Κουφώματα Αλουμινίου και Κουφώματα U-pvc, ενεργειακά, Εξοικονόμηση κατ' οίκον, ανακαίνιση, αντικατάσταση

Σχετικά με Εμάς

Προϊόντα  υψηλής ποιότητας δίνοντας αξία στην περιουσία σας και με εγγύηση για μια ζωή!

Ποιοτικά παράθυρα πόρτες ξεχωριστά για το καθένα σας!

“Style” and technology σημαίνει =  

Ιστορία.

Τα κουφώματα STYLETECH γεννήθηκαν το 1992 από τον Αγγελή Σπύροτους πρώτους συνεργάτες του, και την οικογένεια του, αρχικά μαζί με την σύζυγο του Στέλλα, και μετα την κόρη του Αθηνά με την πεποίθηση ότι είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν  τη μεγάλη εμπειρία που αποκτήθηκε στην ιστορία του κουφώματος στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρώπη, και για να μπορέσουν να εισέλθουν ξανά στην Ελληνική αγορά και όχι μόνο, με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας ικανό να ικανοποιούν μια όλο και πιο απαιτητική και προσεκτική πελατεία και χρησιμοποιώντας πάντα εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία αιχμής, και με τα τελευταία νέα του κλάδου.

Ο Αγγελής Σπύρος, από το 1986 μαζί με τον πρώην συνεργάτη του  Giuseppe Linardi, ήταν από τους πρώτους  που πίστευαν και στοιχημάτισαν σε αυτό το προϊόν και η πρόβλεψή τους σε συνδυασμό με ένα μεγάλο πάθος και αποφασιστικότητα, τους επέτρεψαν να φτάσουν γρήγορα σε εκπληκτικούς στόχους και να δημιουργήσουν μια εταιρεία που έχει γίνει πρωτοπόρος στον τομέα των παραθύρων και των θυρών.

Σήμερα η εμπειρία του, οι γνώσεις του και η ικανότητά του, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του,  θα αποτελέσουν τη βάση για την επίτευξη ενός εξίσου σημαντικού στόχου.

Τα κουφώματα STYLETECH

Αποστολή.

Κάθε αποστολή γεννιέται για να επιτύχει ένα σκοπό και δικός μας πάντα ήταν και είναι να παράγουμε ότι μπορέσαμε να κάνουμε πολύ καλά και για μεγάλο χρονικό διάστημα: πόρτες και παράθυρα αλουμινίου και συνθετικά u-pvc!

Η δική μας αφοσίωση σε αυτό το προϊόν είναι ένα είδος έκκλησης, που μας οδηγεί να θέλουμε να παράγουμε όμορφα κουφώματα, κατάλληλα για κάθε τύπο αρχιτεκτονικής λύσης, για κάθε διαφορετική αισθητική γεύση, ικανά να ικανοποιήσει την ασφάλεια, τη θερμομόνωση και τις ακουστικές απαιτήσεις σε διάρκεια με την πάροδο του χρόνου.

Την μόνιμη ανάγκη να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τον πελάτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ικανοποιήσει καλύτερα τα όποια δύσκολα αιτήματά του στα κουφώματα μας σε διάφορες προσφορές και σε χαμηλές τιμές !

Η δική μας υπερηφάνεια για την εγγύηση της ποιότητας Made in Styletech.sa.

Όλα αυτά τα παραπάνω, θα είναι η Αποστολή  μας !!!

Όραμα.

Οι στόχοι που έθεσαν οι Σπύρος  και Στέλλα Αγγελή, περνούν από ένα συνολικό όραμα, δηλαδή ότι το προϊόν αυτό πρέπει να γεννιέται από υψηλή τεχνολογία και αυτοματοποίηση και ότι η επιλογή σημαντικών και καλά διαρθρωμένων εταίρων είναι θεμελιώδης για μια πολύ απαιτητική αγορά, ότι η επιλογή των συνεργατών πρέπει να είναι προσεκτική και ακριβής, ώστε να δημιουργηθεί μια συνεργατική και παραγωγική ομάδα, ότι η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και η εξύψωση του Made in Styletech.sa, κερδίζουν χώρο και εμπιστοσύνη, έτσι ώστε κάθε πελάτης να έχει τα καλύτερα κουφώματα και προϊόντα για τα σπίτια τους.

Σήμερα :

Η STYLETECH.sa μελετά σχεδιάζει και κατασκευάζει πόρτες και παράθυρα αλουμινίου- pvc υψηλής αεροστεγανότητας, υδατοστεγανότητας, ηχομόνωσης και θερμομόνωσης.

Με πάνω από 36 χρόνια εμπειρίας και σύγχρονης τεχνολογίας κουφωμάτων, παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που δημιουργούν αξία για τους πελάτες μας μειώνοντας παράλληλα το κόστος.

παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας

Η ευέλικτη δομή της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των εργαζομένων και των συνεργατών μας εγγυώνται την σταθερή ποιότητα και την τεχνική ακμή ολόκληρης της γραμμής μας.

Η σειρά προϊόντων μας, περιλαμβάνει πολλές παραλλαγές, λεπτομέρειες και συνδέσεις για διαφορετικές περιφερειακές απαιτήσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα παράθυρα και οι πόρτες που κατασκευάζει η STYLETECH είναι δοκιμασμένα στο σύστημα ift, και εξασφαλίζονται με την ποιότητα RAL CE καθώς και έχουν αποδειχθεί στην πράξη πάνω από 10 εκατομμύρια φορές.

Μια εταιρεία, πολυάριθμες ιδιότητες, διεθνή πρότυπα πάντα με τα πιο νέα του κλάδου. Μπορούμε να παρέχουμε τα πάντα από μια ιδέα - από συμβουλές και κατασκευή έως εγκατάσταση.

ποιοτικά παράθυρα πόρτες

Τα προϊόντα μας εγγυώνται υψηλή ποιότητα ζωής, οικονομία, ενεργειακή απόδοση και βιωσιμότητα. Εμπιστευτείτε μας και γνωρίστε με τη STYLETECH τα ποιοτικά παράθυρα πόρτες ξεχωριστά για το καθένα σας!

Το τεχνικό μας πλεονέκτημα είναι αποτέλεσμα συνεχούς ανάπτυξης και έρευνας. Έχουμε αναπτύξει και παράγει τα δικά μας πρότυπα από το 1995.

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει τώρα τα πιο ποικίλα και σύγχρονα σχέδια σε πόρτες και παράθυρα, συρόμενες πόρτες, πόρτες εισόδου, εσωτερικού χώρου, θωρακισμένες και πυρασφάλειας ,τζάμια ενεργειακά άθραυστα, γυάλινες αίθουσες και αίθρια, επενδύσεις και χωρίσματα σε τοίχους γραφείων καθώς και μονόφυλλα δίφυλλα και αναδιπλούμενα παντζούρια, ρολά και σήτες εντόμων, κάγκελα βεράντας και περίφραξης, πόρτες γκαράζ και οροφής, αυτοματισμούς και μοτέρ όλων των τύπων.

μονόφυλλα δίφυλλα και αναδιπλούμενα παντζούρια

Η STYLETECH είναι σήμερα μια από τις πιο καινοτόμες κατασκευαστικές εταιρείες στη βιομηχανία παραθύρων και θυρών.

Η συνεχής εξέλιξη των προϊόντων μας οδήγησε στην επιτυχή έναρξη πολλών νέων προϊόντων στην αγορά σε συνεργασία με κορυφαία ονόματα του χώρου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το κίνητρό μας είναι η επιδίωξη της καινοτομίας και της ποιότητας: το αποτέλεσμα είναι πάνω από 45 χρόνια επιτυχίας.

Εμπιστευθείτε τους Ειδικούς στα κουφώματα

Περισσότεροι από 120 συνεργάτες μας στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό, εξυπηρετούν και αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση τεχνο-οικονομικών μελετών και έργων, τοποθετούν με μεγάλη επιτυχία τα προϊόντα μας και παρέχουν πάντα υπηρεσίες μελέτης και after-sale service, δημιουργώντας αμφότερα το απόλυτο επιθυμητό κλίμα επαγγελματισμού, εμπιστοσύνης ειλικρίνειας και υπευθυνότητας.

Γιατί να επιλέξετε προϊόντα της Styletech:

 • Εγγύηση Ποιότητας & Αξιοπιστία (10+10 έτη Εγγύησης στα Συνθετικά Κουφώματα)
 • Εξαιρετική Σχέση Ποιότητας – Τιμής
 • Ποιοτικό Κούφωμα – Σύγχρονη Πόρτα – Πιστοποιημένα Συστήματα Θερμομόνωσης
 • Άμεση Εξυπηρέτηση σε κανονικά πλαίσια
 • Θερμοπροστασία, Εξοικονόμηση Ενέργειας, Οικονομία & Ασφάλεια

ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα


Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, στην Αθήνα και δεν έχουν καμιά σχέση με παρεμφερή προϊόντα η no Name που κατασκευάζονται στο εξωτερικό και εισάγονται στην Ελληνική αγορά και δυστυχώς πωλούνται ως Ελληνικά προϊόντα.

Η εταιρεία μας πιστή στις αρχές που έχει διαμορφώσει εδώ και 36 χρόνια, συνδυάζει την πείρα χρόνων, την εξελιγμένη τεχνολογία και τεχνογνωσία και συνεχίζει να παράγει ποιοτικά προϊόντα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ &  ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ πρώτης ύλης, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε Έλληνα καταναλωτή. 

Τα κουφώματα STYLETECH  βρίσκονται στην διάθεσή σας και μετά την τοποθέτηση των προϊόντων μας με άριστα οργανωμένο after sale service για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα ή ερώτημα σας. 

Δημιουργίες από επαγγελματίες για επαγγελματίες και όχι μόνο.

Η Styletech.sa, μια εταιρία γερμανικών προδιαγραφών, διαθέτει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο στον χώρο, για τις ανάγκες των εμπόρων και κατασκευαστών κουφωμάτων και ιδιωτών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Συνθετικό και αλουμινίου κούφωμα Styletech.sa σημαίνει:

πάντα εξαιρετική ποιότητα υλικών και κατασκευής, έτοιμο για τοποθέτηση, σε ασυναγώνιστη τιμή, με ονομαστική εγγύηση και διάρκεια .

Μοναδική ευελιξία εφαρμογών, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και κατασκευών και παράδοση στην ώρα του.

Στην Styletech.sa ότι δημιουργούμε

το κατασκευάζουμε σαν Γερμανοί, 
 αλλά το αγαπάμε σαν Έλληνες. 

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του αλουμινίου ,u-pvc

 

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του αλουμινίου ,u-pvc-σιδηρου, τα έργα μας και οι υφιστάμενοι πελάτες μας , αποτελούν την εγγύηση για την υλοποίηση της υπόσχεσης και της φιλοσοφίας μας.

Τα προϊόντα μας:

 • Πόρτες και παράθυρα από αλουμίνιο, απλά και ενεργειακά – θερμοδιακοπτομενα.
 • Πόρτες και παράθυρα από σίδηρο .
 • Πόρτες και παράθυρα από  ενεργειακά – θερμοδιακοπτομενα, συνθετικά pvc,επιλογής σας.
 • Πόρτες εσωτερικού χορού αλουμινίου και ξύλου, σε διάφορα σχέδια.
 • Πόρτες ασφαλείας και θωρακισμένες διαφόρων τύπων και επίλογων.
 • Τζαμιά ενεργειακά τρίτης γενιάς σε διάφορους συνδυασμούς θερμοπερατοτητας.
 • Σήτες διαφόρων διαστάσεων και κατευθύνσεων, απλά και με μηχανισμούς.
 • Ρολά διαφόρων τύπον , απλά, αλουμινίου, μασίφ, βαρέως τύπου, με μεγάλη διάτρηση, θερμοδιακοπτομενα, με κίνηση απλή, με μανιβέλα, μοτέρ, με αισθητήρα βροχής, ανέμου, φωτός, με απομακρυσμένη εντολή επιλογή σας.
 • Υαλοπετασματα διαφόρων τύπων και σχεδιασμού, απλά και ενεργειακά.
 • Επενδύσεις κτιρίων με j.bond.
 • Σκίαστρα διαφόρων τύπων αντηλιακά.
 • Πόρτες πυρασφαλείας μονόφυλλα και δίφυλλα.
 • Ειδικές κατασκευές επιλογής σας, σχεδιασμένα από μας ,και αντίγραφα που εσείς επιθυμείτε.
 • Κάγκελα βεράντας και περιφράξεων, σε άπυρα σχέδια και εφαρμογές.
 • Κάγκελα βεράντας και περιφράξεων, σε Ιπόχ και αλουμινίου.
 • Χωρίσματα γραφείων και διαμερισμάτων.
 • Αυτοματισμούς σε γκαραζόπορτες, πόρτες, συρόμενες, ανοιγώμενες.

Ένας άνθρωπος  που εργάζεται με τα χέρια του είναι εργάτης.

Ένας άνθρωπος  που εργάζεται με τα χέρια του και με το μυαλό του είναι τεχνίτης.

Εμείς εργαζόμαστε με τα χέρια με το μυαλό και με την καρδιά!

Έχουμε αποδείξει ρηξικέλευθα τη δυναμική παρουσία μας στην ελληνική αγορά τις τελευταίες δεκαετίες.

Επιλέξτε μας και δε θα βγείτε χαμένοι!

Γιατί κουφώματα αλουμινίου και u-pvc υπάρχουν πολλά, δεν είναι όμως όλα STYLETECH.sa   

 Αρ. ΓΕΜΗ - 84908302000

πάνελ πόρτας αλουμινίου pvc κουφώματα συνθετικά και αλουμινίου  πατνζούρια αλουμινίου pvc ρολά αλουμινίου και pvcσίτες οριζόντιες πλισσέ κάγκελα πτυσσόμενα   

γκαραζόπορτες και κάγκελα περίφραξης πόρτες θωρακισμένες   κάγκελα βεράντας τύπου ινοξ