Συρόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Θέρμο, ΕΤΕΜ 52

Συρόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Θέρμο, ΕΤΕΜ 52


Συρόμενο σύστημα θέρμο αλουμινίου ΕΤΕΜ 52


Το συρόμενο θέρμο ΕΤΕΜ 52, έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιεί αισθητικές και λειτουργικές σημερινές ανάγκες, προσφέρει σε κατασκευαστή και πελάτη ευρεία γκάμα προφίλ, σε μια ίσια και πομπέ γραμμή, που τώρα δίνουν την ευελιξία κατασκευής και εφαρμογής ποικιλόμορφων τυπολογιών την STYLETECH.

ΕΤΕΜ 52 μια ιδανική λύση για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων στην Αθήνα.

κουφώματα αλουμινίου επάλληλα συρόμενα ανασηκώμενα  etem 52

Το συρόμενο θέρμο ΕΤΕΜ 52 είναι ένα συρόμενο σύστημα που ανήκει στη νέα γενιά θερμοδιακοπτόμενων συρόμενων συστημάτων της ΕΤΕΜ και προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, στιβαρότητας θερμομόνωσης και ηχομόνωσης στην κατηγορία του.

Το ΕΤΕΜ 52 είναι σύστημα με πλάτος  φύλλων 38 mm και ιδανικό για ανοίγματα μικρών, μεσαίων έως μεγάλων διαστάσεων, πάντα εντός δυνατοτήτων του συστήματος.                              

Ο πρωτοποριακός σύγχρονος σχεδιασμός, του με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως η χρήση πολυαμιδίων με πλάτους έως και 34 mm, η δυνατότητα φύλλων του συστήματος να δεχθεί τζάμι μεγάλου βάρους και σε χάρη στη χρήση INOX 12mm οδηγών, που εξασφαλίζουν διαχρονική ανθεκτικότητα, στιβαρότητα, και λειτουργικότητα, καθώς και η δυνατότητα κατασκευής ειδικών πλαισίων, με αντιδιαρρηκτική πιστοποίηση σε διάφορα επίπεδα και  σε συνδυασμό με τα πολύ καλά τεχνικά νέα χαρακτηριστικά του, καθιστούν το ΕΤΕΜ 52, εξαιρετική επιλογή συρόμενου και επαλλήλου θερμομονωτικού συστήματος, από την STYLETECH .

Τέλος, μετά από όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του συστήματος ΕΤΕΜ 52, σε συνδυασμό με την δυνατότητα επιλογής χρήσης μηχανισμού ανύψωσης, στο ένα ή και στα δυο μέρη για την κίνηση του φύλλου, καθιστούν το ΕΤΕΜ 52 μια ιδανική λύση για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων, από την STYLETECH.
 
Για περισσότερα χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας πατώντας το παρακάτω κουμπί! 

Ή φυσικά μέσω e-mail στο: sales.alouminioum@styletech.gr
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΕΤΕΜ 52

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες