Οι συνεπίπεδες επιφάνειες σε πόρτες εισόδου, εσωτερικές,ξενοδοχείον

Οι συνεπίπεδες επιφάνειες  σε πόρτες εισόδου, εσωτερικές,ξενοδοχείον

Τεχνολογία πορτών με μια εικόνα στο μέλλον

Ο καινοτόμος σχεδιασμός αυτών των πορτών, συνδυάζει τον δυναμισμό κάθε πόρτας, με την άψογη κομψότητα και επιτρέπει την πλήρες ενσωμάτωση των πορτών στην όψη του κάθε κτιρίου, σε μοντέρνες και λιτές γραμμές.

Οι συνεπίπεδες  πόρτες εισόδου

Εξαιρετικά είναι και τα επίπεδα θερμομόνωσης, που επιτυγχάνονται πάντα με τα άριστης ποιότητας σχεδιασμένα πολυθάλαμα και κυψελωτά πολυαμίδια, στα προφίλ των πορτών.

Στιβαρά και όμορφα προφίλ, δίνουν την αίσθηση της προστασίας και της ασφάλειας

Υπερδιαστασιολόγηση όλων των ανοιγμάτων, με ειδικά σχεδιασμένα προφίλ,  καθώς εξαλείφεται ο μέχρι ο μέχρι πρότινος, δεδομένος περιορισμός ύψους και πλάτους.

Ο κρυφός τετραπλός μεντεσές, δεν παρεμβαίνει καθόλου στο design της πόρτας, και ταιριάζει απόλυτα προσδίδοντας άνεση και λειτουργικότητα, στην συνεπίπεδες επιφάνειες.

Οι συνεπίπεδες επιφάνειες κάθε πόρτας, προσδίδουν κομψότητα,style, design, και πάντα διατηρώντας τον μινιμαλιστικό και μοντέρνο χαρακτήρα τους.

Ο φανερός μεντεσές, και αυτό  αποτελεί μια κλασική, και διαχρονική επιλογή για κάθε τύπο πόρτας, είτε εσωτερική είτε εξωτερική.

Ο μηχανισμός επαναφοράς με ρυθμιζόμενο stabilizer, σταματά ομαλά και μετακινεί την πόρτα απαλά, χωρίς θορύβους και την κρατά αβίαστα σταθερή, και σε δύσκολες συνθήκες .

 Mail : office.economy@styletech.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: Οι συνεπίπεδες επιφάνειες πορτών

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες