Κάγκελα για βεράντα και μπαλκόνια

Κάγκελα για βεράντα και μπαλκόνια

 Για πάνω από 30 χρόνια η εταιρεία μας παρέχει έργα σφυρήλατου σιδήρου

 Κάγκελα για βεράντα και μπαλκόνια

Η σειρά των τυπικών περιφράξεων βεράντας μάρκας Styletech, έχει τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια με τη χειροποίητη χειροτεχνία.

Οι μόνες διαφορές συνίστανται στη ροή εργασίας που είναι εξαιρετικά βελτιστοποιημένη για οικονομία κλίμακας και στη χρήση έτοιμων προτύπων και οδηγών μεταποίησης.

Αυτή η διαδικασία επιτρέπει την προμήθεια ενός εξαιρετικού προϊόντος, από κάθε άποψη ίσης με την σχεδίαση και εφαρμογή στην παραγωγή, αλλά σε σαφώς τώρα πια με μειωμένες τιμές.

Κάθε φράκτης προστασίας μπαλκονιού και βεράντας, από απλό και σφυρήλατο σίδερο ταιριάζει με τις αντίστοιχες φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουμε, ή σχεδιάζουμε αποκλειστικά για σας, ή εφαρμόζουμε πιστά μια δική σας πρόταση, για να είμαστε έτοιμοι για να ζητήσετε μια λεπτομερή και εξατομικευμένη προσφορά για τα κάγκελα σας και όχι μόνο.

Όλα τα μοντέλα κάγκελών  μπορούν να φτιαχτούν από τους τεχνίτες μας με απολυτή φινέτσα και μεράκι.

Η παραγωγή τυπικών περιφράξεων από απλό και σφυρήλατο σίδερο καλύπτει ένα πολύ ευρύ φάσμα τύπων και στυλ: από κάγκελα και περιφράξεις σε, μοντέρνο, με πρωτοποριακό σχεδιασμό, αλλά και απλό και φθηνό, περίτεχνα και πολύτιμα.

Κάθε μοντέλο μας, μπορεί να κατασκευαστεί σε διαφορετικά μεγέθη, με διαφορετικά φινιρίσματα, πλήρως προσαρμοσμένο στο περιβάλλον και 100% ικανοποιώντας κάθε ανάγκη που εκφράζουν οι πελάτες, και σε διάφορα υλικά: γαλβανισμένα κιγκλιδώματα και γαλβανισμένα και θερμά βαμμένα κιγκλιδώματα.

Περιηγηθείτε στην πλήρη γκάμα τυποποιημένων μοντέλων περιφράξεων από απλό και σφυρήλατο σίδερο.

Εάν δεν μπορείτε να τα σχεδιάσουμε από κοντά τα κάγκελα σας, μπορείτε και να κάνετε τα παρακάτω:

Κάνοντας κλικ και στέλνοντας σε μας μια εικόνα, ή ένα linkή μια σελίδα με φωτογραφίες και τεχνικές προδιαγραφές μέσω των οποίων μπορείτε να επιλέξετε τα επιθυμητά χαρακτηριστικά του προϊόντος, θα αποτυπώσουμε ακριβός το σχέδιο και την κατασκευή του κάγκελου για σας.

Συμβουλευτείτε τη λίστα με τα κάγκελα σας και επιλέξτε αυτές που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Δημιουργούμε συστήματα προβόλων σε μπαλκόνια και κιγκλιδώματα, κλασικά, μοντέρνα, και σε σχέδια λουλούδι, vintage, βικτοριανό, νησιώτικο  και μικτά.

Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με CE. Οι συνεργάτες μας είναι πιστοποιημένοι με διάφορα ενημερωμένα πιστοποιητικά.

Mail:iron.works@styletech.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: kagkela_berantas_portes_skales_eidika_styletech.sa.pdf

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες