Ανοιγόμενα - Ανακλινόμενα

Ανοιγόμενα - Ανακλινόμενα

  • Ανοιγόμενα – Ανακλινόμενα       Roto NT

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Ο σύγχρονος σχεδιασμός για επεκτεινόμενο σύστημα μηχανισμών – Roto Modular System- εξασφαλίζει την άριστη προσαρμογή του σε όλες τις απαιτήσεις των κατασκευαστών εξασφαλίζοντας εξαιρετική ευελιξία στην παραγωγική διαδικασία.

Ο υψηλής ποιότητος μηχανισμός ανοιγωμένων-ανακλινομένων κουφωμάτων Roto NT είναι απόλυτα συμβατός με όλα τα συνθετικά προφίλ – PVC- για κουφώματα.

Η υψηλή τεχνογνωσία αλλά και η εμπειρία δεκαετιών της Roto, είχε σαν αποτέλεσμα ένα σύστημα μηχανισμών που με προτεραιότητα στην ασφάλεια και στην άψογη λειτουργία και με συνολική εγγύηση 10 ετών καλύπτει αποτελεσματικά τόσο τις υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις όσο και τις πολλαπλές σύγχρονες λειτουργικές ανάγκες.

Roto NT Designo

H μεγάλη τεχνογνωσία της Roto εξασφαλίζει τόσο την άψογη λειτουργία του μηχανισμού Roto NT Designo σε βάθος χρόνου ακόμη και σε κουφώματα υψηλών απαιτήσεων αφού καλύπτει βάρος φύλλου έως 150 Kg.

Στις συνεχώς αυξανόμενες αισθητικές απαιτήσεις για σύγχρονη κατοικία δίνει την καλύτερη λύση το σύστημα κρυφών μηχανισμών Roto NT Designo.

Ο μηχανισμός Roto NT Designo με τους μη ορατούς μεντεσέδες μας από απαλλάσσει από την ανάγκη χρήσης καλυμμάτων μεντεσέδων εξασφαλίζοντας μεγάλη ευελιξία και υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Στο πρόγραμμα Roto NT Designo περιλαμβάνονται εξαρτήματα για όλα τα συνθετικά προφίλ –PVC – κουφωμάτων


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ