Ανοιγόμενο Ανακλινόμενο Κούφωμα Αλουμινίου, ΕΤΕΜ 1000

Ανοιγόμενο Ανακλινόμενο Κούφωμα Αλουμινίου, ΕΤΕΜ 1000


ΕΤΕΜ 1000 Σειρά Αλουμινίου Ανοιγόμενο


Το ανοιγόμενο απλό σύστημα αλουμινίου ΕTEM 1000, έχει σχεδιαστεί με έναν τρόπο ώστε να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες και σύγχρονες απαιτήσεις σε ένα κτίριο ή σπίτι με την λιτή κατασκευή, την προηγμένη τεχνολογία και την άψογη αισθητική, χωρίς όμως να υπερβαίνει το προϋπολογισθέν κόστος του συνολικού έργου.

Λειτουργικό, σταθερό, στιβαρό, όμορφο και πλήρες σύστημα, όσον αφορά τις διαθέσιμες τυπολογίες ανοιγμάτων, το σύστημα ΕΤΕΜ 1000, προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ μεγάλης πληθώρας προφίλ για την κατασκευή ειδικών,καμπύλων, παραγώνων όπως και ίσιων προφίλ με την εφαρμογή από την STYLETECH.

κουφώματα αλουμινίου ανοιγόμενα ανακλινόμενα etem 1000

Το ανοιγόμενο ΕTEM 1000, είναι ένα σύστημα διατομής φύλλων, 40 mm και 48 mm (και για ίσια και για τα παράγωνα και πομπέ προφίλ, αντίστοιχα) που κατασκευάζεται, και πληροί όλες τις προδιαγραφές και δείκτες ποιότητας καθώς και έχει πιστοποιηθεί, όπως όλα τα αλλά συστήματα σύμφωνα με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Το σύστημα ΕΤΕΜ 1000, προσφέρει ταυτόχρονα ευρεία γκάμα αξεσουάρ και εξαρτημάτων που έχουν σχεδιαστεί από την ΕΤΕΜ, και όπως και στα άλλα συστήματα της ΕΤΕΜ, εγγυώνται μακροχρόνια αποτελέσματα, λειτουργικότητας και ανθεκτικότητας, πάντα από την STYLETECH.

Τέλος, μετά από όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του συστήματος ΕΤΕΜ 1000, σε συνδυασμό με την επιλογή χρήσης και μηχανισμού πολλαπλών κλειδωμάτων, στο ένα ή και στα δυο μέρη για την κίνηση του φύλλου, καθιστούν το ΕΤΕΜ 1000, μια ιδανική λύση για την αντικατάσταση παλαιών και καινούργιων κουφωμάτων αλουμινίου, σε όλες τις τυπολογίες από την STYLETECH.

Για περισσότερα χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας πατώντας το παρακάτω κουμπί! 

Ή φυσικά μέσω e-mail στο: sales.alouminioum@styletech.grΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες