ΕΤΕΜ Υαλοπέτασμα

ΕΤΕΜ Υαλοπέτασμα


Υαλοπετάσματα αλουμινίου από την ETEM


Το "εξελιγμένο" σύστημα υαλοπετασμάτων ΕΤΕΜ -8000 ΥΠΕΡΙΩΝ, είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα υαλοπετασμάτων που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά το 2002.
Είναι ένα πρότυπο σύστημα υαλοπετάσματος, το οποίο ανταποκρίνεται με επιτυχία σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική και κατασκευαστική απαίτηση.

Μελετημένη με βάση τις σύγχρονες αντιλήψεις λειτουργικότητας των κατασκευών, είναι θερμομονωτική και ηχομονωτική σειρά.
Είναι η πλέον αξιόπιστη επιλογή και για το λόγο αυτό συγκεντρώνει την προτίμηση των κατασκευαστών μεγάλων έργων.
Έχει εφαρμοστεί σε προσόψεις κτιρίων, εμπορικά κέντρα, σταθμούς και αεροδρόμια.
Είναι προϊόν έρευνας 2,5 ετών στο οποίο έχει ενσωματωθεί όλη η τεχνογνωσία των ενεργειακών κτιρίων και η εμπειρία 35 ετών.
etem 8000 υαλοπέτασμα styletech

Μελετήθηκε και σχεδιάστηκε, ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία απέναντι στις πιο αυστηρές προδιαγραφές παγκοσμίως, αλλά και για να προσφέρει λύσεις σε κάθε σύνθετη εξωτερική αισθητική μορφή ενός επαγγελματικού κτιρίου.

Το νέο σύστημα είναι κατάλληλο για σύνθετες κατασκευές όπως:

αίθρια, γωνιακές κατασκευές, θόλους, πυραμίδες, κουπόλες και καμπύλες κατασκευές.

Διαθέτει τέσσερις εξωτερικές μορφές:

τέσσερις πλευρές με καπάκι οριζόντια με καπάκι - κάθετα structural οριζόντια structural - κάθετα με καπάκι τέσσερις πλευρές structural .

Ενδεικτικό παράδειγμα εφαρμογής του συστήματος αποτελεί το νέο κτίριο του Δημαρχιακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Παλαιού Φαλήρου.

Οφέλη:

Το σύστημα ΕΤΕΜ -8000 ΥΠΕΡΙΩΝ,προσφέρει:

λύση σε όλες τις οικοδομικές και τεχνολογικές απαιτήσεις, αυξημένη αντισεισμική προστασία, αυξημένο συντελεστή θερμομόνωσης, δυνατότητα ικανοποίησης διαφορετικών αισθητικών και μορφολογικών απαιτήσεων, όπως συμβατικές κατασκευές με καπάκι, structural glazing, structural glazing Thermo, structural glazing με συγκράτηση, semi structural glazing, semi structural glazing Thermo, βέλτιστη στεγάνωση λόγω των ειδικών εσωτερικών υδροροών, δυνατότητα διαφορετικού χρωματισμού μέσα - έξω, δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL, ειδικές βαφές απομίμησης ξύλου αλλά και σε άλλες επιφανειακές επεξεργασίες - ανοδίωση,και τέλος μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων και μηχανισμών.

Ενδεικτικές Διαστάσεις:

Μέγιστες διαστάσεις ανοιγόμενου πλαισίου πλάτος 1,25 m X 1,87 m ύψος .
Μέγιστες διαστάσεις σταθερού πλαισίου.
Πλάτος 1,5 m X 2,5 m ύψος Πάχος υάλωσης από 22 έως 40 mm.

ΕΤΕΜ -85 ΤΙΤΑΝ
 
Το «σύγχρονο» σύστημα ΕΤΕΜ -85 ΤΙΤΑΝ, είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα υαλοπετασμάτων που παρουσιάστηκε στην Ελληνική αγορά.
Οι πιστοποιήσεις που έχει επιτύχει έπειτα από δοκιμές σε κοινοποιημένα εργαστήρια, με Ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες προδιαγραφές, κατατάσσουν το σύστημα στην κορυφή των υαλοπετασμάτων.                                     
Τέλος, δίνει τη δυνατότητα σήμανσης CE χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα ή δυσκολία.

Οφέλη:

Το σύστημα ΕΤΕΜ -85 ΤΙΤΑΝ προσφέρει:

λύσεις σε όλες τις νέες κατασκευαστικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές, δυνατότητα συνεργασίας με σύγχρονα υλικά (φωτοβολταϊκά, σύνθετα πάνελ Etalbond κ.α.) για την κατασκευή όλου του εξωτερικού φλοιού του κτιρίου, άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες, ιδανική υδατοστεγανότητα και στεγανότητα στον αέρα, την βέλτιστη χρήση του υλικού με την οποία εξασφαλίζεται η άριστη σχέση ποιότητας και κόστους, μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων εξαρτημάτων και ειδικών μηχανισμών, όλα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε το υαλοπέτασμα να μπορεί να σημανθεί με το σήμα CE, δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL, ειδικές βαφές απομίμησης ξύλου αλλά και σε άλλες επιφανειακές επεξεργασίες - ανοδίωση.

Ενδεικτικές Διαστάσεις:

Μέγιστες διαστάσεις ανοιγόμενου πλαισίου πλάτος 2 m X 2 m ύψος 

Μέγιστες διαστάσεις σταθερού πλαισίου

Πλάτος 2 m X 2,5 m ύψος Πάχος υάλωσης Από 20 έως 52 mm.

Τα τελευταία χρόνια η εφαρμογή υαλοπετασμάτων αποτελεί το βασικό δομικό στοιχείο σε κτήρια γραφείων με μεγάλες επιφάνειες, δίνοντας ιδιαίτερη αισθητική και φωτεινότητα στους χώρους.

Τα υαλοπετάσματα ώς κατασκευές είναι ανθεκτικά στο χρόνο και δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται δεν επιβαρύνουν την οικοδομή με επιπλέον βάρος.

Δίνει την δυνατότητα στον αρχιτέκτονα να χρησιμοποιήσει προφίλ με ελάχιστη επιφάνεια αλουμινίου έως και καθόλου δίνοντας την οπτική αίσθηση ομοιόμορφης επιφάνειας υάλωσης.

Ο σχεδιασμός των επιφανειών μπορεί να είναι επίπεδος, κεκλυμένος, κυκλικός ή να ακολουθεί τα βασικά δομικά στοιχεία του κτηρίου.

Για τον αερισμό των χώρων τοποθετούνται προβαλλόμενα πλαίσια με μηχανισμό ή κουφώματα αλουμινίου διαφόρων τύπων.

Σαν κατασκευή έχουν εξαιρετική μηχανική, θερμοδυναμική, ηχητική συμπεριφορά και μπορούν να συνεργαστούν αρμονικά με άλλα υλικά όπως επενδύσεις αλουμινίου (etalbond), μάρμαρα & γρανίτες κ.λ.π

Τέλος, όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά των υαλοπετασμάτων, καθιστούν το ΕΤΕΜ υαλοπέτασμα, μία ιδανική λύση για την επένδυση κτιρίων από την STYLETECH.

Για περισσότερα χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας πατώντας το παρακάτω κουμπί! 

Ή φυσικά  μέσω e-mail στο: sales.alouminioum@styletech.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΕΤΕΜ 85

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες