Ανοιγόμενα - Ανακλινόμενα Αλουμινίου

Ανοιγόμενα - Ανακλινόμενα Αλουμινίου

Ανοιγόμενα – Ανακλινόμενα    

Περιμετρικός Roto Alu NT

Ο σύγχρονος σχεδιασμός σε συνδυασμό με την μεγάλη τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία δεκαετιών της Roto, είχε σαν αποτέλεσμα ένα σύστημα μηχανισμών που με προτεραιότητα στην ασφάλεια και στην άψογη λειτουργία και με συνολική εγγύηση 10 ετών καλύπτει αποτελεσματικά τόσο τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις όσο και τις λειτουργικές ανάγκες.

Μηχανισμός Camera Roto Alu T 540

Ο κορυφαίος μηχανισμός ανοιγομένων – ανακλινομένων κουφωμάτων αλουμινίου της Ευρωπαϊκής αγοράς. Αποτέλεσμα της μεγάλης τεχνογνωσίας της Roto και ενός πρωτοποριακού σχεδιασμού αποτελεί σημείο αναφοράς των σύγχρονων μηχανισμών κουφωμάτων αλουμινίου. Μερικά από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τον χαρακτηρίζουν:

-Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.

-Η ιδανική θέση των βιδών στήριξης των μεντεσέδων εξασφαλίζει την γρήγορη και συνεπώς οικονομική τοποθέτηση των μηχανισμών.

-Η ύπαρξη λίγων εξαρτημάτων εξασφαλίζει την εύκολη διαχείριση του μηχανισμού.

-Για βάρος φύλλου έως 130 Κg.

-Πολύ γρήγορη τοποθέτηση.

-Υψηλή αισθητική. Οι μεντεσέδες είναι περασιά με το φύλλο.

-Δυνατότητα πλευρικής και καθ΄ ύψος ρύθμιση με allen χωρίς να απαιτείται να βγει το φύλλο.

-Τα ίδια εξαρτήματα για δεξί και αριστερό άνοιγμα.

-Δυνατότητα να καλύψει ακόμη και τις υψηλότερες απαιτήσεις ασφάλειας μέχρι και επίπεδο 4 (WK4).

Μηχανισμός Camera Roto Alu T 300

Ο T 300 είναι η νέα πρόταση της Roto στους μηχανισμούς camera europea που σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των αγορών των χωρών της Νότιας Ευρώπης, που για λόγους αρχιτεκτονικής δεν απαιτούν κουφώματα μεγάλων διαστάσεων και συνεπώς μεγάλου βάρους. Βασικά χαρακτηριστικά του νέου μηχανισμού είναι η απόλυτη αξιοπιστία του και η γνωστή ποιότητα ROTO και μάλιστα σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Στο πρόγραμμα του νέου μηχανισμού περιλαμβάνονται εφαρμογές για ανοιγόμενα-ανακλινόμενα, μόνο ανοιγόμενα, φεγγίτες κλπ.

 

Βαρέως Τύπου – Μηχανισμός Camera – ALU T540 200-300 kg

Πολλά από τα σύγχρονα κτίρια συχνά διαθέτουν μεγάλα ανοίγματα και συνεπώς να πολύ βαριά κουφώματα. Σε αυτήν την πρόκληση η Roto έχει την ιδανική και αξιόπιστη απάντηση με το μοναδικό σύστημα σε γραμμή παραγωγής Alu T540 200/300 Kg.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: κουφώματα Styletech

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ