Οι λειτουργικές, απλές και ασφαλείς πόρτες Bi-Elettra

Οι λειτουργικές, απλές και ασφαλείς πόρτες Bi-Elettra

Ανιχνευτής Bi-Elettra DIERRE

Ενιαία θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας  πλήρως ηλεκτρονικά κλειδωμένη  με ηλεκτρονική κλειδαριά (με απελευθέρωση με κύλινδρο έκτακτης ανάγκης και  κλειδιού κυλίνδρου ασφαλείας) και οθόνη υγρών κρυστάλλων

Μια οικογένεια θυρών μοναδική στον κόσμο.

Θωρακισμένες πόρτες Dierre Bi-Elettra

Οι πόρτες Bi-Elettra:

Επαναστατική τεχνολογία, σχεδιαστήκαν σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις .

Οι λειτουργικές, απλές και ασφαλείς πόρτες Bi-Elettra διέπονται από ένα ηλεκτρονικό σύστημα εξελιγμένου σχεδιασμού, το Keyless System, το οποίο σας επιτρέπει να εισέρχεσαι ή να βγείτε εύκολα από το σπίτι σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε το παραδοσιακό κλειδί.

Αυτό το πρωτοποριακό σύστημα ασφαλείας επιτρέπει τον ενεργό έλεγχο πρόσβασης του σπιτιού, χάρη σε ένα μικροτσίπ που στέλνει σήμα στην πόρτα.

Κάθε μικροτσίπ είναι εξοπλισμένος με έναν μοναδικό και μη κλωνοποιημένο κώδικα, που επιλέγεται ανάμεσα σε άπειρους συνδυασμούς, που επιτρέπει στις θυρίδες της οικογένειας Bi-Elettra να αναγνωρίζουν κάθε πρόσβαση.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι πόρτες Bi-Elettra μπορούν ακόμα να ανοίγουν μηχανικά χρησιμοποιώντας το παραδοσιακό κλειδί, επειδή ο κύλινδρος D-Up Dierre υψηλής αντοχής (αντι-bumping) είναι πάντα παρών, προστατευμένος από ένα δακτύλιο ανθεκτικό στη διάβρωση.

Ο ανιχνευτής Bi-Elettra τοποθετεί μια μαύρη ηλεκτρονική οθόνη με οθόνη υγρών κρυστάλλων που επιτρέπει την απεικόνιση του δια δραστικού μενού, μέσω του οποίου οι πολλές λειτουργίες μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν και το ιστορικό πρόσβασης μπορεί να αποθηκευτεί.

Ο ανιχνευτής Bi-Elettra είναι εφοδιασμένος με "φωτιστικά": το εξάρτημα εκπέμπει μια δέσμη φωτός που φωτίζει το κατώφλι, διευκολύνοντας την είσοδο και έξοδο ακόμη και σε περίπτωση κακής φωτισμού μέσα ή έξω από το σπίτι .

Ο ανιχνευτής Bi-Elettra είναι εξοπλισμένος ως πρότυπο με κουφώματα γρήγορης πρόσφυσης και ένα κινητό υπερ. προστατευτικό μετάδοσης  στην κάτω πλευρά.

Εξαρτήματα

ΔΟΜΗ

Διπλή θωράκιση  Metal

Ρυθμιζόμενη μεντεσέδες

Διπλό γάντζο

6 Shild

Μετρήσεις

Ελάχιστο πλάτος:

500 mm

Μέγιστο πλάτος:

1,200 mm

Ελάχιστο ύψος:

1.900 mm

Μέγιστο ύψος:

2.900 mm

Κατηγορία αντοχής κατά των κλοπών

Βάση: 3 τάξη

Ελάχιστη: 3 τάξη

Μέγιστη: 4 τάξη

Θερμική διαπερατότητα

Βάση: 1,8 W / (m2 × K)

Ελάχιστη: 0,8 W / (m2 × K)

Μέγιστο: 2,3 W / (m2 × K)

Ακουστική αφαίρεση

Βάση: 39 dB

Ελάχιστη: 39 dB

Μέγιστο: 45 dB

exartimata.ylika.panel.sites@styletech.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: Μια οικογένεια θυρών μοναδική στον κόσμο. Οι πόρτες Bi-Elettra:

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες