Ανοιγόμενο Ανακλινόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Θέρμο, ΕΤΕΜ 38

Ανοιγόμενο Ανακλινόμενο Κούφωμα Αλουμινίου Θέρμο, ΕΤΕΜ 38


ΕΤΕΜ 38 Σειρά αλουμινίου θέρμο ανοιγόμενα


Το ανοιγόμενο ΕΤΕΜ 38, είναι ένα επαναστατικό ανοιγόμενο θερμομονωτικό απλό σύστημα αλουμινίου και  έχει σχεδιαστεί με έναν τρόπο, ώστε να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες και σύγχρονες απαιτήσεις σε ένα κτίριο, με χαρακτηριστικά βελτιωμένης μόνωσης για τον τελικό χρήστη ενώ διακρίνεται τόσο όσον αφορά την λιτή κατασκευή, την προηγμένη τεχνολογία και την άψογη αισθητική, χωρίς όμως να ζηλεύει τίποτα και χωρίς υπερβαίνει το προϋπολογισθέν κόστος από το σύνολο έργου με τα απλά συστήματα αλουμίνιου.

Λειτουργικό, σταθερό, στιβαρό, όμορφο και πλήρες σύστημα όσο αφορά τις διαθέσιμες τυπολογίες ανοιγμάτων.

κουφώματα αλουμινίου ανοιγόμενα ανακλινόμενα etem 38
Το σύστημα ΕΤΕΜ 38 προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ μεγάλης πληθώρας προφίλ για την κατασκευή ειδικών αλλά και  καμπύλων όπως και ίσιων προφίλ με την εφαρμογή από την STYLETECH.

Το ΕΤΕΜ 38 είναι ένα θέρμο σύστημα που προσφέρει όπως είπαμε όλα τα πλεονεκτήματα ενός μεγάλου θερμομονωτικού συστήματος αλουμινίου για μικρά έως μεσαία κουφώματα, με τον πιο οικονομικό τρόπο και τη τέλεια εφαρμογή παράλληλα με την τοποθέτηση.

Το ανοιγόμενο θέρμο ΕTEM 38, είναι ένα σύστημα διατομής φύλλων 48 mm και 52 mm (και για ίσια και για παράγωνα και πομπέ προφίλ, αντίστοιχα) που κατασκευάζεται και πληροί όλες τις προδιαγραφές και δείκτες ποιότητας και έχει πιστοποιηθεί, όπως όλα τα άλλα συστήματα σύμφωνα με τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Το σύστημα ΕΤΕΜ 38 προσφέρει, ταυτόχρονα ευρεία γκάμα αξεσουάρ και εξαρτημάτων που έχουν σχεδιαστεί από την ΕΤΕΜ και όπως στα άλλα συστήματα της ΕΤΕΜ και εγγυώνται μακροχρόνια αποτελέσματα, λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα, πάντα από την STYLETECH.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την δυνατότητα που μας επιτρέπει την επιλογή χρήσης και μηχανισμού πολλαπλών κλειδωμάτων, στο ένα ή και στα δυο μέρη για την κίνηση του φύλου, καθιστούν το ΕΤΕΜ 38 μία ιδανική λύση για την αντικατάσταση παλαιών και καινούριων κουφωμάτων αλουμινίου, σε όλες τις τυπολογίες από την STYLETECH.

Για περισσότερα χαρακτηριστικά προϊόντος παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας πατώντας το παρακάτω κουμπί! 

Ή φυσικά μέσω e-mail στο: sales.alouminioum@styletech.gr




ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΕΤΕΜ 38

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες