Πόρτες γκαράζ και καγκελόπορτες για κατοικίες και όχι μόνο

Πόρτες  γκαράζ και καγκελόπορτες  για κατοικίες και όχι μόνο

Πύλες, γκαραζόπορτες, συρόμενες πόρτες σιδήρου..

Πόρτες  γκαράζ και καγκελόπορτες

Τα μεταλλικά στοιχεία έξω από τα σπίτια, ειδικά οι πύλες, γκαραζόπορτες, συρόμενες, ανοιγώμενες, πρέπει να ενσωματωθούν κατά ένα τρόπο συνδετικό με το στυλ και το σχεδιασμό των κτιρίων.

Γι’ αυτό το λόγο εμείς στη Styletech, παρεμβαίνουμε, προσφέροντας στον κάθε πελάτη λευκή επιταγή, ένα ανοιχτό ορίζοντα σχεδίου, βοηθώντας τον να εκφράσει αυτό που του προσφέρει ή φαντασία του, και μελετώντας τη σωστή εξωτερική λύση για το σπίτι του.

Σίδερο απλό, σφυρήλατο σίδερο, ανοξείδωτο ατσάλι ή γυάλινες πύλες, γκαραζόπορτες, συρόμενες και ανοιγώμενες πόρτες σιδήρου, κατασκευασμένες σύμφωνα με διαφορετικούς τύπους από το πιο κλασικό έως το πιο μοντέρνο σχέδιο.

Οι δυνατότητες ανοίγματος κάθε επιλογής, είναι διάφορες, με μια συρόμενη πόρτα, με δύο πόρτες, συρόμενες, χειροκίνητες ή με μηχανοκίνητο άνοιγμα, με τη δυνατότητα δημιουργίας της ανοιγώμενης πόρτας για τους πεζούς όπου χρειάζεται, υπενθυμίζοντας το στυλ της κάθε πύλης ξεχωριστά για κάθε κτίριο.

Κάθε εργασία μας, αντιμετωπίζεται λεπτομερώς, από την ποιότητα των πρώτων, υλών, έως την ακρίβεια του σχεδιασμού, μέχρι την πραγματοποίηση τους, που είναι το πραγματικό αποτέλεσμα της τεχνικής ικανότητας των τεχνικών του συνεργείου μας.

Είμαστε εσωτερικοί παραγωγοί προϊόντων και το εργαστήρι μας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε οποιαδήποτε μορφή σχεδίου, ή εφαρμογής που θέλετε.

Τα κιγκλιδώματα μας, χρησιμοποιούνται τόσο στο εσωτερικό για να σχεδιάσουν σκάλες και πατάρια, όσο και έξω για να προστατεύσουν τα μπαλκόνια και τις βεράντες μαζί με περιφράξεις.

Για να εμπλουτίσετε το σπίτι σας, τις σκάλες ή τα μπαλκόνια σας με μια προσωπική πινελιά, μπορείτε, με τη βοήθειά μας, να δημιουργήσετε το ιδανικό κιγκλίδωμα προσαρμοσμένο μόνο για εσάς.

Κλασικό ή μοντέρνο, ασφαλές και λειτουργικό, τα κιγκλιδώματα μας αντιπροσωπεύουν ένα στυλ με μεγάλη γοητεία, ικανό να ενισχύσει την ομορφιά των χώρων σας, με κυματοειδείς ή απλές γραμμές.

Περιττό να πούμε ότι όλα τα δικά μας κιγκλιδώματα που παράγουμε κατασκευάζονται και συν αρμολογούνται σε πλήρη συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας, και στη παραγωγή και στη τοποθέτηση.

Οι φράκτες περιμετρικάτου κτιρίου, έχουν εγκατασταθεί για να υπερασπιστούν το σπίτι, ή την εταιρεία σας, μπορούν να δημιουργηθούν με όποιον τρόπο θέλετε και χρησιμοποιώντας όλα τα υλικά που διατίθενται από εμάς, και από εσάς, για καλύτερη προσαρμογή στο περιβάλλον σας.

Οι φράκτες και πόρτες γκαράζ, όχι μόνο εγγυώνται την ασφάλεια του σπιτιού και των κτιρίων γενικά, αλλά έχουν επίσης με τον καιρό γίνει αρχιτεκτονικό και αστικό σχέδιο, που αντιπροσωπεύει την ποιότητα και την κομψότητα που αντιπροσωπεύει κάθε πελάτη.

Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με CE. Οι συνεργάτες μας είναι πιστοποιημένοι με διάφορα ενημερωμένα πιστοποιητικά.

Mail:info@styletech.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: kagkela_berantas_portes_skales_eidika_styletech.sa.pdf

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες