KÖMMERLING 76 ClimaTec 76

KÖMMERLING  76 ClimaTec 76

KÖMMERLING κουφώματα τρίτης γενιάς 76 ClimaTec 76

Κουφώματα pvc KÖMMERLING 76 ClimaTec 76

Ειδικά σε εσωτερικά περιβάλλοντα που είναι πάντα καλύτερα απομονωμένα, είναι απαραίτητο να ανανεώνεται ο αέρας σωστά και τακτικά.

Εάν, αντίθετα, η αντικατάσταση είναι ανεπαρκής, η εσωτερική σχετική υγρασία ανεβαίνει γρήγορα δημιουργώντας ένα υγρό περιβάλλον που ευνοεί τον σχηματισμό μούχλας.

Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί η σωστή ισορροπία μεταξύ επαρκούς εξαερισμού και ελάχιστης απώλειας θερμότητας.

Κατ 'αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται αφενός η βιώσιμη κατανάλωση ενέργειας και, αφετέρου, για την προστασία των κτιρίων, αποτρέπεται η πρόκληση ζημιών στη δομή.

Με το ClimaTec 76, η Kömmerling προσφέρει ένα σύστημα εξαερισμού που ρυθμίζει πλήρως την ανταλλαγή του αέρα, χωρίς την ανάγκη για χειροκίνητο αερισμό.

Το σύστημα εξαερισμού ClimaTec 76, το οποίο εισάγεται σχεδόν αόρατα στην αυλάκωση του πλαισίου, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό: εγγυάται μια ελεγχόμενη εναλλαγή αέρα, χωρίς να χρειάζεται να αερίζεται με το χέρι το περιβάλλον και δεν χρειάζεται καμία πηγή ενέργειας.

Με το ClimaTec 76 ρυθμίζεται το επίπεδο υγρασίας στο περιβάλλον.

Αυτό μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο ανάπτυξης μούχλας.

Το σύστημα εξαερισμού ClimaTec 76 διαθέτει αυτόματο σύστημα προσαρμογής στην πίεση αέρα και φυσικά ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τόσο της ρύθμισης για εξοικονόμηση ενέργειας (EnEV) όσο και των προτύπων DIN και ΕΕ σχετικά με τη στεγανότητα, την ακουστική μόνωση και διαπερατότητα αέρα.

info@styletech.grΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: κουφώματα Styletech

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ