Συρόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Θέρμο, ΕΤΕΜ 50

Συρόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Θέρμο, ΕΤΕΜ 50


Συρόμενο Σύστημα Θέρμο Plus Αλουμινίου ΕΤΕΜ 50


Το θέρμο συρόμενο ΕΤΕΜ 50, είναι τώρα ένα από τα πιο σύγχρονα συρόμενα θερμομονωτικά συστήματα της ΕΤΕΜ, που εφαρμόζει η STYLETECH.

Σχεδιασμένο για μεσαία και όχι μόνο, αλλά και μεγάλα ανοίγματα, το ΕΤΕΜ 50 συνδυάζει τις τάσεις της σύγχρονης άψογης αισθητικής, αλλά ταυτόχρονα με τις ανάγκες που προκύπτουν από τις κ.ε.ν.α.κ., με αυστηρές προδιαγραφές για την εξοικονόμηση ενέργειας.

κουφώματα αλουμινίου επάλληλα συρόμενα ανασηκώμενα  etem 50

Με αρκετό πλάτος φύλου 50 mm, το συρόμενο θέρμο ΕΤΕΜ 50, είναι ένα στιβαρό σύστημα, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά θερμομόνωσης, ηχομόνωσης  και στεγανότητας, που δίνει την δυνατότητα σχεδιασμού και υλοποίησης της πλειοψηφίας των ανοιγμάτων και αναγκών των οικιστικών και επαγγελματικών κατασκευών, με εφαρμογές από την STYLETECH.

Κατά τον σχεδιασμό και τη κατασκευή του θέρμο συρόμενου ΕΤΕΜ 50, λαμβάνουμε πάντα υπόψη τις τωρινές ανάγκες για περισσότερο φως στο εσωτερικό του κτηρίου, αλλά και την ευκολία στη χρήση, την αντοχή και τη λειτουργία του πλαισίου.

Πρώτη έγνοια αποτελεί η ασφάλεια και η εξοικονόμηση ενέργειας βάσει δοκιμών καθώς και η προστασία από έντονα καιρικά φαινόμενα όπως και η στατικότητα των προφίλ σε συνδυασμό με τα εξαρτήματα.

Το θέρμο συρόμενο ΕΤΕΜ 50, δεν είναι ένα σύστημα σχεδιασμένο μόνο να καλύψει ένα πολύ μεγάλο εύρος απαιτήσεων σε υφιστάμενα αλλά και νέα κτήρια.

Στις περιπτώσεις που λόγω της ύπαρξης κουφωμάτων μεσαίων και μεγάλων ανοιγμάτων, με ή χωρίς μηχανισμό, έχουμε ανάγκη χρήσης ιδανικών συστημάτων συρόμενων θέρμο, που παρέχουν την απαραίτητη στιβαρότητα, αλλά και αντοχή από τα μεγάλα βάρη του προφίλ και των τζαμιών που προκύπτουν στα μεγάλα ανοίγματα, ιδανική επιλογή είναι το ΕΤΕΜ 50.

Παράλληλα, είναι αρκετά λεπτά και διακριτικά ώστε να χρησιμοποιηθούν σαν επιλογή και στα μικρότερα παράθυρα.

Τέλος, μετά από όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του συστήματος ΕΤΕΜ 50, σε συνδυασμό με την επιλογή χρήσης μηχανισμού ανύψωσης στο ένα ή και στα δυο μέρη, για την κίνηση του φύλλου, καθιστούν το ΕΤΕΜ 50 μία ιδανική λύση για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων, από την STYLETECH. 

Για περισσότερα χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας πατώντας το παρακάτω κουμπί! 

Ή φυσικά μέσω e-mail στο: sales.alouminioum@styletech.grΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΕΤΕΜ 50

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες