Πτυσσόμενα κάγκελα σιδήρου

Πτυσσόμενα κάγκελα σιδήρου

Τα κάγκελα πτυσσόμενα, διακρίνονται σε διάφορα μοντέλα:

Αρθρωτά, σταθερά, ολισθαίνοντας, συνενωμένα, πάντα συσκευασμένα και τις τελευταίες εκδοχές και ανακαλύψεις, στα συστήματα  που μπορούν να τυλιχτούν ( να μαζεύουν).

Σε αυτή τη σελίδα θα εξηγήσουμε λεπτομερώς πώς κατασκευάζονται οι συρόμενες  πτυσσόμενες ασφάλειες και οι  ράβδοι τους, και πώς λειτουργούν.

Πώς κατασκευάζονται τα συρόμενα πτυσσόμενα  κιγκλιδώματα;

Ένα καλό κιγκλίδωμα πρέπει να είναι άνετο, για να το ανοίξετε και να το συσκευάσετε(μαζεύετε) σε ένα σχετικό μικρό χώρο, με τα κύρια μέρη να είναι:

Κάτω οδηγός, μπορεί να στερεωθεί ή να ανυψωθεί, ανάλογα με την επιλογή που θα διαλέξουμε.

Ο κάτω οδηγός συρόμενος ή  ανελκυστήρα είναι πολύ άνετος στα γαλλικά τύπο παράθυρα με παντζούρια  γιατί, ανυψώνοντάς τον, δεν δημιουργεί εμπόδιο όταν η πόρτα- κάγκελο πτυσσόμενο  είναι ανοιχτή.

κάγκελα πτυσσόμενα

Πτυσσόμενα κάγκελα.

Η ηρεμία πρέπει να είναι ένα αδιαπραγμάτευτο στοιχείο στο σπίτι, αλλά δυστυχώς στις μέρες μας γνωρίζουμε ότι δεν συμβαίνει πάντα, όχι και κάθε στιγμή που εμείς το θεωρούμε αναγκαία.

Προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια να σας βοηθήσουμε να προστατέψετε το περιβάλλον και την οικογένειά σας δημιουργώντας εξατομικευμένα πτυσσόμενα κιγκλιδώματα για να διασφαλίσουμε, ότι η ασφάλεια και η αισθητική πληρούνται πάντα, αλλά και ή αισθητική πάντα στο πρώτο πλάνο.

Μπορούν να στερεωθούν πολύ εύκολα και σταθερά, να ανοίξουν, να γλιστρήσουν ή να ανασυρθούν, διαφόρων σχημάτων, οποιουδήποτε χρώματος, ανοιγώμενα τόσο προς τα μέσα όσο και προς τα έξω με τη χρήση υλικών άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας, στολίζοντας το σπίτι σας διατηρώντας ταυτόχρονα τη συνολική φωτεινότητα στα παράθυρα και πόρτες σας.

Πάνω  οδηγός, έχει ένα ανάποδο σχήμα τύπου U και είναι αυτό που στηρίζει το βάρος του κιγκλιδώματος με το κατάλληλο στήριγμα, οι τροχαλίες του πτυσσόμενου κάγκελου τρέχουν μέσα σε αυτό.

Πλέγμα και ή συλλογή, το κεντρικό τμήμα του κιγκλιδώματος αποτελείται από εγκάρσια τοποθετημένα προφίλ μασίφ τα οποία σχηματίζουν έναν εκτάσιμο τύπου παντογράφο.

Είναι το πλευρικό κάθετο προφίλ στερεωμένο στον τοίχο, που μπορεί να είναι εξοπλισμένο και με μεντεσέδες για να περιστρέφεται μέχρι έξω  το πτυσσόμενο κάγκελο μας.

Τύπους κλειδώματος, με 2 ή 3 σημεία κλειδώματος, ανοίγει με ένα κλειδί, σε μορφή χρηματοκιβωτίου ή αφαλού, που μπορεί να ενοποιηθεί, δηλαδή με ένα μόνο κλειδί μπορείτε να ανοίξετε όλες τα πτυσσόμενα  κάγκελα  του σπιτιού.

Κατεβάστε και εκτυπώστε το πλήρες τεχνικό φυλλάδιο των συρταρωτών κιγκλιδωμάτων Styletech.sa με λεπτομερή τεχνική περιγραφή, τεχνικά σχέδια, συνολικές διαστάσεις και πιθανές εφαρμογές, σε απλά χρώματα RAL ή και σε αλλά ειδικά χρώματα.

Προφανώς τα ανασυρόμενα αναδιπλούμενα  κάγκελα, είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένο μασίφ σίδηρο και μπορούν να βαφτούν σε οποιοδήποτε χρώμα RAL επιλογής σας, με ακρίβεια σε διαστάσεις και τυπολογίες, για το καθένα σας ξεχωριστά.

Επισκεφθείτε το φάσμα των συρόμενων κιγκλιδωμάτων από κοντά στα γραφεία και εκθέσεις μας.

Το κίνητρο μας ή επιδίωξη της καινοτομίας.

mail :  info@styletech.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: kagkela_berantas_portes_skales_eidika_styletech.sa.pdf

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες