Ζητήστε μας προσφορά και κερδίστε χρήματα σε απίστευτες τιμές για συνθετικά κουφώματα PVC(1070 x 2130 = 220€)

Συστήματα προφίλ PVC REHAU

Αντικατάσταση και ανακαίνιση με τα συνθετικά  pvc kmg

Αντικατάσταση και ανακαίνιση με τα συνθετικά  pvc Rehau

Περιγραφή, Χαρακτηριστικά, πιστοποιητικά                         

Το κύρος των συνθετικών κουφωμάτων  rehau

Στάθμη στεγανότητας 5Α.

Τάση αντοχής ανέμου С2.

Ικανότητα φόρτισης προστατευτικών διατάξεων τάξη 4.

Σταθμισμένος δείκτης μείωσης ήχου34 dB.

Θερμική διαπερατότητα U = 1,37 W / (m2.K).

Διαπερατότητα αέρα class4

Μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας στην αγορά, κατασκευή, τοποθέτηση  και ανατροφοδότηση πελατών, η διοίκηση της Styletech αποφάσισε να προσφέρει στον τελικό χρήστη άλλα έτοιμα προϊόντα στα κουφώματα pvc με στάνταρ υψηλών προδιαγραφών - δηλαδή το σύστημα των 6 δωματίων (θαλάμων) rehau pvc.

Τα προφίλ rehau pvc με 6 θαλάμους για  πόρτες και τα παράθυρα συνθετικά αυτής της σειράς, προσφέρουν εξίσου  καλύτερες ιδιότητες σχεδίασης, ηχομόνωσης, θερμομόνωσης και την καλύτερη σχέση ποιότητας -τιμής.

Εκτός από τις εξαιρετικές ιδιότητες θερμικής μόνωσης του, το Profiles Series rehau pvc, διακρίνεται από το γεγονός ότι είναι πολύ ανθεκτικά στον άνεμο, τη βροχή, τη διάβρωση, την υγρασία, τη σκόνη και τις ακτίνες UV.

Τα ειδικά σχεδιασμένα κανάλια απορροής - αποστράγγισης δεν επιτρέπουν στο νερό να διεισδύει στο προφίλ rehau pvc και στην υγρασία και τη συμπύκνωση.

Επίσης, το  rehau pvc σειρά για πόρτες και παράθυρα, κυρίες εισόδου, και άλλες κατασκευές,  είναι γενικά κατασκευασμένα  κατάλληλα για την κατασκευή νοσοκομείων, σχολείων, σπιτιών και κτιρίων γραφείων!

Στοίχημα που κερδήθηκε για την ποιότητα, την άνεση και την τάξη στο σπίτι ή το γραφείο σας με το νέο σύστημα rehau pvc!

Rehau pvc, σειρά νέων τεχνολογιών στην ανάπτυξη του συστήματος pvc.

Το νέο σύστημα 6 δωματίων (θαλάμων) rehau pvc, προορίζεται κυρίως για δυτικές χώρες αλλά και για ξένες αγορές - χώρες με ψυχρό κλίμα όπως η Ουκρανία, η Ρωσία, η Μολδαβία, η Σιβηρία και πολλά άλλα.

Μπορούμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας ένα άριστο ποιοτικό προφίλ rehau pvc, καθώς πριν από την πραγματοποίηση σειράς έγιναν σε πολλά ανεξάρτητα ξένα εργαστήρια δοκιμών αγοράς δείγματα για το προφίλ, του παράγοντα συμπιεστότητας, καθώς αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τις χώρες που βρίσκονται σε ψυχρότερες κλιματικές ζώνες όπως Ελλάδα, Κύπρος, Πορτογαλία.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών έδωσαν την τελική έγκριση  ότι το νέο σύστημα 6- θαλάμων PVC rehau, είναι πολύ κατάλληλο για τέτοιες καιρικές συνθήκες και ακόμη και οι εμπειρογνώμονες προτείνουν την τοποθέτηση ενός τέτοιου προφίλ, ειδικά επειδή οι ιδιότητες θερμικής μόνωσης είναι εξαιρετικές.

Επιπλέον, στο σύστημα kmg pvc, ο συντελεστής συμπιεστότητας του προφίλ δοκιμάστηκε για αντοχή στη μεγάλη θερμότητα στο ινστιτούτο  ift Rosenheimτης Γερμανίας.

Δεν είναι όλα τα pvc παράθυρα ίδια.

Οι διαφορές στο σχεδιασμό προφίλ έχουν τεράστια επίδραση στις τεχνικές ιδιότητες του παραθύρου.

Παραγωγή κουφωμάτων pvc rehau

Ο εταιρικός όμιλος Rehau είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές προφίλ pvc στην Ευρώπη στα κουφώματα pvc, γενικά για παράθυρα και πόρτες pvc.

Τα βασικά συστατικά της μάρκας pvc rehau περιλαμβάνουν σύγχρονα συστήματα προφίλ, όπως το σύστημα geneo, το συνδυασμένο σύστημα Synego και καινοτόμα προϊόντα, όπως synego nl στατικά στεγνά τζάμια, μόνωση πυρήνα rau fipro geneo και παράθυρο με ακρυλικό χρώμα προφίλ.

Ως καινοτόμος παραγωγός συστήματος για προφίλ παραθύρων και θυρών pvc, η Rehau προσφέρει καινοτόμα κουφώματα αρχιτεκτονικής άποψης για κατασκευαστές παραθύρων pvc και αρχιτέκτονες.

Τα κουφώματα κατασκευασμένα από την τελευταία γενιά συστημάτων προφίλ Rehau όχι μόνο φαίνονται ελκυστικά, αλλά έτοιμα να ικανοποιήσουν όλες τις τεχνικές απαιτήσεις.

Από τη μόνωση θερμότητας και ήχου τα παράθυρα από προφίλ pvc Rehau είναι υπερσύγχρονα.

Με τα προφίλ pvc satine Rehau ακόμη και ασυνήθιστα σχήματα παραθύρων είναι δυνατά.

Παράθυρα pvc κατασκευασμένα από προφίλ πολλαπλών θαλάμων Rehau εξασφαλίζουν ότι η θερμότητα και ο θόρυβος παραμένει έξω.

Προσφέρουν τέλεια :

Ηχομόνωση, Στατική, Θερμομόνωση, Επιφάνειες, Αντιδιαρρηκτική προστασία, Προσιτότητα

Σε πολλές επιλογές κουφωμάτων όπως:

total 70, euro design, synego, geneo, sol design, brillant, 

Τύπου προϊόντων rehau pvc

Παράθυρα

Μπροστινές πόρτες εισόδου

Πόρτες επάλληλες και ανασηκώμενα

Ζητήστε μας προσφορά και κερδίστε χρήματα σε απίστευτες τιμές για συνθετικά κουφώματα PVC REHAU

Καλά κουφώματα  pvc σε χαμηλές τιμές!

Περισσότερες προσφορές στα κουφώματα pvc με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.!

Mail : info@styletech.gr