Οι εσωτερικές πόρτες συνθετικά pvc

Οι εσωτερικές πόρτες συνθετικά  pvc

Οι εσωτερικές πόρτες συνθετικά  pvc rehau

Η αισθητική και η διαρθρωτική επιλογή της εσωτερικής πόρτας pvc υπαγορεύεται, όπως και για τα υπόλοιπα κουφώματα του  σπιτιού, από τη γεύση, το γούστο και την προσωπικότητα εκείνων που ζουν σ 'αυτήν.

Για το λόγο αυτό, η STYLETECH δημιούργησε διαφορετικές σειρές προϊόντων σε πόρτες, που ομαδοποιούνται σύμφωνα με παρόμοια αισθητική αίσθηση και που μπορεί να ικανοποιήσει τις πιο διαφορετικές επιλογές πελατών και τα πιο minimal σχέδια και ιδέες σε μελέτες για αρχιτεκτονικές εφαρμογές  και προσόψεις.

εσωτερικές πόρτες συνθετικά  pvc

Από την κλασσική παράδοση, για εκείνους που συνδέονται με μια γεύση χωρίς ηλικία, σε πιο μινιμαλιστικές και σύγχρονες επιλογές.

Η επιλογή του μοντέλου, είτε τυφλός είτε διαπερατός, από τον πιθανό τύπο γυαλιού που ταιριάζει, του χρώματος (που μπορεί να είναι ίδιο ή διαφορετικό μεταξύ των δύο εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών) καθώς και τα εξαρτήματα, είναι αποφασιστικής σημασίας για το χαρακτηρισμό αποκλειστικά το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα της πόρτας εισόδου.

Οι πόρτες PVC  Styletech.sa. Rehau Kommerling, μπορούν να προσαρμοστούν με διαφορετικά στυλ και χρώματα και τυπολογίες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε είδος γυαλιού, πάνελ από PVC ή αλουμίνιο, παρέχει ανεμπόδιστη χρήση με εφαρμογή κατωφλίου αλουμινίου, μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στην παλιά δομή με το χαρακτηριστικό εύκολης στήριξης.

Οι πόρτες εισόδου PVC που παράγουμε δεν είναι μόνο ένα στοιχείο σχεδιασμού, λειτουργούν αξιόπιστα και παρέχουν προστασία από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την ηχομόνωση.

Προσφέρουν μεγάλη διάρκεια ζωής και αξιοσημείωτη εμφάνιση με επιπλέον επιλογές ασφαλείας για προστασία από τη θερμομόνωση και την αντικλεπτική προστασία.

Οι πόρτες συνθετικές pvc STYLETECH είναι κατασκευασμένες κατά παραγγελία μέσω ενός συστήματος σχεδιασμού που επιτρέπει μέγιστη ελευθερία επιλογής από πάνω από εξακόσια πενήντα διαμορφώσεις προϊόντων, που είναι εφικτές από το συνδυασμό  πάνελ, εξαρτημάτων και τυπολογίες, όπως σταθερές πλευρές με ανοίγματα φωτός, σταθερές ή ανοίγματα παραθύρου για καθαρισμού τζαμιών, δευτερεύουσα συμμετρική πόρτα ή ασύμμετρη, με σταθερό  ή κινητό πλαίσιο.

Εκτός από ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ όπως χειρολαβές, κουμπιά, κάγκελα και αφαλούς, τα γυαλιά άθραυστα που χρησιμοποιεί η STYLETECH στις πόρτες του έχουν μεγάλη σημασία.

Ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ και γούστο, μπορείτε να δημιουργήσετε σχέδια και μοτίβα, διακοσμήσεις πανέλου χρησιμοποιώντας τζάμια, σατέν, χάραξη, αμμοβολή ή ζωγραφική.

Το επίπεδο προσαρμογής πηγαίνει μέχρι την επίστρωση που μπορεί να είναι από αλουμίνιο, συνθετικό pvc, ξύλο laminate,ή και μασίφ καδρετο ξύλο .

Δίπλα στο σχεδιασμό τις κατασκευής , αυτό που κάνει τις πόρτες εισόδου STYLETECH μοναδικές στο είδος τους είναι η ασφάλεια που εξασφαλίζουν, πιστοποιημένη από ανεξάρτητα κέντρα και εταιρείες όπως Dierre,Gardessa,Etem, Rehau, Europa,Alouminco.

Τα αξεσουάρ πόρτας φέρνουν περισσότερη αξία και χρησιμότητα επειδή βελτιώνουν τη συνολική εμφάνιση του προϊόντος.

Το κάτω κάσα συνθετικού ή  αλουμινίου αυξάνει τη χρησιμότητα και την αξιοπιστία του προϊόντος και είναι ένα υλικό ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και εφαρμόζει  μια επίπεδη επιφάνεια στην πόρτα.

Επιπλέον, το ειδικό κάτω κάσα παρέχει πρόσθετη προστασία στην πόρτα και αντοχή σε ακραία φαινόμενα του καιρού.

Για περισσότερα  χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον.

mail:  exartimata.ylika.panel.sites@styletech.grΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: πόρτες

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες