Συρόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Θέρμο, ΕΤΕΜ 70 less frame

Συρόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Θέρμο, ΕΤΕΜ 70 less frame

 ETEM-70 LESS FRAME Θέρμο


Η σειρά κουφωμάτων ΕTEM 70 είναι ένα συρόμενο θέρμο σύστημα, σχεδιασμένο για μεγάλα ανοίγματα και όχι μόνο, που προσφέρει άριστα χαρακτηριστικά θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, σε συνδυασμό με ειδικά τζάμια, που εφαρμόζει η STYLETECH.

Ανταποκρινόμενη τώρα, στην αυξανόμενη πια ανάγκη για τέλεια συστήματα συρόμενων, για πολύ μεγάλα ανοίγματα και που είναι εύκολα στην λειτουργία, με σταθερότητα.

Επιπλέον προσφέρουν την δυνατότητα πολύ εύκολης πρόσβασης των ενοίκων στον εξωτερικό χώρο με διάφορες επιλογές.

Η ΕΤΕΜ στα συρόμενα συστήματα, σχεδίασε την ΕΤΕΜ 70, ένα άριστο σύστημα που επιτρέπει τη μέγιστη δυνατή διείσδυση του ηλιακού φωτός ενώ παράλληλα προσφέρει και την ιδανική τεχνολογία Less Frame, μία τεχνολογία που ελαχιστοποιεί οπτικά τα πλαίσια αλουμινίου και εφαρμόζεται άψογα από την STYLETECH.

 κουφώματα αλουμινίου ανοιγόμενα ανακλινόμενα etem 70 less frame

Η ομοιόμορφη αψεγάδιαστη θέα τζαμαρίας χωρίς περιττά πλαίσια, επιτρέπει την μοναδική αίσθηση ελευθερίας και ενσωμάτωσης του εσωτερικού χώρου, και μια πετυχημένη εφαρμογή της κατασκευής στο εξωτερικό τοπίο.

Το ΕTEM 70 θέρμο, είναι σύστημα τον δυο φύλλων πλάτους 70 mm, που προσφέρει αισθητική, λειτουργικότητα και στιβαρότητα, σε συνδυασμό με ανθεκτικότητα, θερμομόνωση και ηχομόνωση για κάθε επιλογή.

Τέλος, μετα από όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του συστήματος ΕΤΕΜ 70 LESS FRAME, σε συνδυασμό με την δυνατότητα επιλογής χρήσης και μηχανισμού ανύψωσης, στο ένα ή και στα δυο μέρη για την κίνηση του φύλου, καθιστούν το ΕΤΕΜ 70 μία ιδανική λύση και για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων, από την STYLETECH.

Για περισσότερα χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας πατώντας το παρακάτω κουμπί! 

Ή φυσικά μέσω e-mail στο: sales.alouminioum@styletech.grΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΕΤΕΜ 70 ΘΕΡΜΟ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες