc, ξύλο laminate,ή και μασίφ καδρετο ξύλο .

Δίπλα στο σχεδιασμό τις κατασκευής , αυτό που κάνει τις πόρτες εισόδου STYLETECHμοναδικές στο είδος τους είναι η ασφάλεια που εξασφαλίζουν, πιστοποιημένη από ανεξάρτητα κέντρα και εταιρείες όπως Dierre,Gardessa,Etem, Rehau, Europa,Alouminco.

Η STYLETECH διατηρεί τη δυνατότητα εγκατάστασης της παλαιάς κλειδαριάς από το θωρακισμένο σύστημα και παρέχει στον πελάτη τεχνολογίες νέας γενιάς για τα συστήματα ανοίγματος με τα πιο σύγχρονα κλειδιά και αφαλούς με μοναδική κάρτα για το καθένα σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το άνοιγμα με δακτυλικά αποτυπώματα, με αριθμητικό συνδυασμό, ανοίγοντας με εντολή από ενδοεπικοινωνία, ηλεκτρονική θήκη με μικροκάμερα, εσωτερική οθόνη και δυνατότητα εγγραφής φωτογραφιών και βίντεο με αισθητήρες κίνησης και LED.

Από το πιο μακρινό σημείο  μέχρι το δικό μας εργοστάσιο  θα έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε την πόρτα εισόδου STYLETECH σε συνεργασίες .

Συνεχής έλεγχος στην οποία υπόκεινται οι προμηθευτές μας να παρέχουν προϊόντα που δημιουργήθηκαν  για να αντέξει ή πόρτα την πάροδο του χρόνου, οι μηχανικοί σύνδεσμοι να δοκιμαστούν  και να αποδειχθεί ότι, το υλικό είναι πάντα άριστης ποιότητας, ηλεκτρονικά είδη είναι εγγυημένα  και οι λαβές αντέχουν στη διάβρωση και όλα τα αλλά μέρη τηρούν προδιάγραφες και πρότυπα.

Οι πόρτες εισόδου των οικιακών συστημάτων πιστοποιούνται βάσει κατηγορίας αντίστασης στη διάρρηξη, τη φωτιά, τη θερμική μετάδοση και τη μείωση του θορύβου.

Ελέγξτε μερικές από τις πόρτες εισόδου και επικοινωνήστε μαζί μας για ένα απόσπασμα με βάση τα απαιτούμενα μέτρα.

Η κομψή συλλογή των πόρτες αλουμινίου STYLETECH σε συνεργασία με ETEM, EUROPA, REHAU, ALOUMINCO, αποτελεί μια ελκυστική προσφορά για τους πιο απαιτητικούς πελάτες που εκτιμούν τη νεωτερικότητα όχι μόνο από άποψη τεχνολογίας αλλά και αισθητικής.

Η ένωση της ομορφιάς και της αντίστασης σε ένα στοιχείο των πλαισίων, δίπλα από το οποίο είναι δύσκολο να περάσει αδιάφορη.

Η απόρριψη συνοδεύει πάντα τα κατώτατα όρια για τις πόρτες εισόδου που προσφέρει η STYLETECH.

Είτε πρόκειται για κάτω κάσα  αποστράγγισης PVC ή αλουμινίου, ο ρόλος είναι ο ίδιος: για να απομακρύνετε το νερό που αποστραγγίζεται στην πόρτα.

Τα αξεσουάρ πόρτας φέρνουν περισσότερη αξία και χρησιμότητα επειδή βελτιώνουν τη συνολική εμφάνιση του προϊόντος.

Το κάτω κάσα συνθετικού ή  αλουμινίου αυξάνει τη χρησιμότητα και την αξιοπιστία του προϊόντος και είναι ένα υλικό ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και εφαρμόζει  μια επίπεδη επιφάνεια στην πόρτα.

Επιπλέον, το ειδικό κάτω κάσα παρέχει πρόσθετη προστασία στην πόρτα και αντοχή σε ακραία φαινόμενα του καιρού.

Για περισσότερα  χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.

mail:  exartimata.ylika.panel.sites@styletech.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: πόρτες

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες