Κάγκελα βεράντας με τζάμια

Κάγκελα βεράντας με τζάμια

Γυάλινα κάγκελα για βεράντες, μπαλκόνια, περίφραξη..

Κάγκελα βεράντας με τζάμια

Το γυάλινο κάγκελο από την Styletech, σας προσφέρει την καλύτερη επιλογή κιγκλιδωμάτων που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας, από τα πιο απλά και κλασικά κιγκλιδώματα, από ανοξείδωτο χάλυβα, έως μοντέρνα γυάλινα μοντέλα, και τα δύο ικανά να αντιστέκονται τέλεια στους ατμοσφαιρικούς παράγοντες.

Και με τα τελευταία που είναι ιδανικά για να δώσετε μια πολύ ωραία εικόνα στο σπίτι σας ή να χτίσετε μια σύγχρονη εμφάνιση εξωτερικά ή εσωτερικά.

Τα κλασικά γυάλινα κιγκλιδώματα μπορούν να κατασκευαστούν με διαφορετικούς τρόπους και υλικά όπως: με ανοξείδωτους ορθοστάτες που συγκρατούν τα τζάμια και το άνω κιγκλίδωμα, ή με το γυάλινο πλαίσιο στερεωμένο απευθείας στο πάτωμα με στηρίγματα, χωρίς χρήση εξωτερικής δομής, για μια αρχιτεκτονική ιδέα στο σχεδιασμό, με ελάχιστο προφίλ αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό όσον αφορά τη σταθερότητα.

Το γυάλινο κιγκλίδωμα θα γίνει σε σας, το διακριτικό στοιχείο του διαμερίσματος ή του σπιτιού σας, μια μοντέρνα και αριστοκρατική επιλογή που θα διαρκέσει με την πάροδο του χρόνου και με ένα σύγχρονο design.

Εύκολα εγκατεστημένο, σε νέα και σε αντικατάσταση,  χάρη στο κιτ συναρμολόγησης με λεπτομερείς οδηγίες, μπορείτε να τα επιλέξτε σε διάφορους τύπους.

Τα στηθαία και τα γυάλινα κιγκλιδώματα είναι η καλύτερη και μοντέρνα επιλογή για όσους θέλουν να διακοσμήσουν και να ασφαλίσουν τα μπαλκόνια του σπιτιού και τη βεράντα, μια σύγχρονη και αποτελεσματική πρόταση μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση στο σπίτι σας, ένα μοναδικό σχέδιο προσαρμοσμένο για εσάς, στο γούστο και τη φινέτσα σας.

Φυσικά τα γυάλινα κιγκλιδώματα για εξωτερικά και μπαλκόνια μπορούν να εφαρμοστούν και  να χρησιμοποιηθούν ακόμη και μέσα στο σπίτι, για παράδειγμα ως κιγκλίδωμα για πατάρι, εσωτερικά προστατευτικά χώρου,  αλλά και τέλεια ως κιγκλιδώματα σκάλας, με μοντέρνα εμφάνιση κάνουν το περιβάλλον πιο ευχάριστο, δεν παίρνει τίποτα μακριά από την δική σας όραση.

Στα παρακάτω link1  και link2 θα βρείτε όλα τα σχέδια για τα κάγκελα σας!

Για να βρείτε το ειδικό γυαλί κιγκλιδώματος που είναι κατάλληλο για εσάς, για το επίπεδο προστασίας που θα έχει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με το προσωπικό του γραφείου μας και να ζητήσετε μια προσφορά, με τα απαραίτητα σχέδια και μοντέλα, σε πλάτος και ύψος του κιγκλιδώματος, στέλνοντας απλά ένα mail, και άμεσα θα έχετε την δική σας αναλυτική προσφορά.

Εάν θέλετε έτοιμα γυάλινα κιγκλιδώματα, κάντε τα ίδια με τα παραπάνω σε παραγγελία με mail,  και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε στο σπίτι σας το κιτ συναρμολόγησης σας με όλες τις οδηγίες για το πώς να προχωρήσετε στην εγκατάσταση.

Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με CE.

Οι συνεργάτες μας είναι πιστοποιημένοι με διάφορα ενημερωμένα πιστοποιητικά.

Mail:info@styletech.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: kagkela_berantas_portes_skales_eidika_styletech.sa.pdf

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες