Κλειδαριές Εσωτερικών και Εξωτερικών Πορτών

Κλειδαριές Εσωτερικών και Εξωτερικών Πορτών

 Κλειδαριές Εσωτερικών  και εξωτερικών Πορτών

Στο πρόγραμμα κλειδαριών εσωτερικών πορτών τ περιλαμβάνονται κλειδαριές από τις εταιρίες STV ,HOPPE , ITASTEEL , ARRONE που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις για ασφάλεια και άνεση στην χρήση αλλά και για κάθε τύπο πόρτας .

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται κλειδαριές με διαφορετική λειτουργία και σε μία μεγάλη γκάμα διαφορετικών των βασικών διαστάσεων που εξυπηρετούν όλους τους τύπους πορτών από Ξύλο-Αλουμίνιο-Τζάμι-PVC

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται

Κλειδαριές πόρτας pvc με πέντε κλειδώματα

Κλειδαριές για εσωτερικές πόρτες

Κλειδαριές για συρόμενες πόρτες

Κλειδαριές με κύλινδρο ασφαλείας

Κλειδαριές με ρουλεμάν και κύλινδρο ασφαλείας

Κλειδαριές Τρίαινα με κύλινδρο ασφαλείας

Κλειδαριές για WC

Κλειδαριές ανοξείδωτες με κύλινδρο ασφαλείας

Κλειδαριές ανοξείδωτες για WC

Πομολοκλειδαριές για ξύλινες πόρτες

Πομολοκλειδαριές για τζαμόπορτες

Μαγνητικές κλειδαρίες

  • RotoSafe Eneo A

Κλειδαριές Ασφαλείας Αυτόματης Ηλεκτρικής Λειτουργίας

Στο πρόγραμμα Eneo Α περιλαμβάνονται ηλεκτρικές κλειδαριές με συνδυασμό ηλεκτρικής-μηχανικής λειτουργίας που καλύπτουν κάθε λειτουργική σύγχρονη απαίτηση ασφάλειας και ταυτόχρονα μεγάλη άνεση στην χρήση.

Αυτόματο μηχανικό κλείδωμα

Αυτόματο ηλεκτρικό κλείδωμα

Λειτουργία με τηλεχειριστήριο , διακόπτη , συσκευές Bluetooth

  • Roto Safe E Eneo C/CC

Στο πρόγραμμα Eneo C/CC περιλαμβάνονται ηλεκτρικές κλειδαριές με πλήρη ηλεκτρική λειτουργία που καλύπτουν κάθε λειτουργική σύγχρονη απαίτηση ασφάλειας και ταυτόχρονα μεγάλη άνεση στην χρήση.

 

Αυτόματο ηλεκτρικό κλείδωμα

Αυτόματο ηλεκτρικό άνοιγμα

Με επιλογή λειτουργίας ημέρας/νύχτας

Λειτουργία με τηλεχειριστήριο-διακόπτη-συσκευές Bluetooth

Δυνατότητα συνεργασίας με το Roto E-Tec Door Drive για ηλεκτρικό άνοιγμα της πόρτας.

  • Roto Safe C600 – Η600

H νέα γενιά κλειδαριών ασφαλείας της Roto Safe C600 – Η600 περιλαμβάνει κλειδαριές για πόρτες από Ξύλο , PVC και Αλουμίνιο.

Ένα μεγάλο πρόγραμμα διαφορετικών διαστάσεων του κεντρικού μηχανισμού της κλειδαριάς , για ύψος πόρτας έως 3000 mm σε συνδυασμό με την πλήρη σειρά περιφερειακών για δίφυλλες πόρτες , εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε όλους τους τύπους πορτών κυρίων εισόδων.

Η εξαιρετικά ομαλή λειτουργία των κλειδαριών εξασφαλίζει την άνετη και ασφαλή χρήση των κλειδαριών. Ο σύγχρονος σχεδιασμός της γλώσσας των κλειδαριών της νέας γενιάς κλειδαριών Roto Safe C 600 – H 600 εξασφαλίζει την απόλυτα αθόρυβη λειτουργία .

Απλώς μία πλήρης περιστροφή του κλειδιού εξασφαλίζει το πλήρες κλείδωμα των κλειδαριών

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαφορετικών τύπων κλειδωμάτων εξασφαλίζει το αξιόπιστο και ασφαλές κλείδωμα κάθε κύριας εισόδου.

V – με κλείστρα τύπου «μανιτάρι»

C – με κλείστρα «πίρος-γάντζος»

CΒ – με κλείστρα «πίρος»

CH – με κλείστρα «γάντζος»

  • Tandeo

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα κλειδαριών πολλαπλών σημείων μηχανικού κλειδώματος μέσω του κυλίνδρου ασφαλείας. Με διάφορους τύπους κλείστρων εξασφαλίζει πολύ υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ταυτόχρονα μία άνεση και ευκολία στην χρήση. DoorSafe – Tandeo. Η κλειδαριά Tandeo είναι μία καινοτόμα πρόταση της Roto που σας παρέχει πλήρη ασφάλεια και μάλιστα χωρίς να κλειδώνετε. Η κλειδαριά Tandeo κλειδώνει αυτόματα την πόρτα σας και μάλιστα σε πολλά σημεία χωρίς καμία δική σας ενέργεια. Έτσι η πόρτα του σπιτιού σας παραμένει πάντα κλειδωμένη και όχι απλώς κλειστή.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: Portes Styletech

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτογραφίες