Κάγκελα τύπου inox για βεράντες και μπαλκόνια

Κάγκελα τύπου inox για βεράντες και μπαλκόνια

Κάγκελα αλουμινίου τύπου ινοξ 

Για πάνω από 30 χρόνια, η εταιρεία μας παρέχει σιδερένια κάγκελα, για βεράντες, μπαλκόνια, περίφραξη, σκάλες, πατάρια, πτυσσόμενα πόρτες και παράθυρα, ράμπες, ειδικές για Α.Μ.Ε.Α, παντζούρια, σιδερένιες γρίλιες ασφαλείας, θωρακισμένες πόρτες, πύλες, θερμικά παράθυρα, κουφώματα αλουμινίου, θωρακισμένα κουφώματα, PVC παράθυρα, κιγκλιδώματα, κουνουπιέρες, ντουλάπια σιδήρου και πολλά άλλα είδη σιδήρου, όλα κατασκευασμένα σύμφωνα με τα σχέδια μας και προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

Κάγκελα τύπου inox για βεράντες και μπαλκόνια

Η δύναμή μας έγκειται στο άμεσο ενδιαφέρον προς τον πελάτη, με προσωπική βοήθεια από το προσωπικό μας, φροντίζουμε να προσφέρουμε δωρεάν συμβουλές, εκτιμήσεις, με πιθανές επιθεωρήσεις και να παρέχουμε στον πελάτη το κατάλληλο υλικό και τη άψογη συναρμολόγηση, εξασφαλίζοντας τέλειο αποτέλεσμα επίσης βοήθεια και στο μέλλον.

Ειδικοί στην επεξεργασία σιδήρου στη Αθήνα και όχι μόνο.

Όλα τα προϊόντα του εργαστηρίου της STYLETECH είναι υψηλής ποιότητας και κατασκευάζονται με τα καλύτερα δυνατά υλικά στην αγορά.

Το εργαστήριο της  STYLETECH, χάρη στην εμπειρία των τεχνικών του και στη χρήση των καλύτερων τεχνολογικών μηχανημάτων, φροντίζει να σχεδιάσουν πλήρως στα μέτρα τους και να προτείνουν τις πιο κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες σας.

Η STYLETECH, από όλες τις σιδερένιες εργασίες, όπως κιγκλιδώματα σιδήρου και και κιγκλιδώματα ινοξ και τύπου ινοξ, σε θωρακισμένες πόρτες, παράθυρα, πύλες, σας εξασφαλίζει τη κατάλληλη προσφορά  και είναι έτοιμη να εκπληρώσει και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά συγκεκριμένα αιτήματα.

Εκτελούμε εργασίες και για μεγάλα εργοτάξια ή ιδιωτικά σπίτια.

Σε μας θα βρείτε αυτά τα προϊόντα:

Χειροποίητα και ειδικά διαμορφωμένα κάγκελα, παντζούρια, θωρακισμένες πόρτες, καροτσάκια και πόρτες πεζών, εσωτερικά και εξωτερικά κιγκλιδώματα.

Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με άρτια μηχανήματα και ειδικό προσωπικό, ιδιαίτερα και οι τεχνίτες που ειδικεύεται στην επεξεργασία σιδήρου και χάλυβα.

Παράγουμε κλασικά ή σύγχρονα προϊόντα, τόσο για μεγάλα έργα όσο και για ατομικά σπίτια και χώρους. 
Εξαιρετική και ποιοτική σχέση ποιότητας / τιμής.

Τι κάνουμε:

Η παραγωγή μας καλύπτει 90% στο σύνολο του τομέα των ειδών για την ασφάλεια και την ομορφιά του σπιτιού, όπως κάγκελα ασφαλείας, κουφώματα, πόρτες και πύλες, μπαλκόνια, κάγκελα, πόρτες, κιόσκι, κουπαστές, αξεσουάρ επίπλων, είδη για τον κήπο και μαραγκοί μετάλλων.

Αναλυτικά:

Πόρτες  γκαράζ και καγκελόπορτες  για κατοικίες.

Για να κάνετε το σπίτι σας ένα αριστοκρατικό μέρος όπου μπορείτε να νιώσετε την ατμόσφαιρα και την ησυχία, οι άνθρωποι της STYLETECH θα παράγουν διάφορα μοντέλα των πυλών στη βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα σε μορφή, παραδοσιακή, καλλιτεχνική ή προσαρμόσιμο μέσω του προγράμματος, κατόπιν κάθε αιτήματος.

Οι δημιουργίες μας γεννήθηκαν από την θέληση και το  εξειδικευμένο προσωπικό  και ένα ανακαινισμένο ιστορικό στην παράδοση της χειροτεχνίας που μας προσδιορίζει και μας κάνει μοναδική σε αγάπη, δημιουργικότητα, προσαρμογή, και αποτέλεσμα στον κλάδο.

Εμείς της STYLETECH παράγουμε ακολουθώντας μια ασυναγώνιστη λογική ποιότητας / τιμής, διότι δραστηριοποιούμαστε στον τομέα εδώ και αρκετά χρόνια με το ίδιο ζήλο.

Κάγκελα βεράντας και για  μπαλκόνια.

Επίσης, στην παραγωγή κιγκλιδώματα, περιφράξεις ή μπαλκόνια με στυλ, ακολουθούμε τη γραμμή της γεύσης, με φινέτσα και την απλότητα, αλλά και με την ποικιλία και ευελιξία των μορφών που διαλέγουμε ξεχωριστά για το καθένα σας, για να μπορεί η εταιρεία να προσφέρει ένα προϊόν που είναι σε τέλεια αρμονία με το θέλω της και των πελατών.

Δημιουργούμε συστήματα προβόλων σε μπαλκόνια και κιγκλιδώματα, κλασικά, μοντέρνα, και σε σχέδια λουλούδι, vintage, βικτοριανό, νησιώτικο  και μικτά.

Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με CE. Οι συνεργάτες μας είναι πιστοποιημένοι με διάφορα ενημερωμένα πιστοποιητικά.

Mail:iron.works@styletech.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: kagkela_berantas_portes_skales_eidika_styletech.sa.pdf

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες