Έτοιμα κουφώματα αλουμινίου, Πλήρως κατασκευασμένα

Έτοιμα κουφώματα αλουμινίου, Πλήρως κατασκευασμένα

Κατασκευάζουμε κουφώματα αλουμίνιου, στα μέτρα σας

Έτοιμα κουφώματα αλουμινίου

Η Styletech ανήκει με υπερηφάνεια στην μεγάλη οικογένεια των κατασκευαστών αλουμινίου και συνθετικών pvc κουφωμάτων στην χώρα μας.

Εταιρείες όπως Etem, Europa, Aluminco, Rehau, οι οποίες έχουν πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στην διέλαση αλουμινίου και pvc.

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη δομή και ευρωπαϊκή σχεδίαση, σημαίνει ότι έχετε ένα έτοιμο προϊόν, ένα έτοιμο κούφωμα αλουμινίου ή συνθετικό pvc, που όχι μόνο φαίνεται καλό αλλά μπορεί να αντέξει τις απαιτητικές καιρικές συνθήκες της χώρας μας.

Η παραδοσιακή ιδέα ενός «τοίχου προστασίας» που διατηρεί τη ζεστασιά και το κρύο έξω από το σπίτι δεν είναι νέα.

Αντίστοιχα σε ένα σπίτι το πιο κοινό φράγμα προστασίας είναι η μόνωση.

Στα κουφώματα, παράθυρα και τις πόρτες ονομάζεται «Θερμικό Διάλειμμα».

Όπως και η μόνωση, συμβάλει με αποτέλεσμα να σταματάει τη θερμότητα από το να διαφύγει καθιστώντας έτσι το σπίτι σας ζεστό ή το κρύο από το να εισέλθει.

Τα καινούργια κουφώματα αλουμινίου ή pvc, έδειξαν 36% βελτιωμένη («u» τιμή) θερμική απόδοση σε σύγκριση με έναν από τους τυπικούς ανταγωνιστές της.

Έτοιμος ιστότοπος των έτοιμων κουφωμάτων.

Έτοιμοι ... Ας ξεκινήσουμε!

Σχέδια κουφωμάτων pvc, και τυπολογία.

Προσφορά & παραγγελία παραθύρων αλουμινίου σε 3 εύκολα βήματα:

Επιλογή στυλ Επιλογή στυλ  

ΠροσαρμογήΠροσαρμογή

ΠαραγγελίαΠαραγγελία

Πλήρως κατασκευασμένα έτοιμα κουφώματα παραθύρων και πορτών αλουμινίου διαθέσιμα για παράδοση, οχι μόνο στην ηπειρωτική χώρα *

οχι μόνο στην ηπειρωτική χώρα

Σύστημα κλειδώματος πολλαπλών σημείων υψηλής ασφάλειας χωρίς συντήρηση, πλήρης, με εγγύηση 10 ετών.

Γιατί πρέπει να επιλέξετε τα έτοιμα κουφώματα, παράθυρα από αλουμίνιο;

Έχοντας δημιουργήσει ισχυρές σχέσεις με μερικούς από τους καλύτερους προμηθευτές, ως κατασκευαστές παραθύρων αλουμινίου στη χώρα, παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα από έτοιμες πόρτες και παράθυρα αλουμινίου με ειδική έκπτωση, που θα μεταμορφώσουν τη σύγχρονη ή παραδοσιακή σας ιδιοκτησία και θα τη «ντύσουν» με τα νέα σας κουφώματα.

Διαθέσιμο σε χρώμα RAL, τα έτοιμα ενεργειακά παράθυρα αλουμινίου με ονομαστική ενέργεια διαθέτουν επίσης σύστημα περιμετρικού κλειδώματος, με πόμολα υψηλής ασφάλειας, θερμικό διάλειμμα από πολυαμίδιο και εγγύηση 10 ετών.

 Για να τοποθετήσετε εσείς τα κουφώματά σας χρειάζεστε μόνο τα ακόλουθα εργαλεία:

Κατσαβίδι, Βίδες, Τερματικά, Τρυπάνι, Σφυρί, Μολύβι, Μέτρο, Σιλικόνη, Πιστόλι σιλικόνης

Κατσαβίδι, Βίδες, Τερματικά, Τρυπάνι, Σφυρί, Μολύβι, Μέτρο, Σιλικόνη, Πιστόλι σιλικόνης..

Οι κλειδαριές έτοιμων κουφωμάτων, πορτών και παραθύρων από αλουμίνιο έχουν επίσης σχεδιαστεί από μας, για να μεγιστοποιούν την ασφάλεια, ώστε να μπορείτε να κοιμάστε ήρεμοι τη νύχτα γνωρίζοντας ότι εσείς και η οικογένειά σας είστε πάντα ασφαλείς και υγιείς.

Κατασκευασμένο με βάση τα θέλω σας, μετά από μέτρηση, και σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας, όλα τα έτοιμα κουφώματα αλουμινίου και pvc, πόρτες και παράθυρα από λεπτό προφίλ αλουμίνιου διατίθενται σε επιλογές:

μονόφυλλου παραθύρου, δίφυλλου παραθύρου, τρίφυλλου παραθύρου και τετράφυλλων παραθύρων, καθώς και μια σειρά διαφορετικών σχεδίων, τυπολογιών και χρωμάτων, επιλογές γυαλιού, χρώματα υλικού και επιλογές ανοίγματος, σειρών και πόμολου.

Προσφέρουμε ακόμη στα έτοιμα κουφώματα αλουμινίου, αλλά και σε συνθετικά και μια σειρά από πρόσθετα που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν περαιτέρω τη λειτουργικότητα των παραθύρων σας, για κάθε ανάγκη και ξεχωριστά για το καθένα σας, συμπεριλαμβανομένων: αεραγωγοί, κιτ στερέωσης, θερμική αναβάθμιση, ενεργειακό γυαλί και μεντεσέδες διαφυγής πυρκαγιάς (έξοδος κινδύνου).

Μια επαγγελματική δική μας υπηρεσία τοποθέτησης, είναι επίσης διαθέσιμη για τα έτοιμα παράθυρα αλουμινίου μας στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Για τις τιμές των έτοιμων παραθύρων αλουμινίου, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των ετοίμων παραθύρων και των θυρών αλουμινίου;

Τα μοντέρνα κουφώματα, θερμικά αποδοτικά έτοιμα παράθυρα από αλουμίνιο είναι ένας αισθητικά ελκυστικός, οικονομικά αποδοτικός τρόπος αντικατάστασης ξυλείας που δεν λειτουργεί ή γενικά παλαιότερων κουφωμάτων.

Με εκατοντάδες ιδέες και στυλ των έτοιμων κουφωμάτων αλουμινίου, παραθύρων και πορτών αλουμινίου, διαθέσιμα για παραγγελία, η εκτεταμένη γκάμα κουφωμάτων μας περιλαμβάνει ένα αρχιτεκτονικό σύστημα σχεδίου παραθύρων, που ταιριάζει με όλα τα άλλα προϊόντα αλουμινίου που εμείς παράγουμε.

Αλλά ποια είναι τα πλεονεκτήματα των έτοιμων παραθύρων αλουμινίου; Τα τελευταία χρόνια, τα ενεργειακά παράθυρα αλουμινίου έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα για διάφορους λόγους, σταθερότητας και εμφάνισης.

Ξεπερνώντας όλες τις βαθμολογίες ενεργειακής απόδοσης των κουφωμάτων αλουμινίου, τα προϊόντα μας είναι σχετικά χαμηλής συντήρησης δηλαδή πάρα πολύ ανθεκτικά, προσιτά σε τιμές και προσφέρουν εξαιρετική ευελιξία όσον αφορά το τελικό σχεδιασμό και το φινίρισμα.

Έχουν επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 45 χρόνια, καθιστώντας τα μια καλή επένδυση, εκεί που η ποιότητα συναντά καλές τιμές.

Εξερευνήστε και ανακαλύψτε τα έτοιμα παράθυρα και τις έτοιμες πόρτες μας από αλουμίνιο και online!

Προσαρμογή των λεπτών μίνιμαλ προφίλ παραθύρων, πορτών αλουμινίου.

Τα θερμικά αποδοτικά παράθυρα και πόρτες από αλουμίνιο διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τυπολογιών, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα ξεχωριστό στυλ, που θα συμπληρώνει και θα ενισχύει την παραδοσιακή ή την σύγχρονη ιδιοκτησία σας με νέα ιδανικά κουφώματα.

Τα κατά παραγγελία έτοιμα κουφώματα όπως τα παράθυρα αλουμινίου, διαθέτουν ακόμη ειδικά σχέδια, μίνιμαλ προφίλ αλουμινίου για παράθυρα, επιτρέποντας να επιλέξετε έτοιμα παράθυρα κατοικιών από ενεργειακό αλουμίνιο, που θα ενισχύσουν την αρχιτεκτονική δομή του ακινήτού σας, και θα σας επιστρέψουν σε λίγο καιρό πίσω τα χρήματα σας.

Παρέχουμε 135 στυλ έτοιμων παραθύρων και πορτών αλουμινίου ή pvc και αφού επιλέξετε το πιο κατάλληλο σχέδιο για την ιδιοκτησία σας, τότε θα μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως τα νέα έτοιμα παράθυρα και πόρτες αλουμινίου αλλά και συνθετικά για το σπίτι σας.

 Αποκτήστε τα έτοιμα κουφώματα σας και με απλά βήματα τοποθετήστε:

Εάν είναι καινούρια κατασκευή, ή ανακαίνιση:

Σχεδιάστε το κούφωμα αλουμινίου

Σχεδιάστε το κούφωμα pvc

Παραγγείλετε τα κουφώματα αλουμινίου

 

Παραγγείλετε τα κουφώματα pvc

Ανοίξτε τη συσκευασία τών κουφωμάτων  αλουμινίου

Ανοίξτε τη συσκευασία τών κουφωμάτων pvc

Ελέγξτε τα μέτρα τών κουφωμάτων αλουμινίου

Ελέγξτε τα μέτρα τών κουφωμάτων pvc

Δοκιμάστε το κούφωμα αλουμινίου

Δοκιμάστε το κούφωμα pvc

Βάζετε σιλικόνη κάτω

Βάζετε σιλικόνη κάτω

Τοποθετήστε πρόχειρα

Τοποθετήστε πρόχειρα

Σφηνώστε το κούφωμα αλουμινίου

Σφηνώστε το κούφωμα pvc

Αλφαδιάστε το κούφωμα αλουμινίου

Αλφαδιάστε το κούφωμα pvc

Βιδώστε το κούφωμα αλουμινίου

Βιδώστε το κούφωμα pvc

 Βάλτε σιλικόνη περιμετρικά στο κούφωμα 

 Βαλτέ σιλικόνη περιμετρικά στο κούφωμα pvc

Κόψτε τα περιττά

Κόψτε τα περιττά

Καθαρίστε το κούφωμα αλουμινίου

Καθαρίστε το κούφωμα pvc

 Νιώθεις περήφανος, μπράβο!

Είστε περήφανος, μπράβο!

Η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση θα σας επιτρέπει να επιλέξετε μια  προτίμηση χρώματος, μια σχεδίαση γυαλιού από επιλογές, καθώς και μια σειρά από επιλογές ενεργειακού γυαλιού υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένων 100% διαυγή, αερίων και πολλά άλλα.

Κάνουμε ειδικές τιμές χονδρικής για επαγγελματίες, μηχανικούς και τεχνικά γραφεία.

Mail :  info@styletech.gr

Περισσότερα : https://www.etoimakoufomata.gr/


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ειδικά συστήματα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες